Η νέα τάση της μόδας, επιβάλλει να έχεις ένα έντονο βλέμμα, με ένα φυσικό αποτέλεσμα. Γι’ αυτό στο Elisabeths Point έχουμε την άμεση λύση της βαφής βλεφαρίδων και φρυδιών, σε περίπτωση που είσαι και εσύ μια από τις γυναίκες που οι βλεφαρίδες σου είναι ανοιχτόχρωμες ή που γίνονται πιο ξανθές στις άκρες και δεν φαίνεται το πραγματικό τους μέγεθος. Αν σκέφτεσαι κάθε μήνα να βάφεις τα μαλλιά σου, γιατί να μην δοκιμάσεις το ίδιο και με τις βλεφαρίδες σου;

Η διαδικασία είναι παρόμοια με αυτή της βαφής μαλλιών και το αποτέλεσμα διαρκεί από 6 έως 8 εβδομάδες. Το αποτέλεσμα είναι απολύτως φυσικό και χαρίζει ένα δυνατό αποτέλεσμα στο βλέμμα σου.

Επιλογή χρώματος βαφής βλεφαρίδων

Η επιλογή του χρώματος για τις βλεφαρίδες σου σχετίζεται με τον τύπο του δέρματος, με το χρώμα των φρυδιών και των μαλλιών, ώστε να υπάρχει μια ομοιομορφία στο σύνολο του προσώπου σου και να τονίζονται όσο το δυνατόν καλύτερα τα μοναδικά χαρακτηριστικά σου. Βέβαια,  η αγαπημένη επιλογή όλων των γυναικών είναι οι μαύρες έντονες βλεφαρίδες, που το αποτέλεσμά τους διαρκεί έως και 2 μήνες.  Επίσης, μπορείς να διαλέξεις μόνη σου το χρώμα των βλεφαρίδων που επιθυμείς καθώς εσύ ξέρεις τι σου ταιριάζει πραγματικά! Τα χρώματα που διατίθενται στην αγορά είναι μαύρο, γκρι- γραφίτης, blue black, καφέ σκούρο και καφέ ανοιχτό.

Η εφαρμογή της βαφής

Η τοποθέτηση της βαφής βλεφαρίδων γίνεται από πιστοποιημένες extesionists του Elisabeths Point. Η διαδικασία ξεκινά με ειδικό καθαρισμό των βλεφάρων, σε περίπτωση που υπάρχουν υπολείμματα από μακιγιάζ. Στη συνέχεια χρησιμοποιείται ειδική κρέμα,  για να γίνει η σωστή μόνωση της περιοχής, ενώ η διαδικασία ολοκληρώνεται με ειδική προστατευτική ταινία και ειδικό ορό ματιών που βοηθάει ταυτόχρονα στη θεραπεία των βλεφαρίδων σου.

Η τοποθέτηση της βαφής γίνεται με ειδικό λεπτό πινέλο. Η βαφή τοποθετείται σε λεπτή στρώση πάνω στα βλέφαρα για περίπου δέκα λεπτά με ένα τέταρτο, ενώ στη συνέχεια αφαιρείται με νερό.

Η διαδικασία ολοκληρώνεται με συγκεκριμένη θεραπεία για την αναδόμηση των βλεφαρίδων σας, ώστε να μην ταλαιπωρούνται. Εφαρμόζεται εξειδικευμένο καστορέλαιο ενίσχυσης Elisabeth's point castor oil- ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θρέφει τις βλεφαρίδες σας.

Βαφή φρυδιών

Για να έχετε ένα ολοκληρωμένο αποτέλεσμα στο βλέμμα σας, ενισχύστε με βαφή και τα φρύδια σας. Ανάλογα με το χρώμα που θα διαλέξετε για τις βλεφαρίδες σας, μπορείτε να ενισχύσετε το έντονο βλέμμα σας με την ειδική βαφή για τα φρύδια επιλέγοντας το ίδιο χρώμα. Το αποτέλεσμα θα είναι άκρως φυσικό και η διαδικασία μπορεί να γίνει τόσο σε γυναίκες όσο και σε άντρες. 

Αν λοιπόν επιθυμείτε ένταση στην περιοχή των ματιών, δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε με το Elisabeths Point και να κλείσετε το ραντεβού σας στο 210-8023376! Σας περιμένουμε!

 

  • σεμινάρια για επαγγελματίες ομορφιάς

    Σεμινάρια και προϊόντα τοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς