Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€
Elisabeth's Point

Διαμόρφωση σχήματος

Κωδ: Διαμόρφωση σχήματος

Τα φρύδια αποτελούν βασικό στοιχείο της εικόνας σας, καθώς αναδεικνύουν και εναρμονίζουν τα χαρακτηριστικά του προσώπου. Στην προσπάθειά σας να τα διατηρείτε πάντα  καλοσχηματισμένα και περιποιημένα έχετε εμάς δίπλα σας! Στο ινστιτούτο μας θα σας αναλάβουν έμπειροι επαγγελματίες οι οποίοι θα σας βοηθήσουν να ανακαλύψετε το ιδανικό για εσάς σχήμα και θα σας προτείνουν την καλύτερη μέθοδο για το πετύχετε.

10.00€
30 λεπτά

Η πολιτική του καταστήματος είναι να σεβόμαστε πάντα το προσωπικό στυλ του κάθε πελάτη και να γίνονται όλα σε συνεννόηση μαζί του. Ως εκ τούτου δεν παρεμβαίνουμε στο φυσικό σχήμα των φρυδιών χωρίς την συγκατάθεση σας και επίσης δεν τα λεπταίνουμε παρά μόνο εάν μας το ζητήσετε! Στην αποτρίχωση των φρυδιών χρησιμοποιούμε συνδυαστικά κλωστή και τσιμπιδάκι προκειμένου να πετύχουμε το καλύτερο αποτέλεσμα.

Δημιουργία του κατάλληλου για εσάς σχήματος φρυδιών, όσο φυσικά επιτρέπεται και από το ήδη υπάρχον σχήμα. Δουλεύοντας επάνω σε μία σωστή βάση μπορούμε να σχηματίσουμε τα φρύδια σας στο κατάλληλο μήκος και πάχος ,προκειμένου να αναδειχθούν τα χαρακτηριστικά των ματιών και του προσώπου σας.

You have to know

Συχνές Ερωτήσεις

Είναι φυσιολογικό να ερεθιστώ μετά την αποτρίχωση;

Είναι απολύτως φυσιολογικό να εμφανιστεί τοπικά ένα ήπιο ερύθημα το οποίο υποχωρεί πολύ σύντομα.

Τι μπορώ να κάνω μετά την αποτρίχωση για να περιποιθώ το δέρμα μου;

Εάν εξακολουθείτε να νιώθετε το δέρμα σας ερεθισμένο αρκετή ώρα μετά την αποτρίχωση μπορείτε να εφαρμόσετε τοπικά κάποια καταπραυντική αλοιφή.

Τι θα πρέπει να προσέξω μετά την αποτρίχωση;

Μετά την αποτρίχωση θα πρέπει να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί με την καθαριότητα στην περιοχή που έγινε η αποτρίχωση, καθώς έχουν ανοίξει οι πόροι του δέρματος και πάντα υπάρχει ο κίνδυνος μόλυνσης.

Κάθε πότε πρέπει να σας επισκέπτομαι προκειμένου να διατηρήσω το σχήμα στα φρύδια μου;

Ιδανικά κάθε τρεις εβδομάδες χωρίς δικές σας παρεμβάσεις στο διάστημα που μεσολαβεί.

Πώς θα πετύχω το τέλειο σχήμα;

Όταν μιλάμε για το τέλειο σχήμα των φρυδιών, σε κάθε γυναίκα ορίζεται αλλιώς. Το κατάλληλο σχήμα εξαρτάται από το πρόσωπο κάθε κοπέλας, τiς παραμέτρους και τις γωνίες του προσώπου, καθώς και από την απόσταση μεταξύ των ματιών. Επίσης, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το υπάρχον φρύδι. Αν τα φρύδια σας είναι βγαλμένα με λάθος τρόπο, θα χρειαστεί περισσότερος καιρός για τον αρμονικό σχηματισμό τους.

Συγκεκριμένα:

  • Οβάλ πρόσωπο

Αν είστε τόσο τυχερές και έχετε οβάλ πρόσωπο, το φρύδι σας πρέπει να έχει σχήμα ανοιχτής γωνίας, με στρογγυλεμένη τη μύτη του τόξου.

  • Στρογγυλό πρόσωπο

Τα στρογγυλά πρόσωπα χρειάζονται ένα φρύδι που θα τους προσδώσει τις γωνίες που χρειάζονται. Συνεπώς, το φρύδι σας πρέπει να έχει έντονη κλίση.

  • Τετράγωνο πρόσωπο

Για εσάς που το πρόσωπό σας είναι τετράγωνο, ισχύει  η φράση «όσο περισσότερο τόσο καλύτερα»! Το φρύδι σας πρέπει να είναι μεγάλο και  πυκνό, με στρογγυλεμένη κλίση, για να γλυκαίνει τις γωνίες σας.

  • Τρίγωνο πρόσωπο

Για τριγωνικό πρόσωπο το φρύδι σας πρέπει να είναι μακρύ, με ελαφρώς στρογγυλεμένη γωνία.

Πώς γίνεται η αφαίρεση φρυδιών;

Οι δύο βασικοί τρόποι αφαίρεσης φρυδιών είναι:

  1. Αποτρίχωση με τσιμπιδάκι
  2. Αποτρίχωση με κλωστή

 

Ο τρόπος που επιλέγεται κάθε φορά εξαρτάται από την πυκνότητα των φρυδιών και τις ανάγκες σας. Και στις δύο περιπτώσεις όμως είναι σημαντικό να βρείτε το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας, για να μην τα παραμορφώσετε. Γι’ αυτή τη διαδικασία εμπιστευτείτε τους expert της Elisabeth’s point.

Η διαδικασία αφαίρεσης φρυδιών ξεκινάει με το χτένισμα των φρυδιών. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό βουρτσάκι φρυδιών, θα χτενίσουμε τα φρύδια σας προς τα πάνω και έξω. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσουμε να ψαλιδίζουμε και να αφαιρούμε σταδιακά τις τρίχες που βρίσκονται εκτός του τόξου.

Επειδή είμαστε κι εμείς γυναίκες και ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να μη γίνει κανένα λάθος στο σχήμα των φρυδιών σας, σας προτείνουμε κάθε λίγο να απομακρύνεστε από τον καθρέφτη για να βλέπετε το συνολικό αποτέλεσμα.

Συνεχίζεται η διαδικασία απομάκρυνσης των τριχών είτε με το τσιμπιδάκι είτε με την κλωστή.

Στο τέλος, για ομοιόμορφο αποτέλεσμα, συμπληρώνουμε τυχόν κενά με ένα μολύβι ή σκιά.

Για τον σχεδιασμό φρυδιών, την αφαίρεση, καθώς και τη σωστή συντήρηση φρυδιών, καλέστε μας στο 210 802 33 76 και κλείστε ραντεβού.