Πετάξτε πλέον μακριά το ψαλίδι για γυριστές βλεφαρίδες! Τώρα, έχετε την λύση του Lift up βλεφαρίδων που αντικαθιστά το γύρισμα των βλεφαρίδων με μόνιμο τρόπο και δίνει τη δυνατότητα να φαίνονται οι φυσικές σας βλεφαρίδες πιο μεγάλες και πιο εντυπωσιακές.  Δεν έχει σημασία αν οι βλεφαρίδες σας είναι μακριές ή κοντές.  Η διαδικασία μπορεί να γίνει ιδανικά σε μακριές και μέτριες βλεφαρίδες και να εφαρμοστεί τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες με ευθείες ή με μικρή κλίση βλεφαρίδες. Το αποτέλεσμα που δίνει η εφαρμογή είναι ανώδυνη και άμεση, και το lift up μπορεί να κρατήσει όσο και η διάρκεια ζωής της τρίχας της βλεφαρίδας, δηλαδή περίπου 1,5 μήνα.

Ποια είναι όμως η διαδικασία;

Η διαδικασία του lift up βλεφαρίδων είναι απλή, δεν πονάει και δεν δημιουργεί ερεθισμούς στα μάτια σας.  Ξεκινά με προσεκτικό καθαρισμό της περιοχής των ματιών. Στη συνέχεια οι πιστοποιημένες extesionists του Elisabeth’s Point τοποθετούν το ειδικό ρόλεϋ, ανάλογα με το μέγεθος του ματιού, αλλά και την καμπύλη που θέλετε να δημιουργήσουμε στις βλεφαρίδες σας. Στη συνέχεια σταθεροποιούμε το lift up βλεφαρίδων, με την ειδική κρέμα, που θα βοηθήσει τις βλεφαρίδες σας να παραμείνουν γυριστές έως και 1,5 μήνα.  Η διαδικασία ολοκληρώνεται σε μόνο μια συνεδρία και διαρκεί περίπου 45 λεπτά. Η εφαρμογή μπορεί να επαναληφθεί μετά από 1,5 μήνα, αφού οι τρίχες έχουν αντικατασταθεί με τις νέες και επιθυμείτε πάλι οι βλεφαρίδες σας να έχουν ανοδική τάση.

Η διαδικασία lift up βλεφαρίδων είναι η πιο αποτελεσματική μέθοδος για φυσικό αποτέλεσμα! Για πιο έντονο βλέμμα, μπορείτε να ακολουθήσετε τη διαδικασία της βαφής βλεφαρίδων και φρυδιών, που θα κάνει το βλέμμα σας σαγηνευτικό. 

Για ακόμη πιο έντονο αποτέλεσμα μπορείτε να προσθέσετε extensions βλεφαρίδων!!!

  • σεμινάρια για επαγγελματίες ομορφιάς

    Σεμινάρια και προϊόντα τοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς