Η περιποίηση των ποδιών αποτελεί την πιο ευχάριστη διαδικασία. Το επαγγελματικό πεντικιούρ σας προσφέρει εκτός από ωραία περιποιημένα νύχια, χαλάρωση και ευεξία γιατί όλα ξεκινούν από τα πόδια!

Σας παρουσιάζουμε τα βήματα της περιποίησης :

 1. Αφαιρούμε το παλιό βερνίκι αν υπάρχει.
 2. Μουλιάζουμε τα πόδια σε ζεστό νερό το οποίο έχουμε εμπλουτίσει με ειδικό προϊόν καθαρισμού και ενυδάτωσης.
 3. Μόλις τα πόδια μαλακώσουν ταμπονάρομε με πετσέτα και ξεκινάμε περιποίηση των επωνυχίων και λιμάρουμε τα νύχια δίνοντας τους το ιδανικό σχήμα.
 4. Αφαιρούμε τα νεκρά κύτταρα με επαγγελματική ράσπα δίνοντας έμφαση στα σημεία που δημιουργούνται οι κάλοι. Και εφόσον χρειαστεί κάνουμε και χρήση τροχού.
 5. Απλώνουμε pelling που αποτελείται , από ζάχαρη και ένα μείγμα αιθέριων ελαίων και ενυδατικών συστατικών τα οποία θα αφήσουν τα πέλματα σας βελούδινα και αρωματισμένα! Και η περιποίηση δεν τελειώνει εδώ! Συνεχίζουμε με πλούσια θρεπτική (όχι λιπαρή) κρέμα κάνοντας απολαυστικό μασάζ!!
 6. Τέλος επιλέγουμε μαζί το χρώμα της αρεσκείας σας από την γκάμα των 500 περίπου , χρωμάτων που διαθέτουμε και αν θελήσετε μπορούμε να κάνουμε κάποιο σχεδιάκι ανάλογα με τη διάθεσή σας!!
 7. Διαθέτουμε ειδικό μηχάνημα γρήγορου στεγνώματος που μπορείτε να στεγνώσετε παράλληλα τα χέρια και τα πόδια σας, Μόνο σε 5’ λεπτά!

  ΠΕΝΤΙΚΙΟΥΡ spa θεραπείες

  Επαγγελματική αντιμετώπιση των δύσκολων προβλημάτων των ποδιών (αφαίρεση κάλων, υπερκεράτωσης, ονυχοκρύπτωση)


 • σεμινάρια για επαγγελματίες ομορφιάς

  Σεμινάρια και προϊόντα τοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς