Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Τάσεις στο μακιγιάζ: Οι πιο φρέσκιες για το φετινό καλοκαίρι

Είναι η εποχή που είμαστε πιο όμορφες, πιο λαμπερές και πιο φρέσκιες από ποτέ! Και πώς θα ολοκληρώσετε την απόλυτη καλοκαιρινή σας εμφάνιση αν δεν γνωρίζετε τις top τάσεις στο μακιγιάζ για αυτό το καλοκαίρι;

Η εβδομάδα μόδας στις μητροπόλεις τις μόδας -για ακόμη μία χρονιά- ανέδειξαν τις τάσεις που κυριάρχησαν στις πασαρέλες στο μακιγιάζ.

Ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ για το καλοκαίρι;

Φρέσκια επιδερμίδα, δροσερό μακιγιάζ και make-up no make-up είναι το ιδανικό μακιγιάζ για το καλοκαίρι. Βασικός στόχος λοιπόν του καλοκαιρινού μας μακιγιάζ είναι να μην επιβαρύνουμε την επιδερμίδα μας με σωρεία προϊόντων.

Το φυσικό αποτέλεσμα και το λαμπερό δέρμα των μοντέλων, οφείλεται πρωτίστως στη σωστή ενυδάτωση της επιδερμίδας και στη συνέχεια στην υιοθέτηση των hot τάσεων της καλοκαιρινής σεζόν!

Ποιες είναι οι τάσεις στο μακιγιάζ του φετινού καλοκαιριού;

Αν έχετε απορία για το πώς το δέρμα σας θα δείχνει φωτεινό και λαμπερό υπό τις ακτίνες του καυτού ήλιου δοκιμάστε να εφαρμόσετε τις παρακάτω τάσεις στο μακιγιάζ:

·         Make up: Ξεχάστε τα παχύρευστα make up, τις άπειρες στρώσεις από πούδρα και οτιδήποτε δεν αφήνει το δέρμα σας να αναπνέει! Επιλέξτε αντιηλιακές κρέμες με χρώμα για να καλύψετε τις ατέλειες και παράλληλα να προστατευτείτε από τον ήλιο. Αν δεν μπορείτε να αρκεστείτε σε αυτό, εφαρμόστε μια ελαφριά στρώση σκόνης πούδρας στα σημεία που εμφανίζουν μεγαλύτερη λιπαρότητα.

·         Φωτίστε: Χαρίστε λάμψη στο πρόσωπό σας με ένα highlighter (μύτη, μέτωπο, ζυγωματικά και λίγο πιγούνι). Μη ξεχνάτε ότι δεν πρέπει να το παρακάνετε! Φέτος το καλοκαίρι είμαστε «βαμμένες-άβαφες».

·         Monochromatic: Επίλεξε να εφαρμόσεις ίδιους χρωματισμούς σε όλο το μακιγιάζ! Επίλεξε ζεστούς τόνους καφέ, ροδακινί, ροζ στα μάτια, τα μήλα και τα μάγουλα. Το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει!

·         Sun kissed: Tο ότι προστατεύουμε την επιδερμίδα μας με τα κατάλληλα αντιηλιακά προϊόντα δε σημαίνει ότι δεν αναγνωρίζουμε το πόσο όμορφες νιώθουμε με την bronze όψη στο πρόσωπό μας! Επιλέξτε να εφαρμόσετε σκουρόχρωμη τερακότα στα μήλα τη μύτη και το περίγραμμα του προσώπου.

Αν επιθυμείτε να αποκτήσετε το απόλυτο μακιγιάζ για το φετινό καλοκαίρι αφήστε τις make-up artists του Elisabeths Point να απογειώσουν την καλοκαιρινή σας εμφάνιση!

Κλείστε σήμερα το ραντεβού σας στο Elisabeth ’s Point 2, Λ. Ειρήνης 20 Πεύκη καλώντας στο 210 6140117.

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς