Eyelash extension system

Η πιο ασφαλής και πρωτοποριακή μέθοδος για Extensions Βλεφαρίδων! Σαγηνέψτε με πυκνές, πλούσιες και γυριστές βλεφαρίδες κάθε μέρα για 2 μήνες...

Ασφάλεια

Σε εμάς νιώθετε ασφάλεια διότι θέτουμε πάντα τα αυστηρότερα standards, χρησιμοποιώντας μόνο υλικά εγκεκριμένα από τον ΕΟΦ

Επαγγελματισμός

Διδαχθήκαμε δίπλα στους καλύτερους παγκοσμίως και φέραμε τις πιο σύγχρονες μεθόδους από τα πιο διάσημα σαλόνια ομορφιάς της Αμερικής.celebrity eyelashes

LASH EXTENSIONS

 

Αποκτήστε το βλέμμα των διάσημων star όπως η Naomi Campbell, η Beyonce, η Jennifer Lopez κ.α.

Ξυπνήστε κάθε πρωί με υπέροχες, μακριές, πυκνές βλεφαρίδες. Ανανεώστε το πρόσωπό σας με την πιο ασφαλή και πρωτοποριακή μέθοδο και κάντε νεανικό και sexy το βλέμμα σας (οι βλεφαρίδες σας μπορούν να επιμηκυνθούν 2 και 3 φορές). Πετάξτε τα ψαλιδάκια γυρίσματος βλεφαρίδων και πείτε … αντίο στη μάσκαρα. Ακούγεται σαν όνειρο και όμως είναι πραγματικότητα. Με τα extensions θα κάνετε την πιο επιτυχημένη αλλαγή στην εμφάνισή σας.

Πυκνές, πλούσιες, γυριστές βλεφαρίδες, κάθε μέρα για όσο θέλετε.. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό επειδή οι βλεφαρίδες τοποθετούνται μία – μία με τη μέθοδο “One by One”. Με την συγκεκριμένη μέθοδο, μπορούμε να διορθώσουμε όλες τις περιπτώσεις προβληματικών βλεφαρίδων όπως τις αδύναμες, μικρές, άχρωμες, ίσιες κ.τ.λ.

  


Καλέστε μας τώρα στο 210 802 3376. 


Θέλετε να μάθετε περισσότερα;

Τι είναι τα extensions βλεφαρίδων;

Είναι μία εντελώς καινούρια μέθοδος, που ενισχύει το μάκρος και την πυκνότητα των βλεφαρίδων σας. Τα

extensions βλεφαρίδων τοποθετούνται τρίχα τρίχα επάνω στις δικές σας βλεφαρίδες, για ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα. Στην ουσία είναι προέκταση των δικών σας βλεφαρίδων σε αντίθεση με τις μέχρι τώρα γνωστές “τεχνητές” βλεφαρίδες που φαίνονται ψεύτικες και διακρίνονται ως ξένο σώμα. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι οι “τεχνητές” πρόσθετες βλεφαρίδες μπορούν να ξεκολλήσουν εύκολα και να μας προδώσουν την πιο ακατάλληλη στιγμή, κάτι που αποκλείεται να συμβεί με τα extensions.

Ποια extensions είναι τα κατάλληλα για μένα;

Εξαρτάται από το αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Μπορείτε να αποκτήσετε βλεφαρίδες:

  • Mακριές και πυκνές
  • Κοντές και έντονες(μαύρες) βλεφαρίδες
  • Φυσικές μακριές βλεφαρίδες
  • Χρωματιστές ανάλογα με τα μάτια σας
  • Γυριστές μακριές βλεφαρίδες

Αυτό το αποφασίζει ο πιστοποιημένος extensionist που σας έχει αναλάβει και θα κρίνει ανάλογα με το στιλ σας, το μέγεθος των ματιών και των βλεφαρίδων σας, το χρώμα των ματιών σας κ.λ.π. Φυσικά θα κάνει τις ανάλογες επιλογές, για πιο φυσικό και τέλειο αποτέλεσμα.

 

Τι πρέπει να κάνω πριν έρθω για την πρώτη εφαρμογή;

Για την πρώτη φορά ή για τη συντήρηση είναι πολύ σημαντικό να έρθετε χωρίς μακιγιάζ και να μη φοράτε κρέμα ματιών.

 

Μπορούν να καταστραφούν οι δικές μου βλεφαρίδες;

Όχι φυσικά. Η ειδική φόρμουλα της φαρμακευτικής κόλλας που χρησιμοποιούμε, είναι ειδική για να ενσωματώνεται με τις βλεφαρίδες σας και να μη νιώθετε ότι φοράτε κάτι ξένο πάνω σας.

 

Είναι ασφαλείς;

Ναι, όταν τοποθετούνται από εξουσιοδοτημένο, εκπαιδευμένο άτομο. Η ισχυρή αβλαβής κόλλα είναι η ίδια που χρησιμοποιείται για συγκόλληση ανθρώπινων ιστών, σε νοσοκομεία των ΗΠΑ. Είναι υποαλλεργική, μη ερεθιστική και επειδή σε καμία περίπτωση δεν ακουμπά στο δέρμα σας, δεν νιώθετε απολύτως τίποτα.

 

Είναι η διαδικασία επώδυνη;

Η όλη διαδικασία πραγματοποιείται σε πολύ άνετη θέση. Είστε ξαπλωμένη, χαλαρώνετε ακούγοντας μουσική και μερικές φορές μπορεί να σας πάρει και ο ύπνος.

Μπορώ να κοιμάμαι μ’ αυτές;

Βεβαίως. Κοιμάστε χωρίς να νιώθετε τίποτα, αφού οι βλεφαρίδες της NOVA LASH είναι τόσο απαλές και ελαστικές, όσο και οι δικές σας. Επίσης μπορείτε να ασχολείστε με όλες τις αγαπημένες σας δραστηριότητες: κολύμπι, αθλητισμό κ.τ.λ.

Μπορούν να αφαιρεθούν;

Ναι, μπορούν να αφαιρεθούν απλά και εύκολα, στον εξειδικευμένο τεχνικό που τις τοποθέτησε. Η αφαίρεση πραγματοποιείται σε λίγα λεπτά με ένα ειδικό υγρό, όποτε εσείς το θελήσετε. Φυσικά οι δικές σας βλεφαρίδες παραμένουν σε άριστη κατάσταση.

 

Πόσο καιρό μπορούν να παραμείνουν;

Όταν τοποθετηθούν τα extensions παραμένουν για περισσότερους από δύο μήνες. Βέβαια το τελικό χρονικό διάστημα εξαρτάται από τον φυσικό κύκλο αναγέννησης των βλεφαρίδων σας. Τα extension μπορούν να συντηρούνται κάθε 2-3 εβδομάδες, με «γεμίσματα», που καλύπτουν τα κενά που δημιουργούνται από τις βλεφαρίδες που έχουν αναγεννηθεί. Η συντήρηση διαρκεί 15-45 λεπτά και το κόστος της είναι 30€.

Μπορώ να φοράω μάσκαρα;

Η μάσκαρα δεν είναι απαραίτητη, γιατί τα extensions είναι πολύ δυνατά και γεμάτα, με έντονο χρώμα. Εάν όμως θέλετε να χρησιμοποιήσετε, θα πρέπει να μην είναι αδιάβροχη. Γενικά γύρω από τα extensions, δεν θα πρέπει να εφαρμόζονται προϊόντα με βάση το λάδι(καθαριστικό, γαλάκτωμα κ.τ.λ.). Θα πρέπει να εφαρμόζετε προϊόντα με βάση το νερό.

Πως μπορώ να φροντίσω τα extensions μου;

Είναι πολύ απλό. Τις πρώτες 24 ώρες, προσέχουμε να μη βρέξουμε τα μάτια και επίσης αποφεύγουμε το κολύμπι, τη σάουνα και γενικά τον ατμό. Κατά το διάστημα που είναι τοποθετημένες οι βλεφαρίδες, μην τρίβετε δυνατά τα μάτια σας, μην τραβάτε τις βλεφαρίδες και μην χρησιμοποιείται ψαλίδι για γύρισμα των βλεφάρων. Επίσης, μην κάνετε περμανάντ ή βαφή βλεφαρίδων.

Τα αποτελέσματα της εφαρμογής είναι εντυπωσιακά!

 

  

 

 

Εάν θέλετε κι εσείς να αποκτήσετε το σαγηνευτικό βλέμμα των stars του Hollywood ή να μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα extensions βλεφαρίδων,

καλέστε μας τώρα στο

210 802 3376.


 

 

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί

 

Foam Wash by Elisabeth Lashes

Νέο προϊόν Καθημερινού Καθαρισμού Extensions Βλεφαρίδων

Για όλες εσάς που τα extensions βλεφαρίδων είναι η νούμερο ένα επιλογή σας για την εμφάνισή σας, στο Elisabeth’s Point θα βρείτε το αποκλειστικά το μοναδικό εξειδικευμένο προϊόν καθημερινού καθαρισμού extensions βλεφαρίδων Foam Wash by Elisabeth Lashes!

Η oil free και paraben free πρωτοποριακή σύνθεσή του καθαρίζει, ενυδατώνει και προστατεύει τόσο τις φυσικές βλεφαρίδες όσο και τα extensions, εξασφαλίζοντάς τους μεγαλύτερο χρόνο ζωής.

Αποκλειστικά στο Elisabeth’s Point!

 

Πρέπει κάθε τόσο να αφαιρώ τα extensions μου για να «ξεκουράζονται» οι φυσικές μου βλεφαρίδες;

Μετά από 8 χρόνια συνεχούς παρουσίας στο χώρο του eyelash extensions και έχοντας φροντίσει εκατοντάδες γυναίκες έχουμε την εμπειρία και τη γνώση να κρίνουμε τι είναι κατάλληλο και ασφαλές για τις φυσικές βλεφαρίδες.

Καλύπτουμε κάθε ανάγκη που μπορεί να έχει η κάθε πελάτισά μας χωρίς υπερβολές στο μήκος και στο βάρος των extensions που μπορεί να είναι επιβαρυντικές για τις φυσικές βλεφαρίδες.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε είναι πιστοποιημένα από τους αρμόδιους οργανισμούς και δεν προκαλούν καμία φθορά στη βάση του βλεφάρου. Όσο για την επιτυχημένη εφαρμογή των τεχνικών one to one, volume 3D lashes και American volume όλα αυτά τα χρόνια είναι από μόνη της εγγύηση!

Εφόσον απευθύνεσαι σε τεχνίτριες άρτια εκπαιδευμένες, έμπειρες και υπεύθυνες όπως είμαστε εμείς στο Elisabeth’s Point μπορούμε  να εγγυηθούμε ότι δε χρειάζεται να ξεκουράζεις τις φυσικές σου βλεφαρίδες. Μπορείς να φοράς τα extensions σου μέχρι να τα βαρεθείς.

Δηλαδή ΠΟΤΕ!

 

Χάνω καθημερινά βλεφαρίδες, είναι φυσιολογικό;

 

Όταν αναφερόμαστε στις βλεφαρίδες μας χρησιμοποιούμε τη λέξη «βλεφαρίδες» και όχι «τρίχες»! Αυτή η διαφορετική ονομασία λίγο μας παραπλανεί και ξεχνάμε ότι τελικά και οι βλεφαρίδες μας στην πραγματικότητα είναι και αυτές τρίχες που «φυτρώνουν» και «πέφτουν», όπως όλες οι τρίχες στο σώμα μας! Ας τις γνωρίσουμε και θα καταλάβεις μόνη σου πως το να χάνουμε βλεφαρίδες είναι απολύτως φυσιολογικό!

Οι βλεφαρίδες μας, οι τρίχες δηλαδή που βρίσκονται στις άκρες του βλεφάρου μας, αποτελούνται βασικά από κερατίνη, δηλαδή πρωτεΐνη (97%), και νερό (3%).

Οι βλεφαρίδες είναι χαρακτηριστικό που μόνο τα θηλαστικά έχουν, το ήξερες; Και δεν είναι μόνο για να μας ομορφαίνουν! Κυρίως υπάρχουν στο σημείο που υπάρχουν και με τη μορφή και την υφή που έχουν για να προστατεύουν τα μάτια μας από τον ήλιο, από ανεπιθύμητες μολύνσεις που μπορεί να προκληθούν από νεκρά κύτταρα, σκόνη, σμίγμα, γύρη ή όποια άλλη «βρωμιά» δική μας ή που κυκλοφορεί στον αέρα.

Στο πάνω βλέφαρό μας έχουμε περίπου από 90 έως 150 βλεφαρίδες ενώ στο κάτω από 70 έως 80. Και στα δύο βλέφαρα οι βλεφαρίδες αναπτύσσονται συνήθως σε 3 σειρές.

Το μήκος τους μπορεί να φτάσει έως 1 εκατοστό, κατά μέσο όρο, όσο πλησιάζουμε προς το κέντρο του ματιού.

Ας δούμε τώρα τις φάσεις της ζωής τους:

1.   «βρεφική» φάση, ή φάση αναγέννησης (anagen phase).
Είναι η φάση που οι βλεφαρίδες μας γεννιούνται από το θύλακα, αναπτύσσονται και κάνουν την εμφάνισή τους! Διαρκεί περίπου 30 έως 45 μέρες.

2.   «εφηβική» φάση, ή καταγενής φάση (katagen phase).
Είναι η φάση που οι βλεφαρίδες μας έχουν πια φτάσει το αναμενόμενο μήκος τους και η ανάπτυξή τους σταματά ενώ ταυτόχρονα ο θύλακας αρχίζει και συρρικνώνεται. Διαρκεί περίπου 2 έως 3 εβδομάδες.

3.   Φάση «ωριμότητας», ή τελογενής φάση (telogen phase).
είναι η φάση που ο θύλακας ξεκουράζεται πριν οι βλεφαρίδες μας πέσουν και εμφανιστούν νέες. Διαρκεί περίπου 100 μέρες.

 

Οι βλεφαρίδες μας, ευτυχώς, δεν είναι συντονισμένες στην ίδια φάση. Κάθε φάση γίνεται ταυτόχρονα μόνο για το 40% των θυλάκων του πάνω βλεφάρου και μόνο για το 15% του κάτω. Διαφορετικά θα φύτρωναν όλες μαζί και θα έπεφταν όλες μαζί! Καταλαβαίνεις λοιπόν ότι είναι απολύτως φυσιολογικό να χάνεις 2 ή 3 βλεφαρίδες την ημέρα!

Tην επόμενη φορά που θα δεις κάποια βλεφαρίδα σου πάνω στο μαξιλάρι πιάσε την απαλά, κάνε μια ευχή και φύσα τη! Και πού ξέρεις; Μπορεί η ευχή σου να βγει αληθινή

 

Φοβάμαι να πλύνω τα extensions μου, δε θέλω να τα χάσω!

Ας ξεκαθαρίσουμε τώρα μια και για πάντα τι συμβαίνει με το νερό! Η συχνότερη παρανόηση που υπάρχει είναι ότι το νερό είναι εχθρός για τα extensions. Λάθος, Λάθος, Λάθος! Πράγματι, το νερό ΔΕΝ το θέλουμε τις πρώτες 8 ώρες από την τοποθέτηση των extensions, όσο χρειάζεται δηλαδή για να «καθίσει» η κόλλα και να στεγνώσει καλά. Προσπαθούμε να αποφεύγουμε το πολύ νερό μέχρι και τη συμπλήρωση των πρώτων 24 ωρών για να ισχυροποιήσουμε το δεσμό κόλλας και φυσικής βλεφαρίδας ακόμη περισσότερο. Από εκεί και μετά όμως το νερό είναι σύμμαχός μας και θα μας βοηθήσει να διατηρήσουμε τα extensions μας όμορφα και λαμπερά για πολύ πολύ καιρό.

Άφησέ με να σου εξηγήσω ακριβώς τι εννοώ: οι φυσικές μας βλεφαρίδες υπάρχουν στο σημείο που υπάρχουν με τη μορφή και την υφή που έχουν για να προστατεύουν τα μάτια μας από τον ήλιο, από ανεπιθύμητες μολύνσεις που μπορεί να προκληθούν από νεκρά κύτταρα, σκόνη, σμίγμα, γύρη ή όποια άλλη βρωμιά δική μας ή που κυκλοφορεί στον αέρα. Αυτή η βρωμία πρέπει να απομακρύνεται καθημερινά. Διαφορετίκα:

  •     το φυσικό λίπος των βλεφαρίδων σε συνδυασμό με το σμίγμα του δέρματός μας αυξάνουν τα επίπεδα του λίπους στη βάση του βλεφάρου και επιταχύνουν την πτώση των extensions. Γιατί έχουμε ήδη πει ο εχθρός των extensions είναι η λιπαρότητα οποιασδήποτε μορφής.
  •     Αυξάνεται τοπικά ο πληθυσμός των ακάρεων, που φυσιολογικά υπάρχουν στο δέρμα μας για να το καθαρίζουν, αυξάνοντας παράλληλα την πιθανότητα εμφάνισης μολύνσεων όπως βλεφαρίτιδα, επιπεφυκίτιδα ή την εμφάνιση πιτυρίδας. Αν συμβεί κάτι τέτοιο τα extensions σου θα πρέπει να αφιαρεθούν άμεσα και η επίσκεψή σου στον οφθαλμίατρο είναι απαραίτητη!
  •     Ακόμη και αν δε συμβούν όλα τα παραπάνω και όλα είναι φαινομενικά εντάξει, δεν είναι! Η “βρωμιά” που δεν απομακρύνεται καθημερινά, δημιουργεί ένα στρώμα πάνω στη γραμμή του βλεφάρου που είναι περιβάλλον απολύτως ακατάλληλο για τα refills που θα χρειαστεί να τοποθετήσουμε στην προγραμματισμένη μας συντήρηση!

Αν θέλεις να προστατεύσεις τα extensions σου από πρόωρη πτώση πρέπει να καταλάβεις ότι το νερό μόνο καλό τους κάνει!

 

Μπορεί η διατροφή να επηρεάσει τα extensions μου;

H επιτυχία τόσο για την τοποθέτηση όσο και για τη διάρκεια των extensions εξαρτάται από πολλούς παράγοντες.

Το νούμερο ένα είναι να απευθυνθείς σε τεχνίτριες άρτια εκπαιδευμένες, έμπειρες και υπεύθυνες που χρησιμοποιούν πιστοποιημένα υλικά από τους αρμόδιους οργανισμούς όπως είμαστε εμείς στο Elisabeth’s Point.

Πολύ σημαντική είναι και η καθημερινή φροντίδα των extensions σου (καθημερινός καθαρισμός, επιλογή κατάλληλων προϊόντων μακιγιάζ κλπ).

Καμία τεχνίτρια όμως, δε θα μπορέσει να δώσει το καλύτερο για σένα αποτέλεσμα αν οι δικές σου βλεφαρίδες είναι αδύναμες και εύθραστες  γιατί θυμίσου τα extensions τοποθετούναι σε υγιείς βλεφαρίδες, ανεξάρτητα από τη μέθοδο που εφαρμόζουμε κάθε φορά.

Και πώς εξασφαλίζεις υγιείς και δυνατές βλεφαρίδες; Με το να εντάξεις στη διατροφή σου συστατικά που όχι μόνο θα κάνουν τις κάνουν πιο πυκνές, αλλά θα προφυλάξουν τις βλεφαρίδες σου, δηλαδή τις τρίχες που βρίσκονται στις άκρες του βλεφάρου σου, από αφυδάτωση. Και τι παθαίνει μια αφυδατωμένη βλεφαρίδα; Σπάει, ανοίγει και πέφτει. Θα ρίσκαρες κάτι τέτοιο για extensions σου;

Σου προτείνω λοιπόν κάποιες τροφές που οι βλεφαρίδες σου θα λατρέψουν!

Βιταμίνη Β3 ή Νιασίνη

Η βιταμίνη Β3 βοηθάει στο να διατηρούνται υγιείς οι θύλακες και στο να μεταβολίζεται η κερατίνη, το βασικό συστατικό των βλεφαρίδων, από τον οργανισμό. Επίσης ενισχύει στην παραγωγή μελανίνης, η οποία δίνει πλούσιο χρώμα, όγκο και λάμψη στις βλεφαρίδες. Τροφές πλούσιες σε Βιταμίνη Η  είναι η διατροφική μαγιά, ο ωμός κρόκος αυγού, το μοσχαρίσιο συκώτι, ο σολωμός, το κουνουπίδι, τα φιστίκια peanuts, το αβοκάντο και τα σμέουρα.

Βιταμίνη Η ή Βιοτίνη

Η Βιταμίνη Η βοηθάει την απορρόφιση λιπαρών και αμινοξέων που συνδέονται με την καλή υγεία των τριχών. Εξασφαλίζει στις βλεφαρίδες την υγρασία που χρειάζονται ώστε να μη σπάνε ή να ανοίγουν.

Τροφές πλούσιες σε Β3 είναι η διατροφική μαγιά, το μοσχαρίσιο συκώτι, ο σολωμός, ο τόνος, οι σαρδέλες, τα φασόλια σόγιας, τα κόκκινα φασόλια, τα φιστίκια peanuts, τα αποξηραμένα φρούτα, τα καρύδια, τα σπαράγγια, οι ηλιόσποροι, τα μανιτάρια, το ψωμί ολικής άλεσης και το καστανό ρύζι.

Σολωμός

Ο σολομός, πλούσιος σε πρωτεΐνη και καλά ιχθυέλαια, ενεργοποιεί τη γέννηση των βλεφαρίδων και την ανανέωση των κυττάρων, αλλά βοηθάει και στην ενδυνάμωση των θυλάκων. Είναι πάρα πολύ σημαντική τροφή για την υγεία των βλεφαρίδων. Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις συμπληρώματα λιπαρών οξέων Ω3.

Βιταμίνη C

H βιταμίνη C με την αντιοξειδωτική της ιδιότητα, προστατεύει τους θύλακες των τριχών από μολύνσεις, επιταχύνει την ανάρρωσή τους σε περίπτωση εμφάνισης φλεγμονών, βοηθάει στην ενυδάτωση των βλεφαρίδων, στην παραγωγή κολλαγόνου και γενικά τις προστατεύει από το να σπάνε.

Τροφές πλούσιες σε βιταμίνη C είναι τα μούρα, το κουνουπίδι, τα ακτινίδια, το μπρόκολο, τα πορτοκάλια, οι ντομάτες και  οι φράουλες.

Βιταμίνη Ε

H βιταμίνη Ε έχει αντιοξειδωτική δράση και προστατεύει τους θύλακες των τριχών από μολύνσεις. Βοηθάει στην καλύτερη μεταφορά του αίματος και του οξυγόνου στους θύλακες κάνοντας τις βλεφαρίδες πιο δυνατές και ανθεκτικές.

Τροφές πλούσιες σε βιταμίνη Ε είναι τα αμύγδαλα, το σπανάκι, οι ηλιόσποροι, τα αβοκάντο, τα μούρα, το φιστικοβούτυρο και το λάχανο.

Σίδηρος

Ο σίδηρος δε δίνει μόνο λάμψη στις βλεφαρίδες, αλλά τις κάνει και πολύ δυνατές ενώ ταυτόχρονα τονώνει την ανάπτυξη νέων και υγιείων βλεφαρίδων.

Τροφές πλούσιες σε σίδηρο είναι το σπανάκι, το κόκκινο κρέας, το μοσχαρίσιο  συκώτι, οι σταφίδες, το τόφου τα φασόλια, τα οστρακοειδή, τα δημητριακά και οι ξηροί καρποί.

Φολικό Οξύ

Το φολικό οξύ βοηθάει πολύ τις βλεφαρίδες να μην πέφτουν. Επίσης τις ενδυναμώνει και κσι βοηθάει στην παραγωγή μελανίνης. Τροφές πλούσιες σε φολικό οξύ είναι το γάλα, τα δημητριακά ολικής άλεσης, τα φιστίκια peanuts και τα όσπρια.

Όλες οι παραπάνω βιταμίνες και πρωτεΐνες, στο σύνολό τους, δε βοηθάνε μόνο στην ανάπτυξη νέων βλεφαρίδων, που είναι πολύ σημαντικό για την τοποθέτηση των extensions σου, αλλά ενδυναμώνουν και αυτές που έχεις ήδη.

Και οι γερές φυσικές βλεφαρίδες είναι η καταλληλότερη βάση για έντονα, πυκνά και εντυπωσικά extensions. Ακόμα το σκέφτεσαι;;;;

 

Αφαίρεσα τα extensions και οι φυσικές μου βλεφαρίδες είναι λιγότερες και μικρότερες από πριν! Έχω πάθει σοκ!

Μη σοκάρεσαι, όχι, δε συμβαίνει κάτι τέτοιο γιατί πολύ απλά έχεις απευθυνθεί σε τεχνίτριες άρτια εκπαιδευμένες, έμπειρες και υπεύθυνες όπως είμαστε εμείς στο Elisabeth's Point.

Ωστόσο, για μας η αντίδρασή σου είναι απολύτως φυσιολογική και ως ένα βαθμό αναμενόμενη. Και πώς αλλιώς, αφού είχες συνηθίσει να βλέπεις στον καθρέφτη βλεφαρίδες με όγκο και ένταση! Και μετά την αφαίρεση των extensions σου, βλέπεις αραιές, κοντές και λεπτές βλεφαρίδες! Βλέπεις με λίγα λόγια, το λόγο που σε έκανε να δοκιμάσεις για πρώτη φορά τα eyelash extensions και να εμπιστευθείς το Elisabeth's Point.

Και η επιλογή σου ήταν σίγουρα σωστή για σένα, αλλιώς δε θα ήσουν τόσο σοκαρισμένη! Πάρε το χρόνο σου, και σε περιμένουμε ξανά για ένα νέο ταξίδι ομορφιάς!

 

 

 

σεμινάρια για επαγγελματίες ομορφιάς

Σεμινάρια και προϊόντα τοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς