Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Δυσκολεύεσαι να αποφασίσεις ποιος είναι ο κατάλληλος τρόπος αποτρίχωσης; Σου έχουμε τις απαντήσεις!

Ο πρώτος μήνας του καλοκαιριού έφτασε στο τέλος του και εμείς πλέον δεν μπορούμε να κυκλοφορούμε με μακριά παντελόνια ή φούστες. Το ερώτημα που απασχολεί κάθε γυναίκα αυτή την περίοδο, έρχεται στην επιφάνεια. Τι είδους αποτρίχωση να κάνουμε για να διαρκέσει περισσότερο και πώς θα καταφέρουμε να έχουμε ένα ενυδατωμένο και λαμπερό δέρμα που να αναδεικνύει τα πόδια όπως πρέπει;

Στο Elisabeths Point κατανοούμε τις καλοκαιρινές σου ανάγκες, γι’ αυτό σου παραθέτουμε όλους τους τρόπους αποτρίχωσης με τα θετικά, τα αρνητικά και τα αποτελέσματα που μπορείς να έχεις!

Ξυράφι…για πάντα;

Όλες οι γυναίκες, μικρές ή μεγάλες, έχουν περάσει μια περίοδο στη ζωή τους που αποφάσισαν να χρησιμοποιήσουν ως τρόπο αποτρίχωσης το ξυράφι. Άμεσο, γρήγορο και μπορείς να το χρησιμοποιήσεις υπό όποιες συνθήκες. Βέβαια, οι περισσότερες γυναίκες ταλαιπωρούνται από τις πληγές που αφήνουν στα πόδια τους οι λεπίδες το ξυραφιού. Επίσης, η συχνή χρήση κάνει την τρίχα του ποδιού πολύ σκληρή μέσα στον χρόνο με αποτέλεσμα αντί να μειώνεται το πρόβλημα της τριχοφυΐας, να αυξάνεται. Ωστόσο, αν δεν έχεις έντονο πρόβλημα τριχοφυΐας και απλά χρειάζεται να ξυρίζεσαι 1-2 φορές την βδομάδα, ίσως αυτός να είναι ο κατάλληλος τρόπος αποτρίχωσης για σένα!

Κερί ή χαλάουα αν δεν έχεις έντονη τριχοφυΐα!

Οι μελαχρινές γυναίκες με έντονη τριχοφυΐα και άσπρη επιδερμίδα, κάλο θα είναι να μην χρησιμοποιήσουν ποτέ ξυράφι στη ζωή τους. Οι επιπτώσεις θα είναι πολλές καθώς οι τρίχες θα πολλαπλασιαστούν, το χρώμα τους θα γίνει πιο έντονο και το πρόβλημα θα επιδεινωθεί. Για εσάς η καλύτερη αποτριχωτική λύση είναι το κερί ή το χαλάουα. Το κερί, έχει την ιδιότητα με την πάροδο του χρόνου, να μειώνει αισθητά την έντονη τριχοφυΐα καθώς τραβάει την τρίχα από την ρίζα της. Το ίδιο ισχύει και για το χαλάουα. Ωστόσο, καλύτερα να εμπιστευθείς έναν ειδικό, ώστε να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, καθώς υπάρχει ο κίνδυνος αν το κάνεις μόνη σου, να τραυματίσεις την επιδερμίδα σου, με αποτέλεσμα οι τρίχες να γυρνούν προς τα μέσα και να δημιουργήσεις θυλακίτιδα στους πόρους σου. Γι’ αυτό προσοχή με το κερί!

Νέας γενιάς e-light laser αποτρίχωση για όλους τους τύπους δέρματος!

Είτε είσαι ξανθιά, είτε μελαχρινή, με πολλή ή λίγη τριχοφυΐα, με σκουρόχρωμη ή ανοιχτή επιδερμίδα, μπορείς να αφεθείς στα μαγικά χέρια του ειδικού αισθητικού και να νιώσεις την απόλυτη αίσθηση του e-light laser. Χρειάζονται συνήθως από 6-8 συνεδρίες για να απαλλαγείς μια για πάντα από την ανεπιθύμητη τριχοφυΐα στα πόδια σου αλλά και στο υπόλοιπο σώμα. Πλέον το κόστος του e-light laser είναι μικρότερο και οικονομικότερο απ’ ότι πριν μερικά χρόνια και οι περισσότερες γυναίκες, το χρησιμοποιούν ως τρόπο αποτρίχωσης, για να μην χρειαστεί ποτέ ξανά να ασχοληθούν με αυτό το θέμα. Το e-light laser καίει την τρίχα από την ρίζα της, με αποτέλεσμα σιγά- σιγά αν αποδυναμώνεται ο θύλακας και να μην υπάρχει επανεμφάνισή της!

Ελπίζουμε να σε βοηθήσαμε να αποκτήσεις όσες περισσότερες πληροφορίες γίνεται για να αποφασίσεις τί ταιριάζει στην περίπτωσή σου! Για περισσότερες πληροφορίες για την αποτρίχωση e-light laser μπορείς να δεις εδώ!  

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς