Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Μια επαναστατική μέθοδος για peeling, Δερμοαπόξεση με τη δύναμη του νερού!

Πρόκειται για μια νέα αναζωογονητική θεραπεία που μπορεί να ολοκληρωθεί σε 30 μόλις λεπτά, θεωρείται μια από τις αγαπημένες θεραπείες στο HOLLYWOOD σήμερα. Αποδίδει μακρόχρονα αποτελέσματα και μπορεί να προσαρμοστεί για να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερες ανάγκες όλων των τύπων δέρματος.

Γιατί είναι η Υδροδερμοαπόξεση καλή για το δέρμα μου;

Η ενυδάτωση όπως είναι ήδη γνωστό, είναι το θεμέλιο της υγιούς, λαμπερής επιδερμίδας. Ο ερεθισμός και η ξηρότητα της επιδερμίδας έχει αποδειχθεί ότι είναι από τις κύριες αιτίες που επιτείνουν τα σημάδια της γήρανσης. Η Υδροδερμοαπόξεση  είναι μια ενυδατική και μη ερεθιστική θεραπεία.

Η θεραπεία απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα του δέρματος, καθαρίζει τους φραγμένους πόρους του δέρματος εξάγοντας ακαθαρσίες, ενώ ταυτόχρονα εφαρμόζει στο δέρμα ενυδατικούς ορούς. Η θεραπεία είναι καταπραϋντική, δροσιστική, και με άμεσα αποτελέσματα.

Τι αποτελέσματα  να αναμένω;

Πολλοί πελάτες αναφέρουν ότι βλέπουν ορατή βελτίωση της ποιότητας του δέρματος και δέρμα που ακτινοβολεί μετά από μία μόνο θεραπεία. Τα λεία αποτελέσματα και η ενυδάτωση μπορεί να διαρκέσουν 5 έως 7 ημέρες ή ακόμη περισσότερο.

 Η θεραπεία συγκεκριμένα επιτυγχάνει:

  • καθαρισμό
  • λεύκανση
  • εξαγωγή σμήγματος
  • απολέπιση
  • αντιοξειδωτική προστασία
  • βαθιά ενυδάτωση

Συχνές θεραπείες συνίστανται καθώς η θεραπεία δεν είναι καθόλου ερεθιστική, ώστε να διατηρηθούν και τα καλά αποτελέσματα. Όσοι υποβληθούν στη θεραπεία μπορούν να επιστρέψουν στις κανονικές του δραστηριότητές  αμέσως μετά, δεδομένου ότι δεν υπάρχει χρόνος ανάρρωσης.

Είμαι υποψήφιος/α για αυτή τη θεραπεία;

Η θεραπεία είναι σχεδιασμένη για όλους τους τύπους δέρματος. Ακόμη και το πιο ευαίσθητο δέρμα ανέχεται σχετικά εύκολα την θεραπεία. Ο επαγγελματίας που θα την εφαρμόσει μπορεί να επιλέξει συγκεκριμένους ενυδατικούς ορούς θεραπείας και / ή να προσαρμόσει τη θεραπεία στις μοναδικές συνθήκες του δέρματος(π.χ. λιπαρό, ξηρό ή μικτό δέρμα) σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες σας. Ποτέ πριν μια θεραπεία προσώπου δεν μπορούσε να ικανοποιήσει ταυτόχρονα το δέρμα τόσες διαφορετικές απαιτήσεις!

Τολμήστε το και δείτε το δέρμα σας πιο λαμπερό από ποτέ!  

Επικοινωνήστε μαζί μας: 210 8023376

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς