Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Αποκλειστική συνέντευξη της Έλλης Τσανταρλιώτη στο Best in Town, Athens!

Το Best in Town, Athens φιλοξενεί την Έλλη Τσανταρλιώτη, την beauty expert στα extensions βλεφαρίδων, για μία αποκλειστική συνέντευξη για να γνωρίσετε καλύτερα την ίδια και το κέντρο αισθητικής Elisabeths point.

Γνωρίστε την Έλλη

 

Η Έλλη Τσανταρλιώτη είναι η ιδρύτρια και η επικεφαλής του πολυχώρου αισθητικής Elisabeths point. Η Έλλη δραστηριοποιείται στο χώρο της αισθητικής εδώ και 9 χρόνια. Έχοντας εργαστεί στο παρελθόν στο Μαιευτήριο «Μητέρα» ως προϊσταμένη, άρχισε να γνωρίζει τα θέλω κάθε γυναίκας καλύτερα από τον καθένα. Όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια «Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και της αξίζει να νιώθει έτσι». Όντως και η ίδια γυναίκα, και μάλιστα πολύ δυναμική και δραστήρια, άνοιξε τον δικό της, ξεχωριστό χώρο αισθητικής αποκλειστικά για extensions βλεφαρίδων.

 

Η επιτυχία του Elisabeths point ήταν σίγουρη, αφού το πάθος και το ταλέντο της Έλλης στην γυναικεία αισθητική ήταν και παραμένει αξιοσημείωτο. Έτσι, το Elisabeths point μεγάλωνε συνεχώς, ενσωματώνοντας νέες υπηρεσίες (αποτρίχωση, νύχια, φρύδια) και, συνεπώς, μεγαλύτερη πελατεία.

 

Όλη αυτή η επιτυχία βρήκε στο τέλος του 2009 την  Έλλη να ιδρύει τη δική της εταιρία, Elisabeth Lashes, για αποκλειστική εξειδίκευση στα extensions βλεφαρίδων. Μέσα από το Elisabeth Lashes, η Έλλη εκπαιδεύει η ίδια τεχνίτριες βλεφαρίδων με υπευθυνότητα και σεβασμό στην εργασιακή τους προοπτική. Στόχος; Δυναμικές, αυτόνομες γυναίκες με ταλέντο στα extensions βλεφαρίδων.

 

Τα τελευταία χρόνια, η αναγνωρισιμότητα και το πείσμα της Έλλης την έκαναν να καινοτομήσει σε κάτι ακόμα πιο πρωτοποριακό. Έτσι, μετά από χρόνια δουλειάς, σεμινάρια και πιστοποιήσεις, Η Έλλη λανσάρει τη δική της σειρά επαγγελματικών προϊόντων τοποθέτησης βλεφαρίδων “Elisabeth Lashes”. Όπως ισχυρίζεται η Έλλη: «Με τη νέα μου σειρά προϊόντων τοποθέτησης βλεφαρίδων είμαι σίγουρη ότι οι πελάτισσες μου, αλλά και οι πελάτισσες γνωστών ινστιτούτων ομορφιάς, θα απολαμβάνουν προϊόντα άριστης ποιότητας και αισθητικής».

 

Ένας μοναδικός πολυχώρος ομορφιάς

 

Το Elisabeths point Beauty Studio είναι ο παράδεισος κάθε γυναίκας, αφού με μία και μοναδική σας επίσκεψη θα θέλετε να δοκιμάσετε απλά τα πάντα.

 

Τα extensions βλεφαρίδων ήταν είναι και θα είναι πάντα το δυνατό του σημείο. Μετά από ειδική εκπαίδευση και σεμινάρια από την εξειδικευμένη στο χώρο των βλεφαρίδων Έλλη Τσανταρλιώτη, το Elisabeths point έχει τη δική του ομάδα experts βλεφαρίδων. Κάθε γυναίκα μπορεί να φτιάξει ονειρεμένες βλεφαρίδες στο μέγεθος, πάχος και χρώμα που επιθυμεί, με την τεχνική που επιθυμεί. Οι experts της Elisabeths point εκτός από πρακτική εφαρμογή, είναι εκεί και για να σας προτείνουν τις βλεφαρίδες που σας ταιριάζουν ανάλογα με τις γωνίες του προσώπου σας και τα δυνατά σας σημεία.

 

Εκτός από τα extensions βλεφαρίδων όμως στο οποίο το Elisabeths point έχει και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα, ο πολυχώρος ομορφιάς προσφέρει πολλές ακόμα υπηρεσίες όπως:

 

·         Εναλλακτική αισθητική, gua sha, για ρυτίδες και σύσφιξη

·         Περιποίηση προσώπου και σώματος

·         Επαγγελματικό μακιγιάζ

·         Όλα τα είδη αποτρίχωσης

·         Θεραπείες αδυνατίσματος

·         Μεσοθεραπεία

·         Πεντικιούρ και μανικιούρ

·         Σχεδιασμός και συντήρηση φρυδιών

 

Βρείτε ακόμα περισσότερες πληροφορίες στο αφιέρωμα στο Best in Town, Athens που κυκλοφορεί!

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς