Αποκτήστε τα τέλεια φρύδια για το πρόσωπό σας!

Με την υπογραφή της Anastasia Soare

 

Οι σταρ του Hollywood όπως Madonna, Penelope Cruz, Sharon Stone και άλλοι εμπιστεύονται τα φρύδια τους στην ειδικό και πρωτοπόρο σε θέματα ομορφιάς Anastasia Soare. Εμείς με τη σειρά μας βρεθήκαμε στο σαλόνι ομορφιάς που διατηρεί στο Beverly Hills, για επαγγελματική ενημέρωση και για αγορά προϊόντων που ‘χει δημιουργήσει η ίδια και διατίθενται αποκλειστικά και μόνο στα σαλόνια ομορφιάς της!

Τα φρύδια είναι ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά του προσώπου μας! Το σωστό σχήμα φρυδιών όχι μόνο τονίζει και αναδεικνύει το βλέμμα, αλλά το ανασηκώνει, προσθέτοντας φρεσκάδα στην όψη μας και εναρμονίζοντας τα χαρακτηριστικά του προσώπου! Ο σωστός σχηματισμός φρυδιών μπορεί ακόμη να δώσει την ψευδαίσθηση ενός mini lift ματιών!

Σύμφωνα πάντα και με την ειδικό Anastasia Soare ένα διαφορετικό σχήμα φρυδιών από αυτό που έχουμε μπορεί αμέσως να ανανεώσει την εικόνα μας και αντιστοίχως ένα λάθος στο σχήμα τους μπορεί να χαλάσει τα ύφος και το βλέμμα μας. Για να αποκτήσουμε, λοιπόν, άψογο σχήμα στα φρύδια υπάρχουν κάποια μικρά μυστικά που εμείς στο Elisabeth’s Point Beauty Studio ακολουθούμε κατά γράμμα!

Το πιο σημαντικό βήμα είναι να βρείτε το κατάλληλο σχήμα που ταιριάζει σε εσάς με βάση τις αναλογίες του προσώπου σας. Αυτό που αναδεικνύει την ισορροπία και την αρμονία των χαρακτηριστικών σας.

Συνήθως, τα ελαφρώς ανοδικά και τοξωτά φρύδια είναι αυτά που κολακεύουν περισσότερο. Πώς βρίσκουμε όμως το σωστό σχήμα; Υπάρχουν κάποιες μετρήσεις που κάνουμε εμείς στο Elisabeths point Beauty Studio για να βρούμε το ιδανικό σχήμα των φρυδιών, το οποίο σχετίζεται άμεσα με τις παραλλήλους του προσώπου και το ρινικό οστό.

Για να πάρετε μια μικρή ιδέα:

·         H αρχή του φρυδιού δεν πρέπει να ξεκινάει πιο μέσα ή πιο έξω από το ρινικό οστό και τον έσω κανθό του ματιού μας.

·         Το ανώτερο σημείο του τόξου δεν θα πρέπει να είναι πιο έξω από τα ¾ του ματιού μας.

·         Το τέλος του φρυδιού μας δεν θα πρέπει να ξεπερνάει την παράλληλη του ματιού μας.

 

Το Elisabeth’s Point Beauty Studio, προσφέρει λοιπόν σε όλες εσάς που θέλετε να μεταμορφώσετε το πρόσωπό σας, την απόλυτη μέθοδο σχηματισμού φρυδιών, την ίδια που προσφέρει και το καλύτερο σαλόνι ομορφιάς στο κόσμο, το Anastasia.

 Κλείστε ραντεβού μαζί μας για να τη δοκιμάσετε!  

Καλέστε μας τώρα στο

210 802 3376 και ελάτε να σας δείξουμε πώς μπορείτε ν’ αναδείξετε τα χαρακτηριστικά του προσώπου σας αποκτώντας τα ιδανικά φρύδια!

 

 

  • σεμινάρια για επαγγελματίες ομορφιάς

    Σεμινάρια και προϊόντα τοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς