Εισρόφηση τοπικών λυποκυττάρων

Εισρόφηση τοπικών λυποκυττάρων

Ψύξη του 1/3 των λυποκυττάρων

Ψύξη του 1/3 των λυποκυττάρων

Κρυσταλλοποίηση και Απομάκρυνση Λιποκυττάρων

Κρυσταλλοποίηση και Απομάκρυνση Λιποκυττάρων

Μείωση τοπικού λίπους σε 1-4 μήνες

Μείωση τοπικού λίπους σε 1-4 μήνες

Πώς μπορεί να σε βοηθήσει η Κρυολιπόλυση

Αν σε ενοχλεί το τοπικό πάχος και βλέπεις ότι δεν αντιμετωπίζεται με τη δίαιτα και την άσκηση...

Η Κρυολιπόλυση είναι η πιο εύκολη λύση απ' όλες τις απόψεις.

Kαι, φυσικά, την προσφέρουμε στο Elisabeth's Point, στην Πεύκη (Μαρούσι).

Με την πιο προηγμένη τεχνολογία και με τα πιο ποιοτικά υλικά για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα σε Μία Συνεδρία.

 

symbol_mwv

Κρυολιπόλυση για...

Με την ασφαλή μέθοδο της κρυολιπόλυσης μπορούμε να αφαιρέσουμε για πάντα το 1 στα 3 λιποκύτταρα στο επιλεγμένο σημείο του σώματος όπου έχει συσσωρευτεί παραπανίσιο και ανεπιθύμητο τοπικό λίπος.

Επίλεξε ποια περιοχή σώματος σε ενδιαφέρει να δεις ενδεικτικά Πριν και Μετά την Κρυολιπόλυση στο Elisabeth's Point, χρησιμοποιώντας είτε το κουμπί είτε πατώντας στο αντίστοιχο κυκλάκι στο σκίτσο του γυναικείου σώματος:

Πριν και μετά την Κρυολιπόλυση στα Γόνατα στο Elisabeth's PointΠριν και μετά την Κρυολιπόλυση στα Γόνατα στο Elisabeth's PointΠριν και μετά την Κρυολιπόλυση στην Κοιλιά στο Elisabeth's PointΠριν και μετά την Κρυολιπόλυση στα Μπράτσα στο Elisabeth's PointΠριν και μετά την Κρυολιπόλυση στην Περιφέρεια της Μέσης στο Elisabeth's Point

Πριν και Μετά την Κρυολιπόλυση στην Πλάτη κάτω από το σουτιέν και στην περιφέρεια της Μέσης

Πριν και μετά την Κρυολιπόλυση στα Μπράτσα

Πριν και μετά την Κρυολιπόλυση στην Κοιλιά

Πριν και Μετά την Κρυολιπόλυση στα Γόνατα

Πριν και Μετά την Κρυολιπόλυση σε Γλουτούς και "Ψωμάκια"

σημεία σώματος κοιλιά γόνατα γλουτοί μέση μπράτσα

Πάτησε το κυκλάκι τς περιοχής που σ' ενδιαφέρει
για να δεις το αποτέλεσμα της Κρυολιπόλυσης.

Τι είναι η Κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση είναι μία ασφαλής και αποτελεσματική θεραπεία μείωσης του τοπικού πάχους η οποία έχει εγκριθεί από την αμερικανική ομοσπονδιακή Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων (FDA).

 

Ας δούμε
πώς γίνεται η Κρυολιπόλυση

Αφού απομονώσουμε την περιοχή του τοπικού λίπους που μας ενδιαφέρει να μειώσουμε τοποθετούμε ένα ειδικό τζελ για να προστατέψουμε το δέρμα και εφαρμόζουμε δύο κεφαλές-καμπάνες με τις οποίες γίνεται εισρόφηση του λιπώδους ιστού και πάγωμα με κρύο αέρα. Στη ρυθμισμένη χαμηλή θερμοκρασία (από -5C έως -10C) τα λιποκύτταρα παγώνουν, κρυσταλλοποιούνται και αρχίζουν να αποβάλλονται από τον οργανισμό μέσω των ούρων (ενώ οι υπόλοιποι ιστοί δεν επηρεάζονται καθόλου).

Το μόνο που θα νιώσεις είναι ένα έντονο ρούφηγμα και μια ισχυρή ψύξη στο σημείο, αλλά μόνο για λίγο γιατί στη συνέχεια η ψύξη λειτουργεί σαν φυσική τοπική αναισθησία. Στη διάρκεια της θεραπείας, που κρατά 60 λεπτά μπορείς να χαλαρώσεις και ν' ασχοληθείς με το κινητό σου ή ν' ακούσεις μουσική ή να ξεφυλλίσεις ένα περιοδικό.

Βίντεο Κρυολιπόλυσης στο Elisabeth's Point

Κρυολιπόλυση ή Λιποαναρρόφηση;

symbol_xruso

Και οι δύο αυτές θεραπείες αφαιρούν ΜΟΝΙΜΑ το τοπικό πάχος. Όμως τα πλεονεκτήματα της κρυολιπόλυσης σε σχέση με τις επεμβατικές αντίστοιχες θεραπείες αφαίρεσης τοπικού λίπους μάλλον θα σε κάνουν να την προτιμήσεις:

 • Η Κρυολιπόλυση είναι μία εντελώς αναίμακτη θεραπεία σε αντίθεση με άλλες μεθόδους καταπολέμησης του περιττού τοπικού πάχους.
 • Η Κρυολιπόλυση δεν απαιτεί χειρουργικά μέσα, όπως νυστέρι, αναισθησία ή ακόμα και ενέσεις.
 • Η Κρυολιπόλυση δεν προκαλεί χαλάρωση όπως συμβαίνει με τη Λιποαναρρόφηση ή την απότομη απώλεια βάρους με δίαιτα.
 • Η ανάρρωση μετά την Κρυολιπόλυση γίνεται μετά από μόλις 24 ώρες (και όχι αρκετές ημέρες όπως μετά από μία λιποαναρρόφηση). Μετά από μία ημέρα μετά την Κρυολιπόλυση μπορείς να κάνεις κανονικά την καθημερινότητά σου (δουλειές, γυμναστήριο, μπάνιο στη θάλασσα κ.λπ.).
 • Το κόστος της Κρυολιπόλυσης είναι τουλάχιστον έξι (6) φορές πιο χαμηλό από το κόστος της λιποαναρρόφησης.

Πότε φαίνονται τα αποτελέσματα
της Κρυολιπόλυσης;

Μετά από 30-45 ημέρες θα αρχίσεις να βλέπεις το τοπικό πάχος να υποχωρεί, έστω και ως μία μικρή βελτίωση αρχικά. Τα αποτελέσματα μιας συνεδρίας κορυφώνονται μέσα σε 3-4 μήνες. Επίσης θα δεις τη διαφορά και στη μέτρηση των πόντων με τη βασική προϋπόθεση ότι μένεις στα ίδια κιλά.

Τα Yπέρ και τα Kατά της Κρυολιπόλυσης

Το μεγάλο πλεονέκτημα της Κρυολιπόλυσης είναι ότι δεν προκαλεί χαλάρωση. Αυτό συμβαίνει επειδή η συγκεκριμένη θεραπεία αντιμετώπισης τοπικού λίπους δεν γίνεται απότομα, αλλά σταδιακά, σε διάρκεια 3-4 μηνών και με φυσική απομάκρυνση μέχρι και του 30% των λιποκυττάρων της περιοχής (το ιδανικό ποσοστό που δεν διαταράσσει τη φυσική ισορροπία).
 

Το κύριο μειονέκτημα της κρυολιπόλυσης είναι ότι δεν μας είναι χρήσιμη αν συνεχίσουμε να τρώμε ανεξέλεγκτα και δεν γυμναζόμαστε. Ας υποθέσουμε ότι έχεις κάπου 10 λιποκύτταρα και με την κρυολιπόλυση φεύγουν τα 3 λιποκύτταρα. Αν παχύνεις τότε τα 7 λιποκύτταρα που έχουν μείνει σε αυτό το σημείο θα φουσκώσουν ανάλογα με το πόσο θα παχύνεις. Έτσι ουσιαστικά, αν δεν προσέξεις μετά τη θεραπεία την διατροφή σου θα επανέλθεις σε ένα μη επιθυμητό αισθητικό αποτέλεσμα.


symbol_mov

Αλήθειες και Ψέμματα για την Κρυολιπόλυση

Αλήθειες και ψέματα για την Κρυολιπόλυση

Μία συσκευή κρυολιπόλυσης από μια άλλη έχει διαφορές που επηρεάζουν το αποτέλεσμα;

Σωστά. Η κρυολιπόλυση είναι μία μέθοδος κρυογλυπτικής, αλλά η τεχνολογία εξελίσσεται. Στο Elisabeth's Point διαθέτουμε την τελευταία τεχνολογία. Η συσκευή Cryolipo στην οποία είμαστε εκπαιδευμένοι και χειριζόμαστε με σημαντική πείρα χρησιμοποιεί την πλέον προηγμένη τεχνολογία κρυολιπόλυσης Cool4D της παγκοσμίου κύρους εταιρείας ιατρικών μηχανημάτων CLATUU. Πρόκειται για ένα σύστημα κρυογλυπτικής laser μέγιστης αποτελεσματικότητας. Με αυτή την κορυφαία ιατρική τεχνολογία μπορείς να έχεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα από αυτή την αισθητική θεραπεία. Η συσκευή κρυολιπόλυσης στο Elisabeth's Point είναι πολύ πιο αποτελεσματική από τις συσκευές που έχουν άλλα κέντρα, επειδή  δεν κινείται μόνο σε 2 κατευθύνσεις (πάνω-κάτω ή δεξιά-αριστερά) αλλά περιστροφικά, σφαιρικά και μάλιστα όχι με μία κεφαλή αλλά με 2 κεφαλές (βεντούζες) κάλυψης 360 μοιρών ταυτόχρονα. Έτσι σ' εμάς στη μία ώρα που διαρκεί η θεραπεία η δράση είναι πολλαπλή σε σύγκριση με άλλα κέντρα που διαθέτουν συσκευές παλαιότερης τεχνολογίας.

Ακόμα και τα ειδικά επιθέματα που χρησιμοποιούμε μεταξύ κεφαλής (βεντούζας) και σώματος είναι η καλύτερη ποιότητα που κυκλοφορεί στην αγορά. Συγκεκριμένα τα επιθέματα κρυολιπόλυσης που χρησιμοποιούμε στο Elisabeth's Point είναι τα αυθεντικά patches 360 της Clatuu, τα οποία μας κοστίζουν 4 φορές περισσότερο από τα φθηνής ποιότητας που χρησιμοποιούνται αλλού. Τι σημαίνει αυτό; Τα δικά μας επιθέματα έχουν την καλύτερη δυνατή διαπερατότητα για εισρόφηση των λιποκυττάρων που θέλεις να ξεφορτωθείς. Χάρη σε αυτά τα επιθέματα επιτυγχάνουμε και σε αυτό το επίπεδο τέσσερις φορές καλύτερο αποτέλεσμα από άλλα κέντρα που χρησιμοποιούν τα χαμηλότερης ποιότητας υλικά.

Έτσι με μία συνεδρία κρυολιπόλυσης στο Elisabeth's Point κερδίζεις, σε σύγκριση με άλλα κέντρα:

 1. Πολλαπλή αποτελεσματικότητα χάρη στην τεχνολογία της υπερσύγχρονης συσκευής CLATUU Cool4D με τις κεφαλές σφαιρικής κάλυψης 360 μοιρών, σε σύγκριση με τις συσκευές κρυολιπόλυσης άλλων κέντρων με κίνηση κεφαλής μόνο σε 2 κατευθύνσεις.
 2. Το αποτέλεσμα αυτό διπλασιάζεται χάρη στις 2 κεφαλές, σε σύγκριση με μηχανήματα άλλων κέντρων που διαθέτουν μία κεφαλή.
 3. Τετραπλή απόδοση θεραπείας χάρη στην κορυφαία ποιότητα επιθεμάτων διαπερατότητας, σε σύγκριση με τα 4 φορές φθηνότερα υλικά που χρησιμοποιούνται σε άλλα κέντρα.

Άρα λοιπόν, από  Μία Συνεδρία Κρυολιπόλυσης στη Συνεδρία Κρυολιπόλυσης Elisabeth's Point όπου μπορείς να τα έχεις όλα αυτά διασφαλισμένα. η διαφορά που θα δεις στο σώμα σου είναι σημαντική και την αξίζεις..

Για την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας κάνουμε Κρυολιπόλυση;

Όχι. Αν το πρόβλημα είναι η κυτταρίτιδα πάμε στο μηχάνημα LPG.

Η Κρυολιπόλυση έχει λιγότερες πιθανές παρενέργειες από μία επεμβατική μέθοδο αφαίρεσης λίπους;

Σωστά

Πονάει η Κρυολιπόλυση;

Όχι. Είναι μία ανώδυνη διαδικασία. Υπάρχουν περιπτώσεις που έχουν πει ότι κάτι νιώθουν. Αυτό είναι σχετικό ανάλογα με τον άνθρωπο. Σίγουρα όμως δεν υπάρχει πόνος εκτός από μία ήπια ενόχληση το πολύ.

Η Κρυολιπόλυση για Αδυνάτισμα είναι απάτη;

Σωστά. Η Κρυολιπόλυση ΔΕΝ είναι μέθοδος αδυνατίσματος. Βοηθάει όμως και είναι πολύ καλή θεραπεία αν έχεις το σωστό βάρος, αλλά έχεις συσσωρευμένο λίπος σε κάποια περιοχή του σώματός σου, το οποίο δεν φεύγει ούτε με διατροφή ούτε με το γυμναστήριο και σε ενοχλεί αισθητικά. Η Κρυολιπόλυση ως θεραπεία αφαίρεσης τοπικού λίπους έχει ξεκινήσει από την σχετική έρευνα του Πανεπιστημίου Harvard της Αμερικής. Σήμερα αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς μη επεμβατικές θεραπείες μείωσης τοπικού λίπους με περισσότερες από 450.000 συνεδρίες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Με την κρυολιπόλυση θα βελτιωθεί η χαλάρωση;

Δεν ισχύει. Η κρυολιπόλυση αφαιρεί το λίπος, δεν κάνει σύσφιξη. Στο Elisabeth's Point εφ' όσον διαπιστώσουμε ότι είναι χαλαρό το δέρμα, θα βελτιώσουμε πρώτα την χαλάρωση σε άλλο μηχάνημα, τις ραδιοσυχνότητες (RF), που επιτυγχάνουν σύσφιξη. Και αν υπάρχει λίπος θα κάνουμε μετά την κρυολιπόλυση.

Η Κρυολιπόλυση είναι και για Άνδρες;

Σωστά. Εφαρμόζεται σε περιοχές όπου υπάρχει ανεπιθύμητο συσσωρευμένο λίπος (π.χ. στομάχι).

Πιο αποτελεσματικοί στην κρυολιπόλυση είναι οι αισθητικοί;

Λάθος. Την συσκευή της κρυολιπόλυσης έχουν δικαίωμα να την χειρίζονται τόσο οι αισθητικοί όσο και οι γιατροί αρκεί να είναι εκπαιδευμένοι ειδικά στην χρήση της. Η διαφορά στην αποτελεσματικότητα δεν είναι στο αν θα σου την κάνει γιατρός ή αισθητικός, εφ' όσον και οι δύο είναι εκπαιδευμένοι από την εταιρεία της συσκευής κρυολιπόλυσης. Η διαφορά είναι στην ποιότητα του συγκεκριμένου μηχανήματος κρυολιπόλυσης που διαθέτει ένα κέντρο. Και ο καλύτερος γιατρός αν χρησιμοποιήσει ένα ξεπερασμένο ή φτηνό μηχάνημα κρυολιπόλυσης δεν θα έχει ικανοποιητικό αποτέλεσμα. Το μόνο που απαιτείται είναι η επαρκής εκπαίδευση και ΕΜΠΕΙΡΙΑ του χειριστή (είτε είναι αισθητικός είτε είναι γιατρός). Στο Elisabeth's Point έχουμε συνεργαζόμενο ιατρό έμπειρο χειριστή του μηχανήματος κρυολιπόλυσης στη διάθεσή σας.

Κάθε φορά που κάνω κρυολιπόλυση θα έχω όλο και καλύτερα αποτελέσματα;

Λάθος. Αυτή η θεραπεία κατά κανόνα ολοκληρώνεται σε μία συνεδρία. Αυτό ας διευκρινίσουμε ότι ισχύει με το προηγμένο μηχάνημα που διαθέτουμε στο Elisabeth's Point και εξασφαλίζει με μία συνεδρία το αποτέλεσμα που άλλα κέντρα (μηχανήματα) για να το επιτύχουν χρειάζονται 3-5 συνεδρίες. Βέβαια αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να ξανακάνεις κρυολιπόλυση στο ίδιο σημείο, αλλά δεν θα δεις τα ίδια εντυπωσιακά αποτελέσματα όπως την αρχική φορά. Πάντως μπορείς να την επαναλάβεις μετά το πέρας των 4 μηνών, οπότε και θα έχεις το μέγιστο αποτέλεσμα της συνεδρίας.

 

Τι παρενέργειες μπορεί να υπάρχουν;
Επικίνδυνο ή ασφαλές να κάνεις Κρυολιπόλυση;

symbol_chruso

Για 1 το πολύ 2 ημέρες νιώθεις μία μικροενόχληση σαν να έχεις γυμνάσει το συγκεκριμένο σημείο. Μικρές παρενέργειες που μπορεί να εμφανιστούν μετά την κρυολιπόλυση είναι μικρές μελανιές. Αυτό εξαρτάται από με τον τύπο του δέρματος, δεν συμβαίνει σε όλους και δεν συμβαίνει σε όλες τις περιοχές. Σ' εμάς έχουμε δει ελάχιστα τέτοια περιστατικά. Κάτι πολύ πιο σπάνιο είναι ότι μπορεί να υπάρχει απώλεια αίσθησης σε αυτό το σημείο σαν μούδιασμα για μία έως τρεις εβδομάδες, αλλά είναι πάρα πολύ σπάνιο και σ' εμάς δεν έχει συμβεί ποτέ.

Για ν' αποφύγουμε το έγκαυμα από τον πάγο στην περιοχή, τοποθετούμε ειδικά πανάκια εμποτισμένα με ειδικό τζελ. Στο Elisabeth's Point, χρησιμοποιούμε αποκλειστικά και μόνο τα υλικά της εταιρείας και όχι φθηνές απομιμήσεις. Έτσι αποφεύγουμε τον οποιονδήποτε κίνδυνο να παρουστεί έγκαυμα από την ψύξη.

Σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις μπορεί να παρουσιαστεί ζαλάδα ή πονοκέφαλος, εφίδρωση, τάση λιποθυμίας, ακόμα και κατά τη διάρκεια της θεραπείας. Αυτά τα συμπτώματα υποχωρούν πολύ γρήγορα. Μετά τη θεραπεία το σημείο πιθανόν να είναι κόκκινο για 1-2 ημέρες και πολύ πιο σπάνια μερικές εβδομάδες, με σταδιακή βελτίωση (κάθε μέρα και καλύτερα). Ένας στους 20 μπορεί να αισθανθεί οξύ πόνο, ο οποίος μπορεί να διαρκέσει μία ημέρα και σπάνια έως και 2 εβδομάδες το πολύ μετά τη θεραπεία. Ακόμα πιο σπάνια, (1 στις 10.000 περιπτώσεις) είναι να εμφανιστεί λιπώδης υπερπλασία, δηλαδή να αυξηθεί το λίπος στην περιοχή και όχι να μειωθεί. Αυτό, σύμφωνα με τις έρευνες. έχει παρατηρηθεί περισσότερο σε άνδρες παρά σε γυναίκες και περισσότερο σε λατινογενείς πληθυσμούς (Λατινική Αμερική και Ισπανία).

Κρυολιπόλυση και Αντενδείξεις

Στο Elisabeth's Point, πριν από τη θεραπεία, θα σας πάρουμε ιστορικό υγείας έτσι ώστε να γνωρίζουμε αν ενδείκνυται να κάνετε κρυολιπόλυση ή όχι. Για παράδειγμα, η συγκεκριμένη αισθητική θεραπεία αντενδείκνυται στη διάρκεια της εγκυμοσύνης, στη γαλουχία, σε ασθενείς με δερματικές παθήσεις, αυτοάνοσα νοσήματα, αλλεργία στο κρύο, αν πάσχετε από κρυοσφαιριναιμία (σπάνια ασθένεια), διαταραχή στην πυκνότητα του αίματος, νόσο του raynaud ή έχετε κάποιο σοβαρό πρόβλημα στο συκώτι ή στα νεφρά. Επίσης σε περίπτωση που έχετε κάποια πληγή ή κήλη στην περιοχή της θεραπείας, πρόσφατο χειρουργείο, βηματοδότη, απινιδωτές (γενικά, εσωτερικές συσκευές στο σώμα σας). Σε κάθε περίπτωση μπορείτε να πάρετε την άδεια του γιατρού που σας παρακολουθεί προκειμένου να κάνετε την κρυολιπόλυση χωρίς κανέναν κίνδυνο..

Κρυολιπόλυση και Αντενδείξεις

Οι Γνώμες σας για την Κρυολιπόλυση

chruso_symbol

Στο Elisabeth's Point έχουμε συχνή επικοινωνία μαζί σας για να ξέρουμε πώς πάτε και σας συμβουλεύουμε να έρχεστε να σας ελέγχουμε με τη μεζούρα, να βλέπουμε και τα κιλά στην ίδια ζυγαριά και να μας λέτε κι εσείς πώς πάτε. Από τις περισσότερες και τους περισσότερους έχουμε ακούσει πάρα πολύ θετικά σχόλια, ότι όντως έχει μειωθεί το λίπος εκεί που υπήρχε πρόβλημα. Φυσικά παίζει ρόλο το κατά πόσο έχετε ακολουθήσει τις συμβουλές μας μετά τη θεραπεία.

Στέλλα Κ.

Έκανα στα ψωμάκια, στους γοφούς. Και έχασα πέντε πόντους στο κάθε πόδι σε 6 μήνες. Στους πρώτους 3 μήνες είχα απογοητευτεί, αλλά μετά τους 3 μήνες ξεκίνησα να βλέπω διαφορά και μέχρι τους 6 μήνες είχα χάσει 5 πόντους στο κάθε πόδι. Ένιωσα μια ενόχληση για 2 βδομάδες, αλλά εγώ είμαι και μυγιάγγιχτη. Και είχα και έναν μώλωπα ο οποίος υποχώρησε σε 2 μέρες. Είμαι κινητή διαφήμιση, όποια με βλέπει θέλει να κάνει κρυολιπόλυση στο Elisabeth's Point.

Ισμήνη Σ.

Στα ψωμάκια έκανα, στους γλουτούς, μηρούς τα πλαϊνά. Είδα σημαντικά αποτελέσματα παρ' όλο που δεν χρειαζόμουν απώλεια πόντων γιατί τα κιλά μου είναι αυτά που πρέπει να έχω. Απλώς είχα τοπικό θέμα εκεί. Οπότε είδα αυτή την λείανση που ήθελα, την ομαλότητα, να μην περισσεύουν τα ψωμάκια. Περίπου ένα μήνα μετά τη θεραπεία άρχισα να βλέπω κάποια διαφορά. Ολοκληρώθηκε περίπου στους 2,5 μήνες, κοντά τρίμηνο το οριστικό αποτέλεσμα, που παραμένει ακόμη, ένα χρόνο μετά την κρυολιπόλυση. Δεν ένιωσα καθόλου πόνο, μόνο το κρύο που νιωθεις τοπικά, όχι κάτι δυσάρεστο, το οποίο κρατάει 5 λεπτά περίπου και μετά φεύγει αυτή η αίσθηση. Το έχω ήδη συστήσει σε φίλες μου.

Νατάσα E.

Εγώ έκανα γύρω από τη μέση ​γιατί από τα 45 και μετά εκεί μάζευα λίπος, ​στην περιφέρεια της μέσης, π​άνω απ' το σλιπάκι. Η εμπειρία μου ήταν ότι είχα ένα αίσθημα σαν μούδιασμα για 4 μέρες σ' αυτή την περιοχή, αλλά όχι για να πάρω παυσίπονο. Τα πρώτα αποτελέσματα τα είδα πάνω στον μήνα, να συρρικνώνεται η περιοχή και τους επόμενους 2 μήνες ήταν πιο έντονο το αποτέλεσμα. Δεν μετρήθηκα με μεζούρα, δεν χρειάστηκε, ήταν εμφανές, φαινόταν ότι είχε γίνει η δουλειά. Το οπτικό αποτέλεσμα ήταν πολύ πιο απαλό.

Τι να θυμάμαι για
μετά την Κρυολιπόλυση

 • Δεν πάω γυμναστήριο ή κολύμπι αμέσως μετά. Δεν απαγορεύεται, αλλά είναι καλό να το αποφύγω για να μην νιώσω καμμία περιττή ενόχληση. Την επόμενη μέρα μπορώ να παω.
 • Μετά από ένα 24ωρο συνιστάται να ξεκινήσω την άσκηση, που παράλληλα με τη σωστή διατροφή και με την κατανάλωση αρκετού νερού μπορώ να βελτιώσω πιο πολύ τα αποτελέσματα
 • Να αποφύγω το ντους με ζεστό νερό για 24 ώρες. Μπορώ να κάνω δροσερό ντους, αν θέλω.
 • Αν θέλω, ο συνεργαζόμενος γιατρός του Elisabeth's Point, ο Σταύρος Ταταράκης, μπορεί να μου φτιάξει ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα διατροφής που θα με βοηθήσει ακόμα περισσότερο στην καύση του περιττού λίπους.

Μαρτυρία Κρυολιπόλυσης από την Έλλη Τσανταρλιώτη

chryso

Πριν φέρω την οποιαδήποτε αισθητική θεραπεία στο Elisabeth's Point την δοκιμάζω πρώτα σ' εμένα την ίδια και μετά σε ανθρώπους του περιβάλλοντός μου και για να δω αν πράγματι είναι αποτελεσματική και ασφαλής. Για την Κρυολιπόλυση έψαξα και βρήκα μία συσκευή τελευταίας τεχνολογίας με παγκόσμιο κύρος (CLATUU), για να είμαι σίγουρη ότι θα έχω τα καλύτερα αποτελέσματα για εσάς.

Έκανα κρυολιπόλυση στην κοιλιά και και στην πλάτη, στην περιοχή του σουτιέν, και πραγματικά χάνεις λίπος και τις αντιαισθητικές δίπλες.

Η μαρτυρία της Έλλης Τσανταρλιώτη για την Κρυολιπόλυση για Τοπικό Πάχος

Κόστος Κρυολιπόλυσης

Παρ' όλο που η συσκευή Κρυολιπόλυσης στο Elisabeth's Point έχει και σχεδόν πενταπλάσιο κόστος αγοράς από τις συσκευές που χρησιμοποιούνται γενικά αλλού και παρ' όλο που χρησιμοποιούμε μόνο υλικά της εταιρείας που είναι πιο ακριβά γιατί είναι ανώτερης ποιότητας και αποτελεσματικότητας, έχουμε κρατήσει την τιμή της συνεδρίας μόνο στα 250 ευρώ. Επίσης σε περίπτωση που κάνεις κρυολιπόλυση σε περισσότερες από μία περιοχές του σώματος, θα έχεις μία πραγματικά συμφέρουσα τιμή πακέτου.

Ρώτησε ό,τι άλλο θέλεις ή κλείσε το Ραντεβού σου για Κρυολιπόλυση στο τηλ. 210 8023376.

Η θεραπεία Κρολιπόλυσης παρέχεται στο Elisabeth's Point, Βενιζέλου 4, Πεύκη.

 • σεμινάρια για επαγγελματίες ομορφιάς

  Σεμινάρια και προϊόντα τοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς