Φέραμε για εσάς, το κορυφαίο μηχάνημα της αγοράς - Endermologie Lipomassage της LPG. Μη χειρουργική και μη επεμβατική μέθοδος καταπολέμησης κυτταρίτιδας, τοπικού λίπους και επιδερμικής χαλάρωσης.

Τα τελευταία 20 χρόνια η γαλλική εταιρία LPG μέσω της κατοχυρωμένης ευρεσιτεχνίας IMR παγκοσμίως(Independed Motorized Roller), καταφέρνει να είναι η πιο επιτυχημένη και αποτελεσματική. Είναι η πρώτη εταιρεία με έγκριση από τον Οργανισμό Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A.) για τη χάραξη του περιγράμματος του σώματος και την αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε που δε λείπει από οργανωμένα ιατρεία και μεγάλα κέντρα αισθητικής, ακόμη και ιδιωτικέ κλινικές(“Μητέρα”), γιατί τα αποτελέσματά του δεν μπορούν να συγκριθούν με τίποτα άλλο ως τώρα.

Η δράση της θεραπείας Endermologie® είναι διπλή: α) Μηχανοποίηση και β) Κινητοποίηση με τρόπο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο. Μέσω της τεχνολογίας IMR® (Independent Motorized Rollers) -κατοχυρωμένης ευρεσιτεχνίας παγκοσμίως- η προσομοίωση της χειρομάλαξης γίνεται με τον πλέον επιστημονικό τρόπο. Δεκάδες κλινικές έρευνες, τα τελευταία 20 χρόνια, έχουν αποδείξει πως η ανεξάρτητη φορά και ταχύτητα των κυλίνδρων είναι αυτή η οποία επιτυγχάνει να μηχανοποιήσει και να κινητοποιήσει το συνδετικό ιστό σε επιφανειακό επίπεδο, εκεί όπου βρίσκεται, δηλαδή, το Επιφανειακό Παγιδευμένο Λίπος. Η αρνητική εισρόφηση (σε πολλαπλά επίπεδα, με βάση την ποιότητα του ιστού) φέρνει απλά τον ιστό μεταξύ των 2 κυλίνδρων. 

Η αποσυμπίεση της περιοχής, η ομαλοποίηση της φλούδας του πορτοκαλιού, η ελαστικοποίηση των διαφραγμάτων και η αύξηση της μικροκυκλοφορίας οφείλεται στον ηλεκτρονικά ελεγχόμενο τρόπο κίνησης των κυλίνδρων.

Η Endermologie® περιλαμβάνει μια μηχανική κεφαλή θεραπείας με δύο ηλεκτρονικά ελεγχόμενους κυλίνδρους και πλήρως ρυθμισμένη εισρόφηση. Δημιουργεί μια πτυχή δέρματος, η οποία κινητοποιεί τους ιστούς, με αποτέλεσμα τη μείωση της κυτταρίτιδας και την απώλεια πόντων. Με μια ήπια ανύψωση και ένα κύλισμα του δέρματος, ενεργοποιεί το φλεβικό και λεμφικό σύστημα με άμεση συνέπεια την αποβολή τοξινών. Οι ινοβλάστες διεγείρονται με αποτέλεσμα την αύξηση του κολλαγόνου και την παραγωγή ελαστίνης, διαδικασία που ελαστικοποιεί το δέρμα και το καθιστά πιο σφριγηλό. Φορώντας ένα κορμάκι, ειδικά σχεδιασμένο από την LPG, οι μηχανικοί κύλινδροι καλύπτουν σχεδόν όλη την επιφάνεια του σώματος και επικεντρώνονται, έπειτα, στις προβληματικές περιοχές. Οι τοξίνες και οι κατακρατήσεις υγρών αποβάλλονται, η φλεγμονή μειώνεται, οι συνδετικές ίνες αποκαθίστανται με αποτέλεσμα τη σημαντική μείωση της όψης φλοιού πορτοκαλιού. Μετρήσεις με Doppler και Lymphoscintigraphy έδειξαν ότι στις περιοχές που γίνεται η εφαρμογή η υποδόρια ροή αίματος αυξάνεται κατά 400% ενώ  η λεμφική ροή κατά 300%.
 
Lipomassage®
Μη επεμβατική και ιδιαίτερα αποτελεσματική τεχνική για το επίμονο πάχος, την κυτταρίτιδα και τη χαλάρωση του δέρματος. Η τεχνική Lipomassage® βασισμένη στη θεραπεία Endermologie® είναι ένας μοναδικός και επιστημονικά αποδεδειγμένος μη επεμβατικός τρόπος λιποδιάλυσης για τη σμίλευση του σώματος, τη μείωση της εμφάνισης της κυτταρίτιδας και τη βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος. Η Lipomassage™ παρέχει πιο έντονα τη θεραπεία για γρήγορα και εμφανή αποτελέσματα.
Η θεραπεία Lipomassage®, που εφαρμόζεται επιθετικά αλλά επιφανειακά, είναι 100% φυσική και απολαυστική, δεν απαιτεί ενέσεις και είναι εντελώς ανώδυνη. Με τη δράση της απελευθερώνει την τοπική εναπόθεση λίπους, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, συσφίγγει και λειαίνει το δέρμα, αλλά και σμιλεύει τις περιοχές του σώματος που στοχεύουμε.
• Καταπολεμά την κυτταρίτιδα, μειώνει την “όψη φλοιού πορτοκαλιού” και καθιστά το δέρμα πιο νεανικό και σφριγηλό.
• Βελτιώνει πολύ την φλεβική  κυκλοφορία και βοηθάει στην αποσυμφόρηση των ιστών και την αποβολή των τοξινών.
• Καταπολεμά τα οιδήματα στα κάτω άκρα αφού ενισχύει τη μικροκυκλοφορία και αποσυμφορεί τον συνδετικό ιστό.


ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ
Σε ποιες περιπτώσεις ενδείκνυται:
Στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας και του τοπικού λίπους.
Σε περιπτώσεις λεμφοιδήματος ή οιδημάτων λόγω κυκλοφορικών διαταραχών.
Είναι επώδυνη η θεραπεία;
Η θεραπεία είναι εντελώς ανώδυνη και απόλυτα χαλαρωτική. Επειδή κάνει και λεμφικό μασάζ, η αίσθηση που έχει κάποιος μετά τη συνεδρία είναι σαν να “πετάει”!
Πόση ώρα διαρκεί;
Η διάρκεια της θεραπείας ποικίλλει. Ξεκινάει από τα 20 λεπτά και μπορεί να διαρκέσει έως και 40 λεπτά. Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται  2 – 3 φορές την εβδομάδα.
Πόσες συνεδρίες χρειάζονται;
Κατά μέσο όρο γύρω στις 12 με 16. Αυτό ποικίλλει ανάλογα με το πρόβλημα.

  • σεμινάρια για επαγγελματίες ομορφιάς

    Σεμινάρια και προϊόντα τοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς