Το Brow Lift – Lamination είναι η νέα τάση για τα φρύδια που μας έρχεται από το εξωτερικό για να αντικαταστήσει το tattoo φρυδιών.

Τι είναι το Brow Lift – Lamination ;

Το Brow Lift – Lamination αποτελεί μια απολύτως φυσική τεχνική για καλοσχηματισμένα φρύδια, χωρίς κόπο και πόνο. Είναι μια απολύτως ανώδυνη διαδικασία η οποία έχει θεαματικά αποτελέσματα. Τα βήματα είναι και περιλαμβάνουν την ανόρθωση των τριχών του φρυδιού, το καθάρισμα με παράλληλο σχηματισμό των φρυδιών και στο τέλος η αισθητικός περνάει τη βαφή μακράς διαρκείας για σταθεροποίηση και έντονο βλέμμα.

Ποια τα πλεονεκτήματα του Brow Lift – Lamination ;

Το Brow Lift – Lamination έχει αγαπηθεί στο εξωτερικό όχι μόνο για το έντονο βλέμμα που προσφέρει στις γυναίκες που το προτιμούν αλλά και για τον ευεργετικό του χαρακτήρα. Συγκεκριμένα, η βαφή που περνιέται στο τελικό στάδιο περιέχει κερατίνη. Η κερατίνη όπως είναι γνωστό θρέφει την τρίχα, με αποτέλεσμα να είναι πιο υγιής και δυνατή. Σε σύγκριση με το tattoo φρυδιών, το Brow Lift – Lamination δίνει ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να χαράσσεται το δέρμα και να εισχωρεί χρωστική στο δέρμα. Επιπλέον ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και μπορεί να γίνει η ιδανική λύση για τις γυναίκες με παχύ φρύδι!

Τελευταίο αλλά όχι λιγότερο σημαντικό είναι το γεγονός ότι η τεχνική του Brow Lift – Lamination μπορεί να εφαρμοσθεί και σε φρύδια στα οποία έχουμε κάνει tattoo.

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα ;

Η εφαρμογή του Brow Lift – Lamination διαρκεί περίπου 1 ώρα συνολικά. Το αποτέλεσμα, ωστόσο, έχει διάρκεια περίπου 6 εβδομάδων. Ακόμη, είναι ιδιαίτερα σημαντικό το γεγονός ότι δεν χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα για να διατηρηθεί το αποτέλεσμα.

Πόσο κοστίζει η υπηρεσία Brow Lift – Lamination ;

Το κόστος για το Brow Lift – Lamination είναι προσιτό για όλες τις γυναίκες που επιθυμούν ένα φυσικό αποτέλεσμα.

Στο Elisabeth’s Point το κόστος είναι στα 38€.

*Καλό είναι πριν την εφαρμογή της υπηρεσίας να έχει προηγηθεί test αλλεργίας ειδικά εάν είστε άτομο με αυξημένη προδιάθεση για αλλεργίες

  • σεμινάρια για επαγγελματίες ομορφιάς

    Σεμινάρια και προϊόντα τοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς