Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Θες φέτος το καλοκαίρι να έχεις τα πιο εντυπωσιακά νύχια; - Μάθε όλα τα trends του 2017!

Το καλοκαίρι ξεκίνησε και εσύ έχεις αρχίσει να επιζητάς τις νέες τάσεις της μόδας για τα νύχια σου; Θες να ανανεωθείς και να έχεις το πιο ωραίο και  εντυπωσιακό manicure στις εξόδους σου και στην παραλία;

Στο Elisabeths Point, μαζέψαμε όλα τα trends σε σχέδια και χρώματα που θα είναι στην μόδα φέτος το καλοκαίρι! Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να δεις ποιο απ’ όλα τα στυλ πηγαίνει καλύτερα στο δικό σου προσωπικό ύφος και να το εφαρμόσεις!

Halfmoon manicure σε έντονες αποχρώσεις

Το σχέδιο Halfmoon, είναι το ανάποδο γαλλικό σε μισοφέγγαρο! Αν έχεις μια μεγάλη βάση νυχιού, τότε ακολούθησε άμεσα αυτήν την τάση. Και αν σου φαίνεται αρκετά extreme, να σε ενημερώσουμε  πως αποτελεί μια από τις αγαπημένες τάσεις των Celebrities στα νύχια τον τελευταίο χρόνο. Αν αυτό το καλοκαίρι, θες να ξεχωρίσεις, κάνε Halfmoon Manicure με τις αποχρώσεις που εσύ λατρεύεις!

 

Οι Nude αποχρώσεις, είναι πάντα της μόδας!

Αν δεν είσαι λάτρης των έντονων χρωμάτων, αν έχεις μικρά άκρα, τότε δοκίμασε τις nude και crème αποχρώσεις που πάντα θα κάνουν τα χέρια σου να φαίνονται περιποιημένα και όμορφα. Το θετικό είναι πως αυτό το καλοκαίρι μπορείς να τις απολαύσεις αφού θα είναι ένα από τα trends στα νύχια για το καλοκαίρι που μόλις μπήκε.
Και θυμήσου πως όλες οι γήινες αποχρώσεις, μπορούν να συνδυαστούν άψογα με το έντονο μαύρισμά σου!  

 

Άσπρα και καθαρά νύχια!

Μπορεί τα άσπρα νύχια να είναι εντυπωσιακά, αλλά θέλουν ιδιαίτερη προσοχή καθώς μπορεί να δείξουν οποιαδήποτε ατέλεια. Αν έχεις μια γερή και μεγάλη βάση νυχιού, μπορείς να δοκιμάσεις την τάση των άσπρων νυχιών, που επιστρέφει στη μόδα έπειτα από πολλά χρόνια! Επίσης, μην ξεχνάς πως τα άσπρα νύχια, συνδυάζονται με τους έντονους χρωματισμούς. Αν η επιδερμίδα σου είναι μαυρισμένη και ταυτόχρονα φοράς ένα έντονο χρώμα για την βραδινή σου έξοδο, επίλεξε να βάψεις τα νύχια σου.. άσπρα!

Striped nails

Οι έντονες γραμμές με βάση ένα ανοιχτό χρώμα μανό, είναι από τις τάσεις που επικρατούν από την άνοιξη του 2017 και απ’ ότι όλα δείχνουν θα είναι ένα από τα κυρίαρχα trends του καλοκαιριού. Με τα Striped nails μπορείς να πραγματοποιήσεις ό,τι είδους γεωμετρικά σχέδια έχεις, πάνω στο νύχι σου! Δοκίμασέ το και το αποτέλεσμα μπορεί να σε εντυπωσιάσει!

Βάλε χρώμα στη ζωή σου!

Το καλύτερο και πιο καλοκαιρινό trend το αφήσαμε για το τέλος! Όλες οι έντονες αποχρώσεις επιστρέφουν στη μόδα και εμείς δεν έχουμε παρά να σου υπενθυμίσουμε ότι μερικές φορές πρέπει να βάζεις λίγο επιπλέον χρώμα στη ζωή σου και… στα νύχια σου! Δοκίμασε λοιπόν όλες τις έντονες αποχρώσεις που θυμίζουν καλοκαίρι!

Σου ευχόμαστε, το καλοκαίρι που μόλις άρχισε να έχει το χρώμα που σου ταιριάζει!

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς