Ποια νύφη δεν επιθυμεί να έχει ένα αψεγάδιαστο μακιγιάζ την πιο όμορφη μέρα της ζωής της; Στο Elisabeths Point, χρησιμοποιούμε τις κατάλληλες τεχνικές, για να είσαι η πιο εντυπωσιακή νύφη με το πιο όμορφο νυφικό μακιγιάζ!

Στο Elisabeths Point προσέχουμε κάθε λεπτομέρεια για ένα τελικό αποτέλεσμα που θα ταιριάζει στο σύνολο του γάμου σου! Τι σημαίνει αυτό; Το μακιγιάζ που επιλέγουμε μαζί σου, πιστεύουμε πως πρέπει να ταιριάζει με το νυφικό, την επιδερμίδα σου, το χρώμα των μαλλιών κ.α. Επιλέγουμε το αδιάβροχο μακιγιάζ, καθώς θα μείνει αποτυπωμένο σε όλες τις φωτογραφίες!

Στο νυφικό αδιάβροχο μακιγιάζ πρέπει να τονιστούν τα μάτια και να εξαλειφθεί οποιαδήποτε ατέλεια με τη χρήση κονσίλερ ή διορθωτικού ματιών. Το νυφικό μακιγιάζ χρειάζεται να έχει τέτοιο χρώμα, έτσι ώστε να αντισταθμίζει τη λευκότητα του φορέματος. Όπως τα καθημερινά ρούχα έχουν μεγάλη απόκλιση από το νυφικό σας, έτσι και το καθημερινό μακιγιάζ, πρέπει να διαφέρει από το make-up της ημέρας του γάμου σας. Η επιλογή του αδιάβροχου μακιγιάζ, δίνει τη σιγουριά της σταθερότητας αυτού κατά την διάρκεια όλου του γάμου!

Αν επιθυμείς και εσύ ένα ξεχωριστό νυφικό μακιγιάζ, επικοινώνησε μαζί μας στο 210-8023376

 

  • σεμινάρια για επαγγελματίες ομορφιάς

    Σεμινάρια και προϊόντα τοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς