Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Οι τελευταίες τάσεις ομορφιάς από το Hollywood… στην Αθήνα!

Η Έλλη Τσανταρλιώτη,  Advanced Certified Eyelash Extensionist και ιδρύτρια του Elisabeth Lashes μόλις γύρισε από το Hollywood Lash Conference, το διεθνές ετήσιο συνέδριο που γίνεται στο Hollywood αποκλειστικά για διαπιστευμένες επαγγελματίες τεχνίτριες τοποθέτησης extensions βλεφαρίδων και διοργανώνεται από την κορυφαία αμερικανική εταιρεία Sinful Lashes και έχει να μας πει πολλά!

 

ΕΡ.: Ποιο ήταν το κλίμα που επικράτησε στο συνέδριο;

Το συνέδριο πραγματοποιήθηκε σε απολύτως φιλικό και συναδελφικό κλίμα! Όλες νιώθαμε πως ήμαστε σε μια μεγάλη γιορτή. Δε θα μπορούσε να είναι και διαφορετικά! Βρισκόμαστε στο Hollywood, καθημερινές, απλές γυναίκες από όλο τον κόσμο που καθεμία είχε το δικό της success story να διηγηθεί γύρω από την καριέρα της στα extensions βλεφαρίδων.

 

ΕΡ.: Ποιοι συμμετείχαν στο συνέδριο;

Στο συνέδριο, από την πλευρά του κοινού, ήμαστε  επαγγελματίες lash extensionists από σχεδόν όλο τον κόσμο.

Σε ό,τι αφορά τις ομιλήτριες, μιλάμε για κορυφαίες Lash Artists από την Αμερική, την Ευρώπη αλλά και την Αυστραλία. Και θεωρώ πως αυτή η ποικιλία της προέλευσης των ομιλητριών είχε πολύ μεγάλη αξία γιατί πραγματικά ήρθαμε σε επαφή με ό,τι συμβαίνει στο χώρο της δουλειάς μας σε παγκόσμιο επίπεδο.

ΕΡ.: Έλλη, τι καινούργιο μας φέρνεις από το Hollywood;

Σας φέρνω πολλά καινούργια πράγματα!

Αρχικά νέες τεχνικές που εφαρμόζονται πλέον σε διεθνές επίπεδο, αλλά και νέες τάσεις όπως το Mega Volume και το Kardashian Volume που κερδίζουν συνεχώς όλο και περισσότερες fan!

Φέρνω όμως και νέα προϊόντα, πολύ πρωτοποριακά! Εδώ πρέπει να σου πω πως όλες οι ομιλήτριες σχολίασαν όλη αυτή τη βιομηχανία που έχει πολύ άρτια αναπτυχθεί γύρω από τα προϊόντα extensions βλεφαρίδων! Είναι ένας κλάδος ζωντανός που συνεχώς αναπτύσσεται και είναι ο πιο δυνατός μας σύμμαχος!

ΕΡ.: Ποιο θεωρείς είναι το μεγαλύτερο κέρδος σου από τη συμμετοχή σου σε αυτό το διεθνές συνέδριο;

Το μεγαλύτερο κέρδος μου ήταν ότι ως η μόνη Ελληνίδα lash extensionist στο συνέδριο είχα την ευκαιρία να μιλήσω για το  πόσο διαδεδομένη είναι η τέχνη των extensions βλεφαρίδων στην Ελλάδα, ταυτόχρονα αναλύοντας το δικό μου success story ανέλυσα τις ιδιαιτερότητές που έχει ο δικός μας τόπος, η όμορφη πατρίδα μου!

Ήταν ένα προσωπικό μου στοίχημα να δηλώσω δυναμικά το «παρών» σε μια τόσο μεγάλη διοργάνωση και να δείξω σε όλους πως γυναίκες καθημερινές, δυναμικές όπως εγώ και εσύ μπορούν με το πάθος τους να φτάσουν ως το Hollywood!

Ταυτόχρονα δεσμεύτηκα για άλλη μια φορά, πως θα προσφέρω στις φίλες Ελληνίδες ό,τι πρωτοποριακό και ωραίο υπάρχει στο Hollywood, πάντα μπροστά από την ελληνική εποχή. Και αυτό γιατί πιστεύω ότι όλες οι Ελληνίδες το αξίζουν!

Η Έλλη Τσανταρλιώτη είναι στη διάθεσή σου καθημερινά στο Elisabeths Point! Τηλεφώνησε στο 210.8023376 και ρώτησέ τη για όλα όσα θες να μάθεις!

Δείτε το βίντεο από την επίσκεψη της Έλλης Τσανταρλιώτη στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου "Φτιάξε Καφέ Να Στα Πω!"

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς