Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Τα trends της Νέας Υόρκης συναντούν το Elisabeth’s Point Beauty Studio

Η Έλλη Τσανταρλιώτη, επικεφαλής του πολυχώρου αισθητικής Elisabeths Point, δραστηριοποιείται στο χώρο της αισθητικής τα τελευταία 10 χρόνια.

Έχοντας ως γνώμονα το πιστεύω της πως «Κάθε γυναίκα είναι ξεχωριστή και της αξίζει να νιώθει έτσι», δεν σταματά ποτέ να ενδιαφέρεται και να ανακαλύπτει νέα μυστικά ομορφιάς.

Η νέα σεζόν ξεκινά δυναμικά με το πρώτο ταξίδι στη Νέα Υόρκη για να μάθουμε όλα τα νέα trends στο χώρο της ομορφιάς.

Η Έλλη Τσανταρλιώτη ambassador της Living Pure Natural, ταξιδεύει στη Νέα Υόρκη με την ευγενική χορηγία  της εταιρείας. Στόχος της είναι να ενημερωθεί για τα trends και τα νέα προϊόντα του εξωτερικού και να τα εφαρμόσει στην Ελλάδα.

Θα βρείτε όλα τα προϊόντα διαθέσιμα στο κατάστημά μας και σύντομα θα μπορείτε να τα προμηθευτείτε και ηλεκτρονικά από το e-shop μας!

Όλα τα προϊόντα της  Living Pure Natural περιέχουν:

·         Φυσικά εκχυλίσματα βοτάνων

·         Ελληνικό ελαιόλαδο, το οποίο αποτελεί το βασικό εργαλείο για τις συνθέσεις των συστατικών τους

Το Elisabeth Point Beauty Studio είναι αποκλειστικός αντιπρόσωπος της εταιρείας στην Ελλάδα και έχει την κεντρική διάθεση για όλα τα κέντρα αισθητικής! 

Επιπλέον, η εξειδικευμένη ομάδα του Elisabeth's Point θα ενημερωθεί για τις νέες τάσεις και τα προϊόντα της νέας σεζόν που αφορούν τις βλεφαρίδες. Στόχος της ομάδας μας αποτελεί πάντα η εξέλιξη σε κάθε τομέα της ομορφιάς.

Η εκπαίδευση, η γνώση και η εξέλιξη δεν σταματούν ποτέ για εμάς! 

Με χαρά σας ανακοινώνουμε τη συμμετοχή μας στο Master Seminar NY AMA Faces by Rob και σας υποσχόμαστε ακόμα πιο μοναδικά μυστικά ομορφιάς. Μείνετε συντονισμένοι στην ιστοσελίδα μας γιατί σε λίγες ημέρες σας φέρνουμε τα trends της Νέας Υόρκης, αποκλειστικά από εμάς για εσάς!


You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς