Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Τα μυστικά των extensions βλεφαρίδων στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να στα Πω»!

Ποιά γυναίκα δεν επιθυμεί πλούσιες και πυκνές βλεφαρίδες; Τα μάτια είναι στο κέντρο του προσώπου μας και το πρώτο σημείο που παρατηρούμε όταν γνωρίζουμε ένα άτομο! Γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να δώσετε στα μάτια σας την ανάλογη περιποίηση και προσοχή!

Τώρα υπάρχει τρόπος και τον αποκαλύπτει η Make – Up Artist και Advanced Certified Extensionst  Έλλη Τσανταρλιώτη στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να στα Πω» με την Κατερίνα Καινούργιου!

Το μυστικό για έναν εκτυφλωτικό βλέμμα σαν αυτό των διάσημων, βρίσκεται στην εφαρμογή των extensions βλεφαρίδων που πρώτοι φέραμε στην Ελλάδα, από την Αμερική. Αν επιθυμείς  να έχεις και εσύ, το βλέμμα της Jennifer Lopez και της Beyoncé, μάθε το μυστικό για πυκνές, γυριστές και πλούσιες βλεφαρίδες, που διαρκούν από 3-4 εβδομάδες και εφόσον γίνεται η συντήρησή τους στο σωστό χρόνο, για πάντα! Δεν χρειάζεται επανατοποθέτηση κάθε μέρα και το αποτέλεσμα είναι ένα φυσικό Cat Eye. Έτσι, μπορείς να παραμείνεις όλο το καλοκαίρι χωρίς μακιγιάζ, αλλά εξίσου εντυπωσιακή μόνο με το βλέμμα σου, που οφείλεται στις extensions βλεφαρίδων.

Δες το βίντεο που ακολουθεί και μάθε όλα τα μυστικά των extensions βλεφαρίδων, από την φιλοξενία μας στην εκπομπή «Φτιάξε Καφέ να στα Πω» με την Κατερίνα Καινούργιου!

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς