Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Καθαρισμός Προσώπου: Ανανεώστε την επιδερμίδα σας!

Το καλοκαίρι αρχίζει να απομακρύνεται, το ίδιο όμως και η λάμψη της επιδερμίδας μας! Οι ατέλειες, οι δυσχρωμίες και η αφυδάτωση που έχουν υποστεί το δέρμα στο πρόσωπο μας μαρτυρούν την αναγκαιότητα να το περιποιηθούμε άμεσα.

Είναι η κατάλληλη εποχή να αναρωτηθείτε τι δώρο θα χαρίσετε στον εαυτό σας μετά τις διακοπές!

Ποια λοιπόν είναι η λύση στην αντιμετώπιση των μετα-καλοκαιρινών προβλημάτων; Φυσικά, ο καθαρισμός προσώπου!

Τι είναι ο καθαρισμός προσώπου;

Με τον καθαρισμό προσώπου απομακρύνονται τα νεκρά κύτταρα της επιδερμίδας ρυθμίζοντας παράλληλα τη λιπαρότητα στα σωστά επίπεδα. Η μέθοδος του καθαρισμού αποβλέπει στην περιποίηση αλλά και την εις βάθος ενυδάτωση.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του καθαρισμού προσώπου;

Αν αντιμετωπίζετε ακμή, τα νέα είναι καλά καθώς ο καθαρισμός προσώπου θα βοηθήσει το δέρμα σας να απομακρύνει τοξίνες και μικρόβια. Το σημαντικότερο πλεονέκτημα του καθαρισμού είναι ότι αφαιρεί το σμήγμα που ευθύνεται για τη λιπαρότητα της επιδερμίδας σας. Με αυτό τον τρόπο ο καθαρισμός, χαρίζει λαμπερό και καθαρό δέρμα χωρίς σμήγμα και σημάδια.

Επιπλέον μία λεπτομέρεια που φαίνεται να αμελείται: πώς είναι δυνατόν ένα δέρμα καλυμμένο με νεκρά κύτταρα να απορροφήσει καλλωπιστικά προϊόντα; Φυσικά και δεν είναι δυνατή η σωστή απορρόφηση των προϊόντων από το δέρμα. Μετά τον καθαρισμό προσώπου, τα προϊόντα (κρέμες, λοσιόν, serum κλπ.) είναι εμφανώς πιο απορροφήσιμα από ότι προηγουμένως.

Πλεονέκτημα που υπογραμμίζεται από το αποτέλεσμα της λείας και καθαρής επιδερμίδας είναι καλύτερη εφαρμογή μακιγιάζ!

Ποια είναι η διαδικασία του καθαρισμού προσώπου;

Όπως αναφέρθηκε παραπάνω, κατά τον καθαρισμό προσώπου αφαιρείται το σμήγμα. Αυτό πραγματοποιείται με τη διάνοιξη των πόρων. Έτσι ρυθμίζεται η λιπαρότητα του δέρματος ενώ με την απολέπιση λειαίνονται τα σημάδια και το πρόσωπο αποκτά νεανική λάμψη και ζωντάνια!

Tip για ακόμη καλύτερα αποτελέσματα:

Συνδυάστε τον καθαρισμό προσώπου με δερμοαπόξεση και τα αποτελέσματα θα συναρπάσουν ακόμη και τις πιο απαιτητικές!

Το Elisabeth’s Point ανυπομονεί να σου λύσει κάθε απορία για να χαρίσεις στον εαυτό σου μία περιποίηση μοναδική!

Επωφεληθείτε της προσφοράς μας από σήμερα και κάθε Τετάρτη και Πέμπτη με 45€ ο Καθαρισμός Προσώπου & Δώρο Βαφή Βλεφαρίδων!

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς