Ο σωστός σχεδιασμός φρυδιών είναι το α και το ω στο πρόσωπό μας. Λένε ότι ένα καλοσχηματισμένο φρύδι είναι το κάδρο μας, καθώς είναι εκείνο το στοιχείο που δίνει την ένταση που χρειάζονται τα μάτια μας για ελκυστικό βλέμμα. Μη βιαστείτε όμως να τα βγάλετε μόνες σας! Κάθε μία από εμάς είναι ξεχωριστή, για αυτό και ο σχεδιασμός και η αφαίρεση φρυδιών πρέπει να γίνονται από ειδικούς. Στόχος είναι η ανάδειξη των δυνατών σημείων του προσώπου μας.

 

Πώς θα πετύχω το τέλειο σχήμα;

Όταν μιλάμε για το τέλειο σχήμα των φρυδιών, σε κάθε γυναίκα ορίζεται αλλιώς. Το κατάλληλο σχήμα εξαρτάται από το πρόσωπο κάθε κοπέλας, τiς παραμέτρους και τις γωνίες του προσώπου, καθώς και από την απόσταση μεταξύ των ματιών. Επίσης, πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και το υπάρχον φρύδι. Αν τα φρύδια σας είναι βγαλμένα με λάθος τρόπο, θα χρειαστεί περισσότερος καιρός για τον αρμονικό σχηματισμό τους.

Συγκεκριμένα:

·         Οβάλ πρόσωπο

Αν είστε τόσο τυχερές και έχετε οβάλ πρόσωπο, το φρύδι σας πρέπει να έχει σχήμα ανοιχτής γωνίας, με στρογγυλεμένη τη μύτη του τόξου.

·         Στρογγυλό πρόσωπο

Τα στρογγυλά πρόσωπα χρειάζονται ένα φρύδι που θα τους προσδώσει τις γωνίες που χρειάζονται. Συνεπώς, το φρύδι σας πρέπει να έχει έντονη κλίση.

·         Τετράγωνο πρόσωπο

Για εσάς που το πρόσωπό σας είναι τετράγωνο, ισχύει  η φράση «όσο περισσότερο τόσο καλύτερα»! Το φρύδι σας πρέπει να είναι μεγάλο και  πυκνό, με στρογγυλεμένη κλίση, για να γλυκαίνει τις γωνίες σας.

·         Τρίγωνο πρόσωπο

Για τριγωνικό πρόσωπο το φρύδι σας πρέπει να είναι μακρύ, με ελαφρώς στρογγυλεμένη γωνία.

 

Πώς γίνεται η αφαίρεση φρυδιών;

Οι δύο βασικοί τρόποι αφαίρεσης φρυδιών είναι:

1.      Αποτρίχωση με τσιμπιδάκι

2.      Αποτρίχωση με κλωστή

 

Ο τρόπος που επιλέγεται κάθε φορά εξαρτάται από την πυκνότητα των φρυδιών και τις ανάγκες σας. Και στις δύο περιπτώσεις όμως είναι σημαντικό να βρείτε το φυσικό σχήμα των φρυδιών σας, για να μην τα παραμορφώσετε. Γι’ αυτή τη διαδικασία εμπιστευτείτε τους expert της Elisabeth’s point.

Η διαδικασία αφαίρεσης φρυδιών ξεκινάει με το χτένισμα των φρυδιών. Χρησιμοποιώντας ένα ειδικό βουρτσάκι φρυδιών, θα χτενίσουμε τα φρύδια σας προς τα πάνω και έξω. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσουμε να ψαλιδίζουμε και να αφαιρούμε σταδιακά τις τρίχες που βρίσκονται εκτός του τόξου.

Επειδή είμαστε κι εμείς γυναίκες και ξέρουμε πόσο σημαντικό είναι να μη γίνει κανένα λάθος στο σχήμα των φρυδιών σας, σας προτείνουμε κάθε λίγο να απομακρύνεστε από τον καθρέφτη για να βλέπετε το συνολικό αποτέλεσμα.

Συνεχίζεται η διαδικασία απομάκρυνσης των τριχών είτε με το τσιμπιδάκι είτε με την κλωστή.

Στο τέλος, για ομοιόμορφο αποτέλεσμα, συμπληρώνουμε τυχόν κενά με ένα μολύβι ή σκιά.

Για τον σχεδιασμό φρυδιών, την αφαίρεση, καθώς και τη σωστή συντήρηση φρυδιών, καλέστε μας στο 210 802 33 76 και κλείστε ραντεβού.

 

  • σεμινάρια για επαγγελματίες ομορφιάς

    Σεμινάρια και προϊόντα τοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς