Οφέλη της θεραπείας LPG

Μετά την ηλικία των 25 ετών, τα νεαρά κύτταρα, οι λεγόμενοι ινοβλάστες μειώνουν την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης. Το δέρμα αρχίζει και χάνει την πυκνότητά του και εμφανίζονται σημάδια γήρανσης, όπως ρυτίδες και απώλεια του οβάλ σχήματος του προσώπου. Παγκοσμίως, πολυάριθμες μελέτες έχουν δείξει ότι η θεραπεία LPG ENDERMOLOGIE, παρά την ένταση της, είναι μια πολύ ευχάριστη διαδικασία, που επανενεργοποιεί την παραγωγή του κολλαγόνου και της ελαστίνης και αμέσως μετά την πρώτη συνεδρία έχει μια σημαντική διαφορά σε σχέση με πριν.

Σε ποιους απευθύνεται

Το LPG απευθύνεται κατά κύριο λόγο σε γυναίκες αλλά και σε άνδρες που αντιμετωπίζουν απώλεια ελαστικότητας του δέρματος, ρυτίδες, διπλοσάγονο, το περίγραμμα του προσώπου.

Πώς λειτουργεί η θεραπεία LPG;

Η θεραπεία προσώπου με LPG γίνεται με τη βοήθεια των ειδικών πτερυγίων που μηχανικά τονώνουν τους ινοβλάστες, ακριβώς όπως κάνει στο δέρμα μια συνεδρία γυμναστικής, για να προσφέρει περισσότερη πυκνότητα στους ιστούς της περιοχής του προσώπου, του λαιμού και του ντεκολτέ.

Ανάλογα με την επιλεγείσα θεραπεία, οι συνεδρίες LPG διαρκούν 15 ', 20', 30' ή 40 '. Τα αποτελέσματα είναι ορατά αμέσως μετά από λίγες συνεδρίες, και μετά από 10-12 συνεδρίες, γίνονται ορατές οι σημαντικές αλλαγές. Μετά την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, μερικές συνεδρίες συντήρησης είναι απαραίτητες. Εκτός από τα ουσιαστικά αποτελέσματα όσον αφορά την υφή του δέρματος, το LPG δημιουργεί ένα ευχάριστο αποτέλεσμα χαλάρωσης και μειώνει την κατάσταση στρες, επομένως οι συνεδρίες γίνονται πραγματικές στιγμές χαλάρωσης.

Αποτελέσματα

 •  μείωση των ρυτίδων και των λεπτών γραμμών
 • λεμφική παροχέτευση - εξάλειψη του πρηξίματος και των μαύρων κύκλων
 • αναίμακτο lifting (χωρίς χειρουργική επέμβαση)
 • αντιγήρανση
 • επαναφορά φωτεινότητας
 • επαναφορά περιγράμματος προσώπου
 • εξάλειψη διπλοσάγονου
 • κυτταρική αναγέννηση

Η θεραπεία ENDERMOLIFT είναι μη επεμβατική, 100% φυσική, με άριστα αποτελέσματα για το δέρμα!

Αντενδείξεις

Η θεραπεία θα πρέπει να αποφεύγεται σε περιπτώσεις έρπητα, λεύκης και ακμής.

Κλείστε το ραντεβού σας τώρα: 210 8023376

 

 • σεμινάρια για επαγγελματίες ομορφιάς

  Σεμινάρια και προϊόντα τοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς