Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Η κρυολιπόλυση, η απόλυτη μέθοδος μόνιμης αντιμετώπισης τοπικού πάχους και στο Elisabeth’s Point!

Τι είναι η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση είναι η επαναστατική μέθοδος που εφαρμόζεται στον τομέα της αισθητικής ιατρικής τα τελευταία χρόνια η οποία αφορά στη μόνιμη απώλεια πόντων σε σημεία που υπάρχει επίμονο συσσωρευμένο λίπος με μη χειρουργικά μέσα, χωρίς νυστέρι, ενέσεις ή αναισθησία. Εύκολα, ανώδυνα, αποτελεσματικά και με απόλυτη ασφάλεια!

Πώς λειτουργεί η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση βασίζεται στην τεχνολογία της ψύξης. Στο σημείο το οποίο εμφανίζει το συσσωρευμένο λίπος γίνεται παροχή αέρα πολύ χαμηλής θερμοκρασίας (από -5C0 έως -10C0), ο οποίος κρυσταλλοποιεί το νερό των λιποκυττάρων (υποδόριο λίπος) και τα νεκρώνει. Στη συνέχεια ο οργανισμός τα αναγνωρίζει ως νεκρά και τα απομακρύνει σταδιακά με φυσική διαδικασία χωρίς να προκαλείται χαλάρωση στο δέρμα όπως συμβαίνει σε περιπτώσεις λιποαναρρόφησης ή χάσιμου βάρους! Τα αποτελέσματα για τη συγκεκριμένη περιοχή είναι μόνιμα εφόσον δεν υπάρχουν αλλαγές στο σωματικό βάρος.

Ποια είναι η διαδικασία της κρυολιπόλυσης;

Στο επιλεγμένο σημείο του σώματος τοποθετείται μία κεφαλή, η οποία με την τεχνολογία vacuum ανασηκώνει τον επιφανειακό ιστό του δέρματος, τον «ρουφάει» δηλαδή, με ταυτόχρονη παροχή παγωμένου αέρα έτσι ώστε ο λιπώδης ιστός να παγώσει και τελικά να γίνει η φυσική του απομάκρυνσή του από τον οργανισμό.

Είναι επώδυνη διαδικασία;

Η κρυολιπόλυση είναι μια απολύτως ανώδυνη διαδικασία μιας και δεν υπάρχει καμιά χειρουργική παρέμβαση. Δεν υπάρχουν νυστέρια και βελόνες! Δεν υπάρχει χρόνος ανάρρωσης ή αποθεραπείας!

Η μόνη «ενόχληση» που υπάρχει είναι αυτή του του παγωμένου «ρουφήγματος» το οποίο όμως υποχωρεί γρήγορα καθώς το δέρμα μουδιάζει.


Πότε θα δω τα πρώτα αποτελέσματα;

Τα αποτελέσματα της κρυολιπόλυσης δεν είναι άμεσα, χρειάζονται τουλάχιστον 3 – 4 εβδομάδες για να είναι ορατά γιατί το λίπος αποβάλλεται σταδιακά με φυσικό τρόπο. Διαφέρουν από άτομο σε άτομο, ωστόσο γίνονται αντιληπτά με την μέτρηση της περιφέρειας της περιοχής όπου έγινε η θεραπεία με μεζούρα καθώς και στα ρούχα που φοράμε, αλλά όχι με μέτρηση βάρους στη ζυγαριά.

 

Η κρυολιπόλυση απευθύνεται σε όλους;

Η κρυολιπόλυση απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες οι οποίοι είναι πολύ κοντά στο ιδανικό τους βάρος και έχουν εντοπισμένη συγκέντρωση λίπους σε μεμονωμένα σημεία του σώματός τους. Δεν είναι μέθοδος ή πρόγραμμα αδυνατίσματος και έτσι δεν είναι κατάλληλη για υπέρβαρα άτομα.

 

Σε ποια σημεία μπορεί να εφαρμοστεί η κρυολιπόλυση;

Η κρυολιπόλυση μπορεί να εξαλείψει το τοπικό λίπος μόνιμα και χωρίς νυστέρι σε οποιαδήποτε σημείο του σώματος. Οι πιο συνηθισμένες περιοχές όμως που αντιμετωπίζονται με την κρυολιπόλυση είναι:

Μηροί εξωτερικά (ψωμάκια) & εσωτερικά

Κοιλιά γύρω από τη μέση («lovehandles»)

Στομάχι

Μέση

Πλάτη

Εσωτερικό από τα γόνατα

Μπράτσα

Γλουτοί

 

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα της κρυολιπόλυσης;

Στοχευμένη απώλεια λίπους σε συγκεκριμένα σημεία

Τα αποτελέσματα που επιτυγχάνονται είναι μόνιμα γιατί τα λιποκύτταρα που έχουν καταστραφεί στην περιοχή που έγινε η θεραπεία δεν ξαναδημιουργούνται.

Προσιτό κόστος

Αποδεδειγμένα αποτελεσματική θεραπεία

Βελτίωση του δέρματος

Μετρήσιμα αποτελέσματα σε 4 εβδομάδες

Εντελώς ανώδυνη μη επεμβατική μέθοδος, χωρίς μελανιές, ράμματα, οίδημα, τραύμα, μετεγχειρητικός πόνος.

Δεν απαιτείται εισαγωγή σε νοσοκομείο-κλινική

Δεν απαιτείται χρόνος αποθεραπείας, άμεση επιστροφή στις δραστηριότητες μας

Φυσικός τρόπος μείωσης του λίπους

Ασφαλής και χαλαρωτική διαδικασία

Εύκολη αναπροσαρμογή του δέρματος χωρίς καμία χαλάρωση

 

Απαιτείται κάποιος χρόνος ανάρρωσης;

Δεν απαιτείται καθόλου χρόνος ανάρρωσης - αποθεραπείας. Μετά την συνεδρία επιστρέφουμε κατευθείαν στις καθημερινές μας δραστηριότητες συμπεριλαμβανομένης και της άθλησης ακόμα και την ίδια μέρα της θεραπείας. Δεν χάνετε καθόλου χρόνο, εκτός από την 1 περίπου ώρα που διαρκεί η συνεδρία.

 

Υπάρχουν πιθανές παρενέργειες;

Κατά τη διάρκεια της θεραπείας κάποια άτομα σε πολύ μικρό ποσοστό νιώθουν ναυτία ή τάση για έμετο τα οποία όμως φεύγουν πολύ γρήγορα.

Μπορεί επίσης να δημιουργηθούν μελανιές, ανάλογα και με τον τύπο του δέρματος, ή κάποιο οίδημα τα οποία όμως θα απομακρυνθούν σταδιακά.

Μέτριος πόνος ή ενόχληση στα σημεία εφαρμογής μπορεί επίσης να εμφανιστούν αλλά αντιμετωπίζονται με ήπια παυσίπονα. Γενικά η μέθοδος αυτή αντιμετωπίζει στοχευμένα το λίπος και δεν επηρεάζει καθόλου το δέρμα, τους μύες και τα νεύρα.

 

Πόσες συνεδρίες απαιτούνται για να έχει κανείς το αποτέλεσμα που επιθυμεί;

Αφού προηγηθεί μια συμβουλευτικής συνάντηση με την αισθητικό γίνεται ο προγραμματισμός της θεραπείας με βάση της ανάγκες του κάθε πελάτη. Γενικά, ο αριθμός των θεραπειών εξαρτάται από τον αριθμό των περιοχών που θέλουμε να επιτύχουμε μείωση του λίπους.

Γενικά, προτείνονται από 3 ως 4 συνεδρίες οι οποίες γίνονται σε διάστημα 30 ημερών μεταξύ τους. Κάθε συνεδρία διαρκεί από 45 λεπτά έως μία ώρα.

 

Μπορεί να συνδυαστεί με άλλες θεραπείες για καλύτερα αποτελέσματα;

Η κρυολιπόλυση μπορεί να συνδυαστεί και με άλλες μη επεμβατικές θεραπείες που μπορείτε να βρείτε στο Elisabeths Point, όπως είναι η λιπογλυπτική LPG και οι ραδιοσυχνότητες Medi Plus για σύσφιξη, προσφέροντας ακόμη καλύτερα αποτελέσματα.

ΤΙΜΕΣ

Το κόστος είναι 180€ ανά συνεδρία και ανάλογα με την κάθε περίπτωση, προτείνονται έως 4 συνεδρίες

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς