Ο Φεβρουάριος είναι ο πιο γλυκός μήνας για τα αγαπημένα ζευγάρια και αυτό, διότι ανυπομονούν να γιορτάσουν την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου. Ειδικά, οι γυναίκες είναι αυτές που επιθυμούν μια όμορφη και ξεχωριστή στιγμή, υποψιαζόμενες πάντα πως ο καλός τους θα προσπαθήσει να κάνει αυτή την μέρα ξεχωριστή!

Στο Elisabeths Point είμαστε σίγουροι, πως πέρα από τις ρομαντικές στιγμές που επιθυμείς τόσο πολύ να περάσετε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, έχεις στο μυαλό σου πως θέλεις να είσαι άψογη και περιποιημένη για να νιώσεις ακόμη πιο όμορφα με τον εαυτό σου αλλά και να εντυπωσιάσεις το ταίρι σου. Για την διευκόλυνσή σου λοιπόν, μαζέψαμε τις top 3 κινήσεις mat που πρέπει να κάνει οποιαδήποτε γυναίκα θέλει να αποκτήσει ένα άκρως εντυπωσιακό αλλά φυσικό αποτέλεσμα για την ημέρα των ερωτευμένων. Τί πρέπει να κάνεις λοιπόν;

Ενυδάτωσε το πρόσωπό σου και απομάκρυνε τις ρυτίδες

Αν είσαι μια εργαζόμενη γυναίκα που έχει δύσκολη καθημερινότητα, το πρώτο και κυριότερο βήμα που πρέπει  να κάνεις, είναι να ενυδατώσεις και να χαλαρώσεις την επιδερμίδα του προσώπου σου, χαρίζοντας μια αίσθηση ανανέωσης! Ο πιο αποτελεσματικός τρόπος για να φανεί ξεκούραστο, εντυπωσιακό και χαλαρό το πρόσωπό σου είναι το μασάζ Gua -Sha!  Το μασάζ Gua -Sha είναι μια τεχνική ανάπλασης και σύσφιξης του προσώπου σου αλλά και του λαιμού σου! Λειτουργεί σε τέτοιο βάθος του δέρματός σου, που είναι άκρως θεραπευτικό και αναζωογονητικό, ενώ θεωρείται ο αποτελεσματικότερος τρόπος αντιγήρανσης! Αν δεν το έχεις δοκιμάσει, δοκίμασέ το και εμείς σε προϊδεάζουμε πως θα θες να το επαναλάβεις σε συχνά χρονικά διαστήματα! Δες περισσότερες πληροφορίες εδώ.

Αποτρίχωση για αποτέλεσμα με διάρκεια

Κάθε γυναίκα επιθυμεί να έχει μια λεία επιδερμίδα σαν βελούδο! Πόσο μάλλον όταν είναι μια τόσο σημαντική μέρα για το ζευγάρι και έχεις ως στόχο να είσαι τόσο εμφανισιακά όσο και ψυχικά στα καλύτερά σου. Πώς, λοιπόν, θα αποκτήσεις γρήγορα, άμεσα και αποτελεσματικά απαλό δέρμα; Με την ραδιοσυχνότητα e- light laser! Αποτελεί την πιο ασφαλή μέθοδο που προσαρμόζεται ανάλογα με τον τύπο του δέρματός σου, με την πυκνότητα της τριχοφυΐας αλλά και με το χρώμα της τρίχας σου. Εξαιτίας της αποτελεσματικότητας, η μέθοδος με ραδιοσυχνότητα e-light, μπορεί χωρίς κανέναν δισταγμό να χρησιμοποιηθεί ακόμη και στις πιο ευαίσθητες περιοχές του σώσματος αλλά και του προσώπου, με τεράστιο ποσοστό επιτυχίας απομάκρυνσης της ανεπιθύμητης τριχοφυΐας! Μήπως να κλείσεις άμεσα το ραντεβού σου;

Βλέμμα που σαγηνεύει

Στο Elisabeths Point έχουμε βρει την χρυσή τομή ανάμεσα στην φυσική ομορφιά και στους τρόπους που μπορείς να χρησιμοποιήσεις για να αναδειχθούν τα χαρακτηριστικά σου, χωρίς υπερβολές και περιττό μακιγιάζ! Είναι γνωστό, ούτως ή άλλως, πως οι άντρες προτιμούν την φυσική ομορφιά! Με τα παραπάνω δύο βήματα, είμαστε σίγουροι πως θα εντυπωσιάσεις! Το μόνο που χρειάζεσαι ακόμη, είναι ένα σαγηνευτικό βλέμμα! Πως θα το καταφέρεις αυτό; Φυσικά με το Volume 3D βλεφαρίδες. Στο Elisabeths Point υπάρχουν εξειδικευμένες extesionists οι οποίες θα προσέξουν ανάλογα με το μέγεθος των ματιών σου και τα χρώματά σου, τι σου ταιριάζει καλύτερα ώστε να έχεις ένα φυσικότατο αποτέλεσμα που μπορεί να διατηρηθεί περίπου ένα μήνα! Μήπως την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου να πετάξεις μακριά την μάσκαρα και να βάλεις τα ειδικά extensions βλεφαρίδων; Εμείς πάντως σου δίνουμε εδώ όλες τις πληροφορίες που ζητάς για το Volume 3D!

Ευχόμαστε οι συμβουλές μας να ήταν ιδανικές για να ανανεωθείς και  να αναπτερωθεί το ηθικό σου για να περάσεις την γιορτή των ερωτευμένων, έτσι ακριβώς όπως την έχεις φανταστεί!

Για να κλείσετε ραντεβού στο Elisabeths Point επικοινωνήστε στο 210-8023376

  • σεμινάρια για επαγγελματίες ομορφιάς

    Σεμινάρια και προϊόντα τοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς