Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

3 tips για το απόλυτο καλοκαιρινό μαύρισμα

Το καλοκαιρινό μαύρισμα είναι must! Ένα μαυρισμένο κορμί είναι πάντα πιο ελκυστικό, αφού σε μία σκουρόχρωμη επιδερμίδα εξαφανίζονται όχι μόνο οι ατέλειες αλλά με ένα μαγικό τρόπο φαινόμαστε και πιο αδύνατες! Όλες το ξέρουμε αυτό, γι’ αυτό και όλες πασχίζουμε να καθόμαστε με τις ώρες στη παραλία για να μαυρίσουμε. Ο ήλιος όμως είναι επικίνδυνος και ένα εντυπωσιακό μαύρισμα μπορεί να συνοδεύεται με εγκαύματα, δυσχρωμίες στην επιδερμίδα, ακόμα και με καρκίνο. Ελάτε λοιπόν να ανακαλύψουμε 3 έξυπνους τρόπους για να μαυρίσετε εύκολα και γρήγορα.

1.       Μαύρισμα με αερογράφο

Το Spay Tan είναι το μυστικό όλων των celebrities στις εμφανίσεις τους. Λογικό, αφού αυτός ο τρόπος μαυρίσματος θα σου χαρίσει ένα άψογο, φυσικό μαύρισμα μέσα σε λίγα λεπτά, χωρίς να ξεβάφει στα ρούχα! Το airbrush γίνεται σε ειδική καμπίνα με ψεκασμό με αερογράφο σε εξειδικευμένο ινστιτούτο ομορφιάς. Δεν είναι "βαφή χρώματος" όπως λανθασμένα πολλοί πιστεύουν αλλά ενεργοποιείται στην επιφάνεια του δέρματος με φυσικό τρόπο. Σε 5 λεπτά θα έχεις κιόλας την πρώτη απόχρωση, σε 10 λεπτά θα έχει στεγνώσει και για τις επόμενες 4 ώρες θα συνεχίσεις να μαυρίζεις!

Στο Spray Tan ή αλλιώς μαύρισμα με ζαχαροκάλαμο πρωταγωνιστεί η αμερικανική σειρά προϊόντων California Tan. Είναι πιστοποιημένα προϊόντα φτιαγμένα από ζαχαροκάλαμο, μη τοξικά και απόλυτα ασφαλή για την υγεία.

Η απόχρωση του μαυρίσματος είναι στην δική σου ευχέρεια. Μπορείς να επιλέξεις από ένα διακριτικό χρώμα έως ένα τροπικό, βραζιλιάνικο μαύρισμα. Επίσης, ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σου, το μαύρισμα μπορεί να διαρκέσει έως και 10 ημέρες.

2.       Βιολογικά λάδια μαυρίσματος

Ένας άλλος, σχεδόν ανέξοδος τρόπος, για καλοκαιρινό μαύρισμα είναι τα βιολογικά λάδια. Υπάρχουν αρκετές εταιρίες που έχουν  λάδια μαυρίσματος με ηλιακή προστασία που επιταχύνουν το μαύρισμα. Η εκτεταμένη χρήση τους μπορεί να σου χαρίσει ένα έντονο και βαθύ μαύρισμα που διαρκεί. Είναι προτιμότερο όμως να το χρησιμοποιήσεις αν έχεις μελαχρινή επιδερμίδα, καθώς στις πολύ ανοιχτόχρωμες επιδερμίδες, ένα λάδι που τραβάει την ηλιακή ακτινοβολία μπορεί να γίνει επικίνδυνο.

3.       Κατανάλωσε τις κατάλληλες τροφές

Ωραίο το τεχνητό μαύρισμα με airbrush ή με λάδι μαυρίσματος, όμως μπορείς να βάλεις κι εσύ ένα χεράκι στην επιτάχυνση του μαυρίσματός σου. Αρκεί να κάνεις κάποιες έξυπνες παρεμβάσεις στα καθημερινά σου γεύματα και να εντάξεις τροφές που έχουν αποδειχθεί ότι αυξάνουν την έκκριση μελανίνης στον οργανισμό, την ουσία δηλαδή που ευθύνεται για το σκουρόχρωμο χρώμα στην επιδερμίδα. Τέτοιες τροφές είναι τα λαχανικά με πορτοκαλί χρώμα, όπως τα καρότα και οι γλυκοπατάτες, τα σκούρα πράσινα λαχανικά, όπως το μπρόκολο, το σπανάκι και τα σπαράγγια, αλλά και οι πολύχρωμες πιπεριές.

Είναι σημαντικό επίσης το δέρμα να μένει ενυδατωμένο. Τροφές που βοηθούν στην ενυδάτωση είναι τα φρούτα του καλοκαιριού, όπως τα ροδάκινα, τα βερίκοκα, το μάνγκο, το καρπούζι και το πεπόνι. Κάποια από τα λαχανικά είναι τα κολοκυθάκια, τα αγγούρια και οι ντομάτες.

Να θυμάσαι πάντα ότι στόχος είναι να νιώθεις εσύ καλά με το σώμα και την εμφάνισή σου. Αφού το μαύρισμα βοηθάει σε αυτό, δεν έχεις παρά να το δοκιμάσεις. Για το απόλυτο μαύρισμα με ζαχαροκάλαμο επικοινώνησε με το ινστιτούτο ομορφιάς Elisabeths point καλώντας στο 210 8023376. Το εξειδικευμένο προσωπικό μας θα χαρεί να σε εξυπηρετήσει.

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς