Ασφαλές μαύρισμα με αερογράφο!

Πολλοί αναρωτιούνται πώς μπορούν να επιτύχουν ένα φυσικό, όμορφο μαύρισμα που να διαρκεί μια εβδομάδα ή περισσότερο. Και ακόμα καλύτερα ένα μαύρισμα που δε βλάπτει το δέρμα και δε συνοδεύεται από τις παρενέργειες της έκθεσης στον ήλιο όπως κηλίδες, πρόωρη γήρανση, ή καρκίνο του δέρματος. Το μαύρισμα με αερογράφο είναι η απάντηση!

Τι είναι αυτό;

Με τη μέθοδο το αερογράφου γίνεται ψεκασμός ενός υγρού, του οποίου κύρια βάση είναι η ζάχαρη από ζαχαροκάλαμο, σε συνδυασμό με αλόη βέρα και τεύτλα. Συγκεκριμένα,

•    περιέχει φυσικά και οργανικά συστατικά
•    δεν περιέχει πετροχημικά στοιχεία, ορυκτέλαια ή parabens
•    δεν περιέχει τεχνητά συντηρητικά
•    δεν έχει τεχνητά χρώματα ή αρώματα
•    δε γίνεται δοκιμή του σε ζώα
•    έχει υψηλή περιεκτικότητα σε βιταμίνες, ενεργά συστατικά, φυσικά έλαια και αγνά βότανα

Το ενεργό συστατικό αυτού του υγρού είναι η δι-υδροξυακετόνη (DHA). Το DHA είναι ένα απλό, μη τοξικό προϊόν, που δεν προκαλεί παρενέργειες ούτε μπορεί να βλάψει το δέρμα.

Διαδικασία

Πριν από τη συνεδρία, είναι σημαντικό να γίνεται απολέπιση του δέρματος για να απομακρυνθούν τα νεκρά κύτταρα και να απορροφηθεί πιο ομαλά το υγρό. Η συνεδρία διαρκεί περίπου 15 με 20 λεπτά.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωσή της, για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα όσο καλύτερα γίνεται, είναι απαραίτητη η αποχή από το ντους μέχρι και δώδεκα ώρες, όπως επίσης και η αποφυγή χρήσης αποσμητικού και ενυδατικής κρέμας για να μην αφαιρεθεί το στρώμα μαυρίσματος.

Πλεονεκτήματα

Τα πλεονεκτήματα της μεθόδου αυτής είναι πολλά. Το πρώτο είναι ότι μπορεί να προσφέρει μαύρισμα που να φαίνεται φυσικό, σε μια ποικιλία αποχρώσεων μαυρίσματος που ταιριάζει στον κάθε πελάτη ξεχωριστά.  Επίσης, το αποτέλεσμα είναι ομοιόμορφο και ολοκληρώνεται σε μια συνεδρία. Η τακτική χρήση είναι απολύτως ενδεδειγμένη, δεν υπάρχει περιορισμός στον αριθμό των συνεδριών. Το αποτέλεσμα έχει διάρκεια περίπου 7 με 10 ημέρες ανάλογα με τον τύπο του δέρματος, τον τρόπο ζωής, και το πόσο καλά κάποιος διατηρεί το μαύρισμά του.

Ο αερογράφος αποτελεί σίγουρα την καλύτερη επιλογή για ασφαλές μαύρισμα!

Λοιπόν, μην περιμένετε άλλο! Επικοινωνήστε μαζί μας σήμερα για να αποκτήσετε ανανεωμένη μαυρισμένη εμφάνιση!

  • σεμινάρια για επαγγελματίες ομορφιάς

    Σεμινάρια και προϊόντα τοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς