Η αισθητική του προσώπου και του σώματος, είναι μια ανάγκη που κάθε σύγχρονη γυναίκα οφείλει να προσφέρει στον εαυτό της προκειμένου να μπορέσει να ανταποκριθεί στις υψηλές απαιτήσεις της καθημερινότητάς της. Στο Elisabeths Point είμαστε εξειδικευμένοι σε σύγχρονες θεραπείες προσώπου και σώματος καλύπτοντας τις ανάγκες κάθε γυναίκας εξατομικευμένα.

LPG Endermologie

Για να αποκτήσετε ένα υπέροχο και καθαρό δέρμα, η λύση είναι στο LPF Endermologie. Αν θεωρείτε πως το δέρμα σας χρειάζεται μια άμεση ανανέωση και αναζωογόνηση, τότε η κατάλληλη θεραπεία για εσάς είναι το LPG Endermologie.  Η συγκεκριμένη θεραπεία βοηθάει στην εξάλειψη των σημαδιών γήρανσης και μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες! Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Δερμοαπόξεση

Αν επιθυμείτε καθαρό, αναζωογονημένο, λείο και απαλό δέρμα για το πρόσωπο, το λαιμό, το ντεκολτέ ή όποιο άλλο σημείο του σώματός σας, τότε η δερμοαπόξεση είναι η κατάλληλη θεραπεία για εσάς – ό,τι τύπο δέρματος και αν έχετε! Η λείανση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών. Η μείωση των ουλών ακμής, η ανάπλαση και η σύσφιξη του δέρματος είναι μερικά από τα πλεονεκτήματα της δερμοαπόξεσης. Για περισσότερες πληροφορίες δείτε εδώ.

Μακιγιάζ

Το μακιγιάζ είναι ένα απαραίτητο καθημερινό εργαλείο για κάθε γυναίκα που θέλει να τονίσει τα δυνατά σημεία του προσώπου της ή να κρύψει τις τυχόν ατέλειες της. Για όμορφο, προσεγμένο και επαγγελματικό μακιγιάζ, για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σας αλλά και για κάθε μέρα, στο Elisabeths Point έχουμε τη λύση που σας ταιριάζει. Επιλέξτε απλό μακιγιάζ, νυφικό, ή νυφικό μακιγιάζ με αερογράφο, και μάθετε περισσότερα εδώ!

Sunless Tan - California Tan

Η επανάσταση στο μαύρισμα έρχεται με το Sunless Tan και συγκεκριμένα με τα προϊόντα της California Tan, τα μόνα που διαθέτουν το μη τοξικό συστατικό DHA που προέρχεται από τη ζύμωση του ζαχαροκάλαμου με γλυκερίνη. Η εφαρμογή του είναι απόλυτα ασφαλής και γίνεται με τη χρήση αερογράφου από εξειδικευμένη έμπειρη αισθητικό.  Αν επιθυμείτε ένα υπέροχο μαύρισμα στο σώμα σας, κάθε εποχή του χρόνου, τότε το Sunless Tan είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεστε. Για περισσότερες πληροφορίες για το Sunless Tan - California Tan δείτε εδώ.

 

  • σεμινάρια για επαγγελματίες ομορφιάς

    Σεμινάρια και προϊόντα τοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς