Τονίστε το βλέμμα σας

Εάν θέλετε να αποκτήσετε έντονα, σαγηνευτικά μάτια τότε το Elisabeth's Point Beauty Studio θα σας προσφέρει ακριβώς τις ίδιες επαγγελματικές υπηρεσίες που απολαμβάνουν αυτή τη στιγμή όλες οι star του Hollywood! 

Επιτέλους και  στην Ελλάδα η εμφύτευση βλεφαρίδων τρίχα – τρίχα! Μία καινούργια μέθοδος που θα σας απαλλάξει  από τις… ατέλειωτες στρώσεις μάσκαρας. Τα αποτελέσματα είναι εκπληκτικά και με διάρκεια έως και 2 μήνες! Εκπαιδευτήκαμε στις ΗΠΑ από την κορυφαία στο είδος εταιρία, Nova Lash στο πελατολόγιο της οποίας συμπεριλαμβάνονται star διεθνούς βεληνεκούς όπως η Jennifer Lopez, η Beyonce Knowles, η Paris Hilton κ.α. Η συγκεκριμένη μέθοδος extensions βλεφαρίδων One By One είναι η πιο σύγχρονη μέθοδος αυτή τη στιγμή στον κόσμο και τώρα έχετε τη δυνατότητα να απολαύσετε τα ημιμόνιμα extensions από ίνες μεταξιού, για 3πλάσιο όγκο και επιμήκυνση των φυσικών βλεφαρίδων.

 Ιδανική λύση για νύφες, για τέλειες βλεφαρίδες τη μέρα του γάμου σας.

ΕΙΔΗ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Διαθέτουμε 14 διαφορετικά μεγέθη σε πάχος και μήκος!!

Σ’ εμάς θα βρείτε τα πάντα σε σχέση με τα extensions βλεφαρίδων! Ό,τι πιο σύγχρονο και μοντέρνο κυκλοφορεί αυτή τη στιγμή σε Αμερική και Ευρώπη, είναι διαθέσiμο για εσάς στο Elisabeth's Point Beauty Studio. Τα extensions βλεφαρίδων είναι απο μετάξι, κι έτσι είναι ευλίγιστα και απολύτως φυσικά. Επιλέξτε το βαθύ μαύρο χρώμα για έντονο, βαθύ βλέμμα ή και χρωματιστά για ένα πιό εναλλακτικό αποτέλεσμα. 

Το προιόν αυτό είναι ένα φυσικό υλικό κι έτσι δεν ενοχλεί το μάτι αλλά αντίθετα γίνεται «ένα» με τη φυσική βλεφαρίδα.

 

Μόνο σ’εμάς μπορείτε να βρείτε το μέγεθος και το βαθμό καμπυλότητας που επιθυμείτε έτσι ώστε να μπορείτε να τοποθετήσετε extensions βλεφαρίδων ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία, όπως είναι η εσωτερική γωνία των ματιών.

 

 

ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΔΗ EXTENSION ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

 

 

Επειδή τα extensions βλεφαρίδων είναι αυτή τη στιγμή η πιο αναπτυσσόμενη υπηρεσία στους χώρους ομορφιάς, πολλοί σπεύδουν να παρέχουν τη συγκεκριμένη υπηρεσία χωρίς να τη γνωρίζουν με αποτέλεσμα να θέτουν σε κίνδυνο την υγεία των ματιών σας ή βαφτίζουν extensions βλεφαρίδων άλλες ξεπερασμένες τεχνικές που δεν έχουν καμία σχέση με την τοποθέτηση τρίχα τρίχα.

Γι΄ αυτούς τους λόγους και προκειμένου να είστε ενημερωμένες και να ξέρετε τι να ζητήσετε, διαβάστε παρακάτω για τις διάφορες τεχνικές τοποθέτησης βλεφαρίδων που υπάρχουν:

 

1. Μεμονωμένες βλεφαρίδες(individual eyelashes)

Είναι συνθετικές βλεφαρίδες που κολλάνε επάνω στις φυσικές αλλά και στο δέρμα του άνω βλεφάρου με κόλλα ή σιλικόνη. Το μέγεθός τους είναι μεγάλο, είναι άκαμπτες επειδή είναι πλαστικές, και συχνά παρουσιάζονται ως μία μία. Επειδή έρχονται σε επαφή με το δέρμα, είναι δύσκολο να αφαιρεθούν χωρίς να προκύψουν ερεθισμοί. Έχουν αυξημένες πιθανότητες να προκαλέσουν αλλεργικές αντιδράσεις, ειδικά εάν έχουν τοποθετηθεί με σιλικόνη. Το βάρος τους και ο τρόπος τοποθέτησής τους επιβαρύνει πολύ τις βλεφαρίδες και τα μάτια σας, με αποτέλεσμα να προκύπτει πτώση βλεφαρίδων και κατά συνέπεια αντιαισθητικό αποτέλεσμα.

 

2. Ψεύτικες βλεφαρίδες - Bεντάλια - Fake Extensions

O πιο διαδεδομένος τρόπος τοποθέτησης βλεφαρίδων ακόμα και από τους ίδιους τους πελάτες. Είναι συνθετικές βλεφαρίδες σε σειρά, μπορούν να τοποθετηθούν στο επάνω βλέφαρο πολύ γρήγορα με ειδική κόλλα. Δυστυχώς αυτή η μέθοδος έχει πολλά μειονεκτήματα:

 • Η κόλλα ακουμπάει στο βλέφαρο και μπορεί να προκαλέσει αλλεργία και δυσανεξία.

 • Έντονη αίσθηση βάρους στο μάτι.

 • Συχνά ξεκολλούν στην αρχή ή στο τελείωμα, πράγμα που οδηγεί σε δυσάρεστο και γελοίο αποτέλεσμα.

 • Δεν μπορείτε να κοιμηθείτε μ’ αυτές και αν θέλετε ωραίο, καθημερινό αποτέλεσμα, θα πρέπει κάθε βράδυ να αφαιρούνται και κάθε πρωί να επανατοποθετούνται!

 • Πολύ ψεύτικο αποτέλεσμα, το οποίο είναι κατάλληλο μόνο για βραδινές εξόδους και σχεδόν απαγορευτικό στο φως της ημέρας(είναι ορατές οι ενώσεις της κόλλας).

 • Δεν μπορείτε να επιδοθείτε στα αγαπημένα σας σπορ και δεν μπορείτε να πάτε στη θάλασσα μ’ αυτές.

 

3. Τουφάκια – Eyelash clusters

Συνήθως, τα λεγόμενα τουφάκια είναι συνθετικές βλεφαρίδες που ενώνονται ανά 3 στη βάση τους και τοποθετούνται επάνω στο δέρμα το βλεφάρου ή στις βλεφαρίδες με ειδική κόλλα. Το αποτέλεσμα είναι σαφώς πιο φυσικό από τις προηγούμενες μεθόδους αλλά έχουν αρκετά κοινά μειονεκτήματα.

 • Δεν έχουν διάρκεια περισσότερες από 3-4 ημέρες.

 • Εάν κάποιος κοιτάξει από κοντά, θα δει τις ενώσεις της κόλλας και τα τουφάκια να διαχωρίζονται από τις φυσικές βλεφαρίδες.

 • Αρκετά ακριβή μέθοδος για τα αποτελέσματά της και τη διάρκειά της.

 

Συχνά θα δείτε να τοποθετούν υποτιθέμενα extensions σε καθιστή θέση(σε καρέκλα). Θυμηθείτε! Τα πραγματικά extensions δεν μπορούν να τοποθετηθούν σε καθιστή θέση και πουθενά και σε καμία σοβαρή εταιρία δεν θα δείτε τέτοιου είδους πρόχειρη τοποθέτηση. Οι πελάτισσες πρέπει να είναι ξαπλωμένες σε κρεβάτι και να απομονώνονται οι κάτω βλεφαρίδες με ειδικά pads, ώστε να αποφευχθεί ο κίνδυνος της συγκόλλησης των επάνω με τις κάτω βλεφαρίδες!

 

 

ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΕΣ

Χρωματιστές sexy βλεφαρίδες για εντυπωσιακές εμφανίσεις. Colour Lashes

 

Dark Brown Lashes

Σκούρο καφέ

 

Blue Lashes

Μπλε

 

Purple Lashes

Μωβ

 

Green Lashes

Πράσινες

 

 

ΜΗΚΟΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Τα διαθέσιμα μήκη των βλεφαρίδων είναι: 7mm, 9mm, 11mm, 13mm και 15mm

 

 

ΚΑΜΠΥΛΟΤΗΤΑ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Διαθέτουμε:

J – Φυσική xωρίς καμπύλη, για ένα φυσικό αποτέλεσμα

 

C – Μέτρια καμπυλότητα, για ένα αποτέλεσμα φυσικό, σε πελάτισσες

που δε θέλουν έντονη διαφορά

 

D – Έντονη καμπυλότητα για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αυτή τη στιγμή το πιο διαδεδομένο και ζητούμενο μέγεθος από τους

extensionist

ΠΑΧΟΣ ΒΛΕΦΑΡΙΔΩΝ

Διαθέτουμε 4 διαφορετικά πάχη: 0,10mm, 0,15mm, 0,20mm και 0,25mm

 

 • σεμινάρια για επαγγελματίες ομορφιάς

  Σεμινάρια και προϊόντα τοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς