Το Brow Lamination (Brow Lift ή περμανάντ φρυδιών)  είναι η νέα τεχνική αναβάθμισης των φρυδιών που ήρθε και στην Ελλάδα για να αντικαταστήσει το τατουάζ φρυδιών χαρίζοντας ινσταγκραμικά φρύδια χωρίς καθημερινή φροντίδα αλλά και χωρίς πόνο.

Τα φρύδια παίζουν θεμελιώδη ρόλο στην αναγνώριση του προσώπου και τονίζουν κάθε συναίσθημα ή διάθεσή μας. Πόσο μάλλον στην εποχή του κορονοϊού όταν κάποιες φορές το μόνο που φαίνεται από το πρόσωπό μας είναι τα μάτια και τα φρύδια μας.

Έχουμε όμως πάντα τον χρόνο να φροντίζουμε σε καθημερινή βάση τα φρύδια μας και να σιγουρευόμαστε ότι παραμένουν όπως τα στρώσαμε πριν βγούμε από το σπίτι (και στην απόχρωση που θέλουμε) μέσα στη διάρκεια της ημέρας;
Για πολλές από εμάς η απάντηση είναι "Όχι, αλλά ευτυχώς υπάρχει το brow lamination"!

Τι είναι το Brow Lift ή Brow Lamination;

Το Brow Lamination (Brow Lift) είναι μια απολύτως ανώδυνη και άνετη διαδικασία που προσφέρει καλοσχηματισμένα και έντονα φρύδια χτενισμένα προς τα πάνω, για ενάμιση μήνα. Κατά σειρά, περιλαμβάνει την ανόρθωση των τριχών του φρυδιού (brow lifting), το καθάρισμα - σχηματισμό των φρυδιών και τη βαφή μακράς διαρκείας. Τέλος, στο Elisabeth's Point (Αθήνα - Πεύκη) και σε όσες τεχνίτριες έχουν εκπαιδευτεί με το ειδικό επαγγελματικό σεμινάριο της Elisabeth Lashes το Brow Lamination ολοκληρώνεται και γίνεται πολύ πιο αποτελεσματικό με ένα ακόμα σημαντικό στάδιο: τη θεραπεία τιθάσευσης και ενδυνάμωσης των φρυδιών με το βούτυρο θρέψης και ημιμόνιμου conditioning φρυδιών Brow Bomber της ιταλικής εταιρείας InLei.

To brow lamination είναι ίδιο με την "ισιωτική φρυδιών";

Όχι. Ο όρος "ισιωτική φρυδιών" αναφέρεται μόνο στο ίσιωμα της τρίχας του φρυδιού. Αντίθετα, το brow lamination περιλαμβάνει όλα τα στάδια που προαναφέραμε: ανόρθωση φρυδιών (brow lift), σταθεροποίηση του αποτελέσματος (brow lock), βαφή και, ειδικά στο brow lamination της InLei, και τη θεραπεία θρέψης και τιθάσευσης (brow bomber), όπως είπαμε ήδη.

Τα πλεονεκτήματα του Brow Lift

Το Brow Lift ή Brow Lamination έχει αγαπηθεί όχι μόνο για το έντονο βλέμμα που προσφέρει στις γυναίκες που το προτιμούν αλλά και για το ευεργετικό αποτέλεσμα στις τρίχες των φρυδιών. Συγκεκριμένα, η βαφή που περνιέται στο τελικό στάδιο περιέχει κερατίνη. Η κερατίνη, όπως είναι γνωστό, θρέφει την τρίχα, με αποτέλεσμα να είναι πιο υγιής και δυνατή. Σε αντίθεση με το tattoo φρυδιών, το Brow Lift  δίνει ένα φυσικό αποτέλεσμα, χωρίς να χαράσσεται το δέρμα και χωρίς να εισχωρεί στο δέρμα χρωστική. Επίσης το brow lamination δεν έχει δεσμευτικό αποτέλεσμα. Αν δεν σε ικανοποιεί ή αν το βαρεθείς, απλά σταματάς να το κάνεις.

Επιπλέον ταιριάζει σε όλες τις ηλικίες και σε όλους τους τύπους φρυδιών. Το brow lamination μπορεί να γίνει η ιδανική λύση για γυναίκες με μέτρια ή μεγάλα αλλά ατίθασα ή σγουρά φρύδια. Επίσης μπορεί να τονίσει τα μάτια και το πρόσωπο σε γυναίκες με λεπτά και αραιά φρύδια, που θα δείξουν μεγαλύτερα και πυκνότερα τόσο με την ανόρθωση όσο και με την ειδική βαφή φρυδιών.

Πόση ώρα χρειάζεται η όλη διαδικασία του brow lamination;

Η εφαρμογή όλων των φάσεων του Brow Lamination από ειδικά εκπαιδευμένο επαγγελματία διαρκεί περίπου 45 με 60 λεπτά συνολικά, ανάλογα με την ποιότητα της τρίχας των φρυδιών.

Τιμή για το Brow Lamination;

Το κόστος για το Brow Lamination είναι προσιτό για όλες τις γυναίκες που θέλουν να έχουν περιποιημένα, έντονα φρύδια χωρίς καθημερινή φροντίδα και με φυσικό αισθητικό αποτέλεσμα.
Στο Elisabeth’s Point το κόστος είναι στα 38€.

Tο brow lamination μπορεί να βλάψει τα φρύδια;

To brow lamination είναι μία επαγγελματική και πολυσύνθετη τεχνική αναβάθμισης φρυδιών και όχι κάτι απλό που μπορεί να κάνει κάποιος στο σπίτι χωρίς ειδική επαγγελματική εκπαίδευση. Έτσι δεν είναι καθόλου καλή ιδέα να κάνεις brow lamination στα δικά σου φρύδια ή στα φρύδια κάποιας φίλης ή συγγενούς σου αν δεν είσαι ειδικά εκπαιδευμένη επαγγελματίας. Επίσης καλό είναι πριν από την εφαρμογή της υπηρεσίας σε επαγγελματικό χώρο αισθητικής να έχει προηγηθεί test αλλεργίας ειδικά εάν έχεις αυξημένη προδιάθεση για αλλεργίες.

Κατά τα άλλα, όλα τα εργαστηριακά ελεγμένα προϊόντα της σειράς Brow Lamination της ιταλικής εταιρείας InLei που χρησιμοποιούμε στο Elisabeth's Point πληρούν ειδικές επιστημονικές προδιαγραφές ώστε να ολοκληρώνουν τη διαδικασία χωρίς να δημιουργείται το οποιοδήποτε πρόβλημα είτε στις τρίχες των φρυδιών είτε στο δέρμα κάτω από τα φρύδια. Αντίθετα, ειδικά το brow bomber που χρησιμοποιείται στο κλείσιμο της διαδικασίας αποτελεί θεραπεία ενδυνάμωσης των φρυδιών ενώ και τα άλλα προϊόντα που χρησιμοποιούμε πριν (όλα της InLei) είναι ειδικά φτιαγμένα για την περιοχή των φρυδιών.

Τι πρέπει να αποφύγω μετά το brow lamination;

Συνιστάται να μην χρησιμοποιείται νερό για τις πρώτες 24 ώρες μετά τη διαδικασία του brow lamination. Μόνο 24 ώρες υπομονή λοιπόν χωρίς να βρέξεις τα φρύδια σου και θα έχεις περιποιημένα και τονισμένα φρύδια για περίπου 6 εβδομάδες χωρίς να χρειάζεται κάποια ιδιαίτερη φροντίδα συντήρησης. Τόσο απλά.

Επικοινώνησε για να κλείσεις το ραντεβού σου για Brow Lamination στο Elisabeth's Point (Πεύκη Αττικής).

Τηλεφώνησέ μας στο 210 8023376 και κλείσε σήμερα το ραντεβού στο Elisabeth's Point.

 

 

Μπορείς να δεις δουλειές μας στο instagram elisabeths's point beauty studio.
  • σεμινάρια για επαγγελματίες ομορφιάς

    Σεμινάρια και προϊόντα τοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς