Οι βλεφαρίδες μας ακολουθούν το δικό τους κύκλο ζωής που διαρκεί  περίπου 1,5 με 2 μήνες. Αυτό σημαίνει πρακτικά πως καθημερινά χάνουμε 2-3 φυσικές βλεφαρίδες. Είναι απολύτως αναμενόμενο και λογικό λοιπόν, μετά την 3η εβδομάδα περίπου από την αρχική τοποθέτηση extensionsβλεφαρίδων – ανεξάρτητα από την τεχνική – να παρατηρείτε πως τα μάτια σας σταδιακά «αδειάζουν».

Αυτό που χρειάζεστε, προκειμένου να διατηρήσετε το εντυπωσιακό και πλούσιο βλέμμα σας, είναι να κάνετε είναι μια συντήρηση στις βλεφαρίδες σας κάθε 3 με 4 βδομάδες.

Κατά τη συντήρηση η τεχνίτρια αυτό που κάνει είναι να ελέγχει σε τι κατάσταση είναι τα extensionsσας, να απομακρύνει όσα είναι έτοιμα να πέσουν και στη συνέχεια να γεμίσει τα κενά που έχουν δημιουργηθεί δίνοντας πάλι ένα πλήρες αποτέλεσμα!

Στο ElisabethsPoint προτείνουμε αυτή η διαδικασία να γίνεται περίπου στην 4η εβδομάδα μετά την αρχική τοποθέτηση, εκτός από κάποιες περιπτώσεις που μπορεί να χρειαστεί και λίγο νωρίτεραόπως για παράδειγμα σε περιπτώσεις λιπαρού δέρματος ή όταν κάποιος λαμβάνει φαρμακευτική αγωγή που σχετίζεται με την καταστολή της αύξησης της τριχοφυΐας.

Σε κάθε περίπτωση όμως, για το ραντεβού σας της συντήρησης δε θα πρέπει να έχουν πέσει όλες οι βλεφαρίδες γιατί τότε θα πρέπει να γίνει πλήρης τοποθέτηση από την αρχή.

 

  • σεμινάρια για επαγγελματίες ομορφιάς

    Σεμινάρια και προϊόντα τοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς