Τι είναι το lash lift βλεφαρίδων;

Είναι η νέα τάση που έχει γίνει must σε όλα τα σαλόνια ομορφιάς!

Πρόκειται για την τριπλή νέα επαναστατική μέθοδο που εφαρμόζουμε στις φυσικές βλεφαρίδες για να πετύχουμε εντυπωσιακό γύρισμα, βαφή και θεραπεία κερατίνης ή bottox, ανάλογα με τις ανάγκες των βλεφαρίδων.

Το αποτέλεσμα είναι εντυπωσιακό μιας και επιτυγχάνεται εντελώς φυσικό γύρισμα των βλεφαρίδων από τη ρίζα τους και στην καμπυλότητα που επιθυμούμε.

 

Γιατί να προτιμήσω το lash lift βλεφαρίδων;

Είναι η καλύτερη λύση σε περιπτώσεις που δεν επιθυμούμε κάποια τεχνητή παρέμβαση, όπως συμβαίνει στα extensions βλεφαρίδων.

Επιπλέον είναι μια επιλογή που εξασφαλίζει εξαιρετικά φυσικό αποτέλεσμα χωρίς να απαιτείται καμιά ιδιαίτερη φροντίδα ούτε και εξειδικευμένα προϊόντα περιποίησης ή μακιγιάζ/ντεμακιγιάζ ματιών.

Τέλος, πρόκειται για μια υπηρεσία που είναι σαφώς οικονομικότερη από οποιαδήποτε άλλη που σχετίζεται με την περιποίηση των φυσικών βλεφαρίδων με εξαιρετικά αποτελέσματα και μεγάλη διάρκεια.

 

Γιατί είναι εντυπωσιακό το αποτέλεσμα του lash lift?

Γιατί οι φυσικές βλεφαρίδες γυρίζουν από τη ρίζα που αυτό σημαίνει ότι μέγιστος όγκος και μήκος. Επίσης, με τη θεραπεία Botox βλεφαρίδων ή κερατίνης, οι τρίχες αποκτούν όγκο και ελαστικότητα το αποτέλεσμα απογειώνεται με τη βαφή βλεφαρίδων.

 

Ποια είναι η διαδικασία που ακολουθούμε;

Αρχικά η τεχνίτρια θα σας προτείνει το ιδανικό «γύρισμα» για τις δικές σας βλεφαρίδες ώστε το αποτέλεσμα να είναι αυτό ακριβώς που επιθυμείτε.

Τα βήματα που ακολουθούνται είναι:

1.    Καθαρίζουμε τα μάτια από τους ρίπους

2.    Τοποθετούμε το ρολλάκι που έχουμε επιλέξει, ανάλογα με την καμπυλότητα που έχουμε επιλέξει και το κολλάμε στη βάση των βλεφαρίδων

3.    Βάζουμε το υλικό με το οποίο γίνεται το γύρισμα των βλεφαρίδων και το αφήνουμε για 15’

4.    Σταθεροποιούμε το αποτέλεσμα

5.    Βάφουμε τις φυσικές βλεφαρίδες

6.    Εφαρμόζουμε θεραπεία κερατίνης ή organic lash botox ανάλογα με τις ανάγκες της πελάτισσας.

 

Σε ποιες βλεφαρίδες εφαρμόζουμε το lift up;

Το lift up μπορεί να εφαρμοστεί σε όλες τις φυσικές βλεφαρίδες, ανεξάρτητα από το μήκος τους και με τη διεύθυνσή τους (καθοδικές, ευθείες ή με μικρή κλίση) δίνοντας εντυπωσιακό φυσικό αποτέλεσμα.
Λόγω του ότι το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό, το
lash lift μπορεί να έχει εφαρμογή και σε άντρες που έχουν καθοδικές βλεφαρίδες που μπορεί να τους προκαλεί δυσκολία στην όρασή τους, αφού το αποτέλεσμα δεν είναι καθόλου θηλυπρεπές.

 

Είναι επίπονη διαδικασία;

Η διαδικασία του lash lift είναι μια διαδικασία που δεν προκαλεί απολύτως καμία ενόχληση στα μάτια.

 

Πρέπει να προηγηθεί κάποια προετοιμασία από την πελάτισσα πριν το ραντεβού;

Καλό είναι την προηγούμενη μέρα του ραντεβού να μην έχει χρησιμοποιηθεί αδιάβροχη μάσκαρα, αν είναι δυνατόν και καθόλου, για να είναι οι φυσικές βλεφαρίδες καθαρές και στην κατάλληλη υγρασία

 

Πόσο διαρκεί το αποτέλεσμα του lash lift;

Το αποτέλεσμα του lash lift διαρκεί από 6 έως 8 εβδομάδες, ακολουθώντας τον κύκλο ζωής των φυσικών βλεφαρίδων. Κατά τις πρώτες 4 εβδομάδες μετά την εφαρμογή έχουμε το μέγιστο αποτέλεσμα το οποίο σταδιακά φθίνει αλλά σίγουρα η επανεφορμογή δε μπορεί να γίνει πριν τις 8 εβδομάδες.

 

Μπορεί να γίνει χρήση mascara;

Η χρήση της mascara φυσικά και μπορεί να γίνει από την επόμενη κιόλας μέρα αλλά δεν είναι απαραίτητη γιατί η διαδικασία του lift up περιλαμβάνει και βαφή των φυσικών βλεφαρίδων.

 

Πόση ώρα διαρκεί το Lash Lift βλεφαρίδων;

Η διαδικασία του Lash Lift διαρκεί περίπου 45’.

 

Τι είναι η θεραπεία κερατίνης;

After Care

Μόνο για τις πρώτες 24 ώρες μετά την εφαρμογή του lash lift αποφεύγουμε το νερό και ιδιαίτερα τον ατμό. Μετά από αυτό το διάστημα καμιά άλλη ιδιαίτερη περιποίηση δεν απαιτείται.

Ποια είναι η διαφορά μεταξύ eyelash extensions και lash lift βλεφαρίδων;

·         Τα eyelash extensions είναι μια μέθοδος επέκτασης του μήκους και της πυκνότητας των φυσικών βλεφαρίδων του ματιού προσδίδοντας απολύτως φυσικό αποτέλεσμα όχι με φυσικό τρόπο μιας και συγκολλούνται στις φυσικές βλεφαρίδες τεχνητές τρίχες. Χρειάζεται να γίνεται χρήση εξειδικευμένων προϊόντων ματιών και γενικά οι γυναίκες που τα φοράνε πρέπει να προσέχουν να μην ταλαιπωρούν τα μάτια τους. Πρόκειται για μια σχετικά ακριβή υπηρεσία που το πολύ κάθε 4 εβδομάδες απαιτεί συντήρηση.

·         Το lash lift βλεφαρίδων είναι μια τριπλή μέθοδος στο οποίο επιτυγχάνουμε εντυπωσιακό γύρισμα, βαφή και θεραπεία κερατίνης ή bottox στις φυσικές βλεφαρίδες. Όλη η διαδικασία γίνεται με φυσικό τρόπο και το αποτέλεσμα είναι απολύτως εντυπωσιακό. Δεν απαιτείται καμιά είδους ιδιαίτερη περιποίηση ή ειδικά προϊόντα περιποίησης προσώπου ή μακιγιάζ/ντεμακιγάζ ματιών. Η επανάληψή της γίνεται κάθε 8 εβδομάδες και είναι ως προς το κόστος της είναι προσιτή.

Θεραπείες κερατίνης και organic lash botox

Είναι οι θεραπείες που ολοκληρώνουν το lash Lift και επιλέγονται από την τεχνίτρια ανάλογα με τις ανάγκες της κάθε πελάτισσας/πελάτη. .
Και στις δύο περιπτώσεις ο στόχος μας είναι να ενδυναμωθούν και να ενυδατωθούν οι φυσικές βλεφαρίδες ώστε να είναι υγιείς και να τις προστατεύσουμε από πρόωρη πτώση. Και οι δύο θεραπείες προσδίδουν ελαστικότητα και όγκο στις φυσικές βλεφαρίδες.

 

 

  • σεμινάρια για επαγγελματίες ομορφιάς

    Σεμινάρια και προϊόντα τοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς