Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Η Έλλη Τσανταρλιώτη στο Instagram!

Το δίκτυο του Elisabeth's Point Beauty Studio συνεχώς μεγαλώνει! Η παρουσία μας εξαπλώνεται σε όλα τα κανάλια και δίκτυα, για να μας βρίσκετε με κάθε δυνατό τρόπο! Επόμενος στόχος μας: as many Instagram followers as possible!

New to Instagram

Η Ελλη Τσανταρλιώτη, η ιδρύτρια του Elisabeth's Point Beauty Studio & Elisabeth Lashes σας παρουσιάζει την ολοκαίνουρια σελίδα της στο Instagram! Η Έλλη λέει «ididitmyway» και εμείς ξέρουμε ότι το κάνει καλά!

Γιατί να ακολουθήσω την Έλλη στο Instagram;

Λίγοι μόνο από τους λόγους για να ακολουθήσετε την Έλλη:

1.      Θα ταξιδέψετε μέσα από φωτογραφίες σε μαγευτικά μέρη. Η Έλλη δε σταματάει να ταξιδεύει και να απολαμβάνει τη ζωή κι αυτό θα το διαπιστώσετε πολύ σύντομα όσοι την ακολουθήσετε.

2.      Θα μοιραστεί μαζί σας τα πάντα! Από προσωπικές στιγμές της καθημερινότητας και των ταξιδιών της μέχρι μυστικά ομορφιάς και περιποίησης. Γιατί μόνο μία expert σε βλεφαρίδες, φρύδια, αποτρίχωση, νύχια και ό,τι άλλο απασχολεί εμάς τις γυναίκες δίνει τις απαντήσεις που ψάχνετε.

3.      Θα έχετε την ευκαιρία να κερδίσετε μοναδικά δώρα! Στο «ididitmyway.gr» θα μπορείτε να πάρετε μέρος σε διαγωνισμούς που χαρίζουν πολλά ιδιαίτερα δώρα επιλεγμένα από την Έλλη για κάθε μία από εσάς ξεχωριστά.

Ακολουθήστε μας στο Instagram μπαίνοντας στο: https://goo.gl/aEfhEg.

Για ακόμα περισσότερα μυστικά ομορφιάς και tips κάντε like και στη σελίδα μας στο: Facebook: https://www.facebook.com/ididitmyway.gr/

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς