Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Χημικό peeling: 5 Οφέλη που ίσως δεν γνώριζες!

βλογ

Το χημικό πίλινγκ είναι μία δημοφιλής υπηρεσία ομορφιάς που προσφέρει έντονη ανάπλαση και αναδόμηση στην επιδερμίδα του προσώπου, του λαιμού ακόμα και των χεριών με αποτέλεσμα να αφήνει το δέρμα απαλό, καθαρό με εφέ λάμψης! Το μοναδικό προνόμιο σε σύγκριση με άλλες υπηρεσίες είναι ότι μπορεί να προσαρμοστεί ανάλογα τις ανάγκες της επιδερμίδας.  

Υπάρχουν πολλά διαφορετικά συστατικά του χημικού πίλινγκ που στοχεύουν σε διαφορετικές ανάγκες.  

Για παράδειγμα υπάρχουν peeling για εξάλειψη των λεπτών γραμμών, για τα σημάδια ακμής, και των πανάδων

Πάμε να δούμε λίγο πιο αναλυτικά τι ανάγκες μπορεί να καλύψει. 

Θεραπεύει τα σημάδια ακμής

Αν στα εφηβικά σου χρόνια η αργότερα στην ζωή σου είχες αντιμετωπίσει προβλήματα με ακμή το χημικό πίλινγκ μπορεί να απαλύνει ακόμα και να εξαλείψει τα σημάδια που έχουν απομείνει στο πρόσωπο σου. Μαζί με την πτυχιούχο αισθητικό του ινστιτούτου μας θα συζητήσεις αναλυτικά για το τι θα καλύψει καλύτερα τις ανάγκες σου. Φυσικά, το πόσες συνεδρίες θα χρειαστούν θα το δεις με την ειδικό.

Μειώνει την εμφάνιση των πόρων

Η εμφάνιση των πόρων είναι πιο σύνηθες στα λιπαρά και μικτά δέρματα. Τα μαύρα στίγματα και οι έντονοι πόροι κάνουν το πρόσωπο μας να φαίνεται θαμπό και άτονο. Το χημικό πίλινγκ στοχεύει σε αυτά τα «προβλήματα», απαλύνει τους πόρους και αφήνει το δέρμα λαμπερό και ενυδατωμένο

Απαλύνει τις ρυτίδες και τις λεπτές γραμμές

Ναι, το χημικό πίλινγκ μπορεί να χρησιμοποιηθεί σαν πρόληψη για τις βαθιές ρυτίδες. Ιδανικό για να αφήσει την επιδερμίδα σου πιο λεία και να κάνει τις λεπτές γραμμές πιο αχνές. 

Ανόρθωση του δέρματος

Με ειδικά συστατικά μπορούμε να πετύχουμε την σύσφιξη στην επιδερμίδα του προσώπου. Η αισθητικός ξέρει ακριβώς τι υλικά να χρησιμοποιήσει, ώστε να καλύψει τις ανάγκες σου στο 100%.Φυσικά, αρκετές συνεδρίες θα χρειαστούν για να πετύχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.  

Βελτιώνει την όψη της επιδερμίδας και απαλύνει τις δυσχρωμίες.

Η συγκεκριμένη θεραπεία είναι κατάλληλη για όλες τις ηλικίες. Μπορεί να ισορροπήσει την δυσχρωμία, την ερυθρότητα στο πρόσωπο και να απαλύνει την κουρασμένη όψη της επιδερμίδας. Το φθινόπωρο είναι σύνηθες να έχουν μείνει υπολείμματα από την έκθεση στον ήλιο, όπως πανάδες. Υπάρχει ειδικό mix του χημικού πίλινγκ που στοχεύει και σε αυτές!

Για να συνοψίσουμε, το χημικό peeling είναι η ιδανική θεραπεία για όλες τις ηλικίες και μπορεί να καλύψει πολλές και διαφορετικές ανάγκες. Επίσης υπάρχουν βαθμίδες από αρκετά ήπιο peeling έως πιο επιθετικό, φυσικά για το συγκεκριμένο τηρούνται και ειδικές προϋποθέσεις.  

Μαζί με την Αισθητικό του “Elisabeth’s Point”  μπορείς να συζητήσεις αναλυτικά για το τι θα χρειαστεί για την δική σου περίπτωση, ώστε να αξιοποιήσεις στο 100% τα προνόμια της συγκεκριμένης υπηρεσίας.

Μια ενημερωτική συνεδρία είναι φυσικά, εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! Σε περιμένουνε!  

Επικοινώνησε σήμερα κιόλας με τις beauty experts  του Elisabeth’s Point στο τηλέφωνο 210 8023376

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς