Παρ’ όλο που η έντονη επιθυμία για αδύνατη σιλουέτα ενισχύεται λίγους μήνες πριν το καλοκαίρι, το επίμονο λίπος που δεν υποχωρεί παρά την πολύωρη άσκηση και υγιεινή διατροφή, δεν παύει να αποτελεί προβληματισμό καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου. Στο Elisabeths Point, έχουμε την λύση και ακούει στο όνομα Κρυολιπόλυση.

 

Τι είναι η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση είναι η επαναστατική μέθοδος που εφαρμόζεται στον τομέα της κοσμητικής ιατρικής τα τελευταία χρόνια, η οποία αφορά στη μόνιμη απώλεια πόντων σε σημεία που υπάρχει επίμονο συσσωρευμένο λίπος.

Σε τι πλεονεκτεί από μια χειρουργική επέμβαση για την αφαίρεση λίπους;

·         Δεν χρησιμοποιούνται χειρουργικά μέσα, όπως νυστέρι, ενέσεις ή αναισθησία.

·         Εφαρμόζεται εύκολα, ανώδυνα, αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια

Πώς λειτουργεί η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση βασίζεται στην τεχνολογία της ψύξης. Στο σημείο το οποίο εντοπίζεται το συσσωρευμένο λίπος, γίνεται παροχή αέρα πολύ χαμηλής θερμοκρασίας (από -5C έως -10C), ο οποίος κρυσταλλοποιεί το νερό των λιποκυττάρων (υποδόριο λίπος) και τα νεκρώνει. Στη συνέχεια, ο οργανισμός τα αναγνωρίζει ως νεκρά και τα απομακρύνει σταδιακά με φυσική διαδικασία χωρίς να προκαλείται χαλάρωση στο δέρμα όπως συμβαίνει σε περιπτώσεις λιποαναρρόφησης ή απώλειας βάρους! Τα αποτελέσματα για την συγκεκριμένη περιοχή είναι μόνιμα, εφόσον δεν υπάρχουν αλλαγές στο σωματικό βάρος.

 

Ποια είναι η διαδικασία της κρυολιπόλυσης;

Στο επιλεγμένο σημείο του σώματος τοποθετείται μία κεφαλή, η οποία με την τεχνολογία vacuum ανασηκώνει τον επιφανειακό ιστό του δέρματος, σαν να τον «ρουφάει», με ταυτόχρονη παροχή παγωμένου αέρα, ώστε ο λιπώδης ιστός να παγώσει και τελικά να γίνει φυσική απομάκρυνσή του από τον οργανισμό.

Είναι επώδυνη η διαδικασία;

Η κρυολιπόλυση αποτελεί μια τελείως ανώδυνη διαδικασία μιας και δεν πραγματοποιείται καμιά χειρουργική παρέμβαση. Αντιθέτως, πλεονεκτεί στο ότι:

·         Δεν χρησιμοποιούνται καθόλου νυστέρια και βελόνες

·         Δεν χρειάζεται χρόνος ανάρρωσης ή αποθεραπείας, αφού το άτομο συνεχίζει την καθημερινότητά του από την ίδια κιόλας ημέρα

Μοναδική στιγμιαία ενόχληση:

·         Η  αίσθηση του παγωμένου «ρουφήγματος» το οποίο όμως υποχωρεί γρήγορα καθώς το δέρμα μουδιάζει

Πότε θα φανούν τα πρώτα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης χρειάζονται τουλάχιστον 3 μήνες για να είναι ορατά. Αυτό συμβαίνει επειδή το λίπος αποβάλλεται σταδιακά και με φυσικό τρόπο.

Παρ ‘ όλα αυτά, ένα πρώτο ορατό αποτέλεσμα υπάρχει τον πρώτο μήνα.

Τα αποτελέσματα διαφέρουν από άτομο σε άτομο, ωστόσο γίνονται αντιληπτά με τη μέτρηση της περιφέρειας της περιοχής στην οποία έγινε η θεραπεία με μεζούρα ή στα ρούχα.

 

 

Η κρυολιπόλυση απευθύνεται και σε άνδρες και σε γυναίκες;

Η κρυολιπόλυση απευθύνεται και σε άνδρες και σε γυναίκες οι οποίοι είναι πολύ κοντά στο ιδανικό τους βάρος και έχουν συγκέντρωση λίπους σε μεμονωμένα σημεία του σώματός τους. Δεν αποτελεί μέθοδο ή πρόγραμμα αδυνατίσματος, οπότε δεν θεωρείται κατάλληλη για υπέρβαρα άτομα.

Σε ποια σημεία μπορεί να εφαρμοστεί η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση μπορεί να εξαλείψει το τοπικό λίπος μόνιμα και χωρίς νυστέρι σε οποιαδήποτε σημείο του σώματος. Οι πιο συνηθισμένες περιοχές όμως που αντιμετωπίζονται με την κρυολιπόλυση είναι:

·         Μηροί εξωτερικά (ψωμάκια) & εσωτερικά

·         Κοιλιά γύρω από τη μέση («lovehandles»)

·         Στομάχι

·         Μέση

·         Πλάτη

·         Εσωτερικό γονάτων

·         Μπράτσα

·         Γλουτοί

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της κρυολιπόλυσης;

·         Στοχευμένη απώλεια λίπους σε συγκεκριμένα σημεία

·         Φυσικός τρόπος μείωσης του λίπους

·         Ασφαλής και χαλαρωτική διαδικασία

·         Εντελώς ανώδυνη μη επεμβατική μέθοδος, χωρίς μελανιές, ράμματα, οίδημα, τραύμα, μετεγχειρητικό πόνο

·         Προσιτό κόστος

·         Δεν απαιτείται εισαγωγή σε νοσοκομείο-κλινική

·         Αποδεδειγμένα αποτελεσματική θεραπεία

·         Εύκολη αναπροσαρμογή του δέρματος χωρίς καμία χαλάρωση

·         Μετρήσιμα αποτελέσματα σε 3 μήνες. Πρώτο ορατό αποτέλεσμα απ΄΄ο τον πρώτο μήνα.

·         Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας, άμεση επιστροφή στις καθημερινές δραστηριότητες

·         Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται είναι μόνιμα γιατί τα λιποκύτταρα που έχουν καταστραφεί στην περιοχή που έγινε η θεραπεία δεν ξαναδημιουργούνται

Απαιτείται συγκεκριμένος χρόνος ανάρρωσης;

Δεν απαιτείται καθόλου χρόνος ανάρρωσης - αποθεραπείας. Μετά την συνεδρία, ο πελάτης επιστρέφει την ίδια κιόλας μέρα στις καθημερινές του δραστηριότητες, συμπεριλαμβανομένης και της άθλησης. Δεν χάνετε καθόλου χρόνο, εκτός από την 1 περίπου ώρα που διαρκεί η συνεδρία.

Υπάρχουν πιθανές παρενέργειες;

·         Πολύ μικρό ποσοστό των ατόμων νιώθουν ναυτία ή τάση για εμετό κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Τα συμπτώματα όμως αυτά υποχωρούν πολύ γρήγορα.

·         Είναι πιθανό να δημιουργηθούν μελανιές ανάλογα με τον τύπο του δέρματος ή κάποιο οίδημα, τα οποία όμως θα απομακρυνθούν σταδιακά.

·         Μέτριος πόνος ή ενόχληση στα σημεία εφαρμογής μπορεί επίσης να παρουσιαστούν. Τα συμπτώματα αυτά αντιμετωπίζονται με ήπια παυσίπονα.

·         Δεν υπάρχει καμία παρενέργεια στο δέρμα, τους μύες και τα νεύρα, αφού η μέθοδος αυτή αντιμετωπίζει στοχευμένα μόνο το λίπος.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα;

Αφού προηγηθεί μια συμβουλευτική συνάντηση με την ειδικά εκπαιδευμένη αισθητικό μας, γίνεται ο προγραμματισμός της θεραπείας με βάση τις ανάγκες του κάθε ατόμου καθώς και η συμπλήρωση της φόρμας συγκατάθεσης. Σε ειδικές περιπτώσεις, μπορεί να γίνει συμβουλευτική συνεδρία με γιατρό.

Ο αριθμός των θεραπειών εξαρτάται από τον αριθμό των περιοχών που υπάρχει ανάγκη για μείωση του λίπους. Συνήθως, με το προηγμένο μηχάνημα 3D CLATUU χρειάζεται ΜΌΝΟ μία συνεδρία!

 Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες για καλύτερα αποτελέσματα;

Η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες μη επεμβατικές θεραπείες που μπορείτε να βρείτε στο Elisabeths Point. Συγκεκριμένα, η λιπογλυπτική LPG και οι ραδιοσυχνότητες Medi Plus για σύσφιξη, αποτελούν τον τέλειο συνδυασμό με την κρυολιπόλυση, ώστε να επιτευχθούν ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

Πόσο κοστίζει η κρυολιπόλυση;

To κόστος της συνεδρίας είναι 250€.

«Στο Elisabeths Point, χρησιμοποιούμε το σύστημα CLATUU γιατί έχουμε επενδύσει σε ιατρικού τύπου μηχάνημα κρυολιπόλυσης για να έχουμε το επιθυμητό αποτέλεσμα ακόμη πιο ανώδυνα, ακόμη πιο σύντομα, με μεγαλύτερη ασφάλεια»

Τι είναι η 3D Kρυολιπόλυση CLATUU;

Η νέα διαδικασία 3D κρυολιπόλυση ονομάζεται CLATUU και αποτελεί την κορυφαία ιατρική τεχνολογία, αυτή την στιγμή. Συγκεκριμένα, αποτελεί ένα προηγμένο σύστημα κρυογλυπτικής το οποίο βασίζεται στη γνωστή μέθοδο της κρυολιπόλυσης. Είναι μια επαναστατική μέθοδος βασισμένη σε έρευνα του Harvard University σχετικά με τις τεχνικές λιπογλυπτικής που δεν είναι επεμβατικές.

Σε τι πλεονεκτεί:

·         Μη επεμβατική και αναίμακτη μέθοδος

·         Πολύ ισχυρό σύστημα ψύξης

·         Φυσική διαμόρφωση σώματος και περιγράμματος

·         Εξαφανίζει ολιστικά το τοπικό πάχος

·         Δεν γίνεται επέμβαση

·         Δεν χρησιμοποιείται αναισθησία

·         Εφαρμόζεται σε πολλές περιοχές του σώματος όπως: χέρια, πλάτη, μέση, κοιλιά, γλουτούς και μηρούς

·         Δεν δημιουργεί καθόλου πόνο

·         Πολύ γρήγορη μέθοδος (διαρκεί μόνο 1 ώρα)

·         Χρειάζεται μόνο 1 συνεδρία

·         Απόλυτα ασφαλής

·         Δεν υπάρχει χρόνος αποθεραπείας

Ποια είναι η διαδικασία;

1.      Εισρόφηση του λιπώδους ιστού με την χρήση δύο ειδικών κεφαλών θεραπείας και μείωση της αιματικής ροής εξαιτίας της υποπίεσης.

2.      Το λίπος υποβάλλεται σε ισχυρή ψύξη, χωρίς να καταστρέφονται οι γύρω ιστοί.

3.      Τα λιποκύτταρα καταστρέφονται μέσω της φυσιολογικής διαδικασίας.

 

Η διαδικασία έχει μόνιμα αποτελέσματα, αφού το ανεπιθύμητο συσσωρευμένο λίπος αρχίζει να μειώνεται από τις πρώτες 3 εβδομάδες. Το επιθυμητό αποτέλεσμα ολοκληρώνεται περίπου σε 3μήνες. 

 

Για οποιαδήποτε περαιτέρω πληροφορία ή για να κλείσετε το ραντεβού σας, καλέστε μας στο 210 8023376.

 

 

 

 

  • σεμινάρια για επαγγελματίες ομορφιάς

    Σεμινάρια και προϊόντα τοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς