Το Elisabeth’s Pint Beauty Studio, πρωτοπορεί και εξοπλίζεται για μία ακόμη φορά με ένα εξελιγμένο μηχάνημα πολυπολικών ραδιοσυχνοτήτων 4ης γενιάςότι πιο νέο στην εξέλιξη της αναίμακτης λιπογλυπτικής σώματος με ενσωματωμένο σύστημα ψύξης της περιοχής του δέρματος που υποβάλλεται σε θεραπεία προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια και η αποτελεσματικότητα. Πιο αποτελεσματικό από τις παλαιότερες μονοπολικές ή διπολικές ραδιοσυχνότητες.
 
Πρόκειται για την πιο αποτελεσματική θεραπεία σύσφιξης. Η ενέργεια των ραδιοκυμάτων διοχετεύεται στο σώμα και μετατρέπεται σε θερμότητα. Η θερμότητα εισέρχεται στο σώμα και αυξάνει τοπικά τη θερμοκρασία κατά 10-15°C με αποτέλεσμα να ενεργοποιούνται οι ινοβλάστες για την παραγωγή νέου κολλαγόνου. Ταυτόχρονα μειώνει τον όγκο των λιποκυττάρων. Ακολουθούμε πρωτόκολλο ανάλογα με τη θεραπεία προσαρμόζοντας την ένταση για την βελτιστοποίηση του αποτελέσματος.
 
Η χαλάρωση του δέρματος αποτελούσε για χρόνια ένα από τα πιο δυσεπίλυτα προβλήματα ακόμη και σε άτομα που γυμνάζονται. Το τελευταίας τεχνολογίας πολυπολικό μηχάνημα ραδιοσυχνοτήτων έρχεται να αντιμετωπίσει: τοπικό λίπος(κοιλιά-μηρούς-ψωμάκια) και κυτταρίτιδα. Είναι δε ιδιαίτερα αποτελεσματικό στη σύσφιξη της κοιλιάς που έχει χαλαρώσει μετά από εγκυμοσύνη ή απότομη απώλεια βάρους.
 
 
 
 
 
ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Πόσες θεραπείες χρειάζονται;
Κατά μέσο όρο χρειάζονται 6-8 συνεδρίες με μεσοδιαστήματα 8-10 ημερών.
 
Πότε είναι ορατά τα αποτελέσματα;
Μετά τις 4 συνεδρίες, τα αποτελέσματα είναι πλέον εμφανή. Στις υπόλοιπες συνεδρίες μονιμοποιούμε το αποτέλεσμα.
 
Πόσο διαρκεί κάθε συνεδρία;
Κάθε συνεδρία ανάλογα με την υπό θεραπεία περιοχή διαρκεί 20 – 40 λεπτά. .
Η διαδικασία είναι ιδιαίτερα χαλαρωτική και ο πελάτης στο τέλος μπορεί να επιστρέψει στις καθημερινές του δραστηριότητες.
 
Σε ποιους απευθύνεται το MultipolarRFsystem;
Σε άντρες και γυναίκες που θέλουν άμεσα και γρήγορα αποτελέσματα. Προσφέρει εκπληκτικά αποτελέσματα στη σύσφιξη του σώματος και ειδικά σε προβληματικές περιοχές όπως το στομάχι, τα μπράτσα, οι γλουτοί και τα γόνατα.
  • σεμινάρια για επαγγελματίες ομορφιάς

    Σεμινάρια και προϊόντα τοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς