Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Ρομαντισμός, λουλούδια και υπηρεσίες που ξεχωρίζουν στο ολοκαίνουριο beauty spot που θα αγαπήσατε!

Οι θεραπείες ομορφιάς πλέον έχουν ένα όνομα και αυτό δεν είναι άλλο από το Elisabeth’s Point. Η αισθητική και η υψηλής ποιότητας παροχών, συνυπάρχουν στον πιο αρμονικό και ρομαντικό ολοκαίνουριο beauté χώρο στο Elisabeth’s Point στην Πεύκη.

Ο χώρος, μία μοναδική εμπειρία

Σε μικρή απόσταση από το πρώτο μαγαζί, το Elisabeth’s Point σαν γενέθλιο δώρο για τα 10 χρόνια επιτυχημένης πορείας του, εγκαινίασε το δεύτερο κατάστημα του.

Σύγχρονος εξοπλισμός, μοναδική διακόσμηση και μία ατμόσφαιρα υποσχόμενη να καλύψει κάθε προσδοκία… Ο αέρας φρεσκάδας και η θετική αύρα θα ανανεώσουν τις αισθήσεις σας και θα αναγάγουν τις υπηρεσίες ομορφιάς σε απολαυστική δραπέτευση από την καθημερινότητα.

Believe in Flower Power?

Το Elisabeth’s Point φυσικά και πιστεύει!

Το Elisabeth’s Point μαγνητίζεται από τις εξελίξεις και κινείται σε μία ινσταγκραμική τροχιά, έτοιμο να αποπλανήσει τους λάτρεις των φωτογραφιών και δη των ολάνθιστών! Οι ροζ αποχρώσεις του λουλουδένιου τοίχου αγκαλιάζουν τους χρωματισμούς του καταστήματος και απογειώνουν τη διάθεσή μας!

Η περιποίηση των άκρων και οι εξειδικευμένες υπηρεσίες ομορφιάς, ποτέ δεν ήταν πιο ευχάριστες. Χαλάρωση στα αναπαυτικά καθίσματα με θέα το κατάμεστο από λουλούδια τοίχο.

Πρόκληση ακόμη και για τις πιο δύσπιστες! Το ολάνθιστο φόντο είναι αλάνθαστη επιλογή για μία φωτογραφία στα social media! Εμείς άλλωστε το τολμήσαμε, εσείς;

Ποιες είναι οι top υπηρεσίες που πρέπει οπωσδήποτε να απολαύσετε;

Η παροχή υπηρεσιών υψίστης ποιότητας όπως και οι χαρούμενοι πελάτες ήταν πάντα αυτοσκοπός του Elisabeth’s Point! Αυτό που διαφοροποιεί το Elisabeth’s Point και το καθιστά το hot spot της ομορφιάς είναι η αγάπη να ανανεώνεται.

Φιλοδοξία που έγινε πράξη, είναι η διαρκής ενημέρωση για τις πιο φρέσκες τάσεις ανά τον κόσμο και φυσικά η υιοθέτηση τους. Το ελληνικό κοινό, πιο απαιτητικό από ποτέ αναζητά διαρκώς ό,τι πιο νέο.

Ποιες υπηρεσίες ξεχωρίζουν στο ολοκαίνουριο στέκι ομορφιάς:

  • Η περιποίηση των άκρων σας με δυνατότητα επιλογής από μία ευρεία γκάμα χρωμάτων
  • Μακιγιάζ από εξειδικευμένους make-up artists για να γνωρίσετε τις πιο σύγχρονες τεχνικές μακιγιάζ
  • Εξειδικευμένες υπηρεσίες σε τεχνικές φρυδιών αφού το κατάστημα λειτουργεί και ως Brow Bar

Χαρίστε στον εαυτό σας τις προνομιακές υπηρεσίες του νέου καταστήματος του Elisabeth’s Point και ποζάρετε στο φωτογραφικό φακό με φόντο το πιο instagrammable τοίχο στα Βόρεια Προάστια!

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς