Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€
Elisabeth's Point

Μανικιούρ

Κωδ: Μανικιούρ κλασικό

Μια γυναίκα πρέπει να προσέχει την εξωτερική της εμφάνιση και να είναι περιποιημένη και όμορφη κάθε στιγμή της ημέρας! Ωστόσο όλες γνωρίζουμε πως ο χρόνος είναι πολύτιμος και για να είναι μια γυναίκα άψογη στην εμφάνισή της, ίσως να χρειάζεται αρκετή προετοιμασία. Όμως ποια είναι αυτή η μικρή κίνηση που μπορεί να κάνει κάθε γυναίκα ώστε να φαίνεται πάντα προσεγμένη και περιποιημένη; Μα φυσικά η φροντίδα των νυχιών!

Κλείστε ραντεβού και έπειτα αγοράστε το προϊόν.
Επιλέξτε τύπο μανικιούρ:
Τύπος μανικιούρ
13.00€
30 λεπτά

Τι πρέπει να προσέχετε στο manicure;

Ακόμη και αν δεν το πιστεύεις, το manicure μπορεί να κάνει τη διαφορά στην εμφάνισή σου καθώς με αυτόν τον τρόπο θα είσαι προσεγμένη από την κορυφή έως τα νύχια! Ωστόσο, οι επιλογές που έχεις από σχήματα και χρώματα είναι άπειρες και μπορείς να προσδιορίσεις εσύ τι ταιριάζει καλύτερα στην προσωπικότητά σου. Παρόλα αυτά, σε κάθε σχήμα και χρώμα είναι κάποια βασικά βήματα που πρέπει να ακολουθήσεις!

Προσοχή στο πετσάκια

Όποια επιλογή μανικιούρ και αν κάνεις, απλό ημιμόνιμο ή θεραπείας, το πρώτο βήμα και το ήμισυ του παντός είναι να αφαιρέσεις τα πετσάκια! Τα πετσάκια χαλάνε την όψη των άκρων σου και κάνουν τα νύχια σου να φαίνονται μικρότερα απ’ ότι είναι στην πραγματικότητα! Στην αφαίρεσή τους θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτική καθώς μπορεί να τραυματίσεις τα χέρια σου, να δημιουργήσεις παρανυχίδες και μια απλή και μικρή πληγή να σου δημιουργήσει μεγάλο πόνο! Γι’ αυτό καλύτερα να εμπιστευτείς έναν επαγγελματία που γνωρίζει πως θα σου τα αφαιρέσει με τον κατάλληλο τρόπο, ώστε να έχεις ένα άψογο αποτέλεσμα.

Σχήμα και γυάλισμα νυχιών

Αφεθείτε στα χέρια των ειδικών για το γυάλισμα των νυχιών σας! Με ειδικές λίμες ή buffer,  θα δημιουργήσουν ένα σχήμα στα νύχια σας που να ταιριάζει με τα άκρα σας, ενώ παράλληλα θα προστατεύσουν τα νύχια σας με ειδικό γυάλισμα που θα τα βοηθήσει εκ φυσικού τους να φαίνονται πιο όμορφα με την πάροδο του χρόνου, πιο υγιή και πιο γερά!

Επιλέξτε χρώμα και μέθοδο

Τέλος, το μόνο που χρειάζεται για να έχεις ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στα άκρα σου, είναι να επιλέξεις το χρώμα που ταιριάζει στην προσωπικότητά σου και τη μέθοδο που θα ακολουθήσεις. Μπορείς να διαλέξεις ανάμεσα σε απλό μανικιού ή μανικιούρ θεραπείας! Επίσης, ανάλογα με το χρονικό διάστημα που θες να κάνεις μανικιούρ, μπορείς να επιλέξεις αν θα κάνεις απλό ή ημιμόνιμο! Η επιλογή είναι δική σου ανάλογα με το τι επιθυμείς!

Είσαι έτοιμη για μια δοκιμή; Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να επικοινωνήσεις με το Elisabeth's Point στο 210-8023376 για να κλείσεις το ραντεβού σου! Είσαι μόνο ένα τηλέφωνο μακριά από την ομορφιά!