Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Θέλετε να αδυνατίσετε και να μειώσετε τη κυτταρίτιδα; Τώρα μπορείτε με το μηχάνημα LPG!

Όσο πλησιάζει το καλοκαίρι τόσο μεγαλώνει η επιθυμία μας να εξαφανίσουμε την κυτταρίτιδα από το σώμα μας και να αδυνατίσουμε. Θέλουμε άμεσο αποτέλεσμα με τη μικρότερη δυνατή προσπάθεια, χωρίς να στερηθούμε φαγητό και να λιώσουμε στον διάδρομο.

Η  θεραπεία LPG Endermologie είναι η καταλληλότερη και αποτελεσματικότερη θεραπεία για τη μείωση της κυτταρίτιδας ενώ παράλληλα συμβάλλει στην μείωση του τοπικού πάχους και στην βελτίωση της εμφάνισης του δέρματος.

Πως δημιουργείται η κυτταρίτιδα ;

Η κυτταρίτιδα είναι αποτέλεσμα κακής τοπικής αιμάτωσης και κατακράτησης υγρών από τον οργανισμό. Έτσι το δέρμα χάνει την ελαστικότητα και σφριγηλότητα του και σχηματίζονται η λεγόμενη εικόνα «φλοιός του πορτοκαλιού». Δεν υπάρχουν συγκεκριμένες αιτίες εμφάνισης της κυτταρίτιδας, ωστόσο φαίνεται να επηρεάζεται από κληρονομικούς, ορμονικούς και παθολογικούς παράγοντες.

Για να αντιμετωπίσετε την κυτταρίτιδα ανώδυνα χωρίς ιδιαίτερο κόπο, αρκεί να δοκιμάσετε να ακολουθήσετε τον αριθμό συνεδριών εφαρμογής με μηχάνημα LPG.

Πως εφαρμόζεται η θεραπεία ;

Στο Elisabeth’s Point η θεραπεία με το μηχάνημα LPG γίνεται από την καλά εκπαιδευμένη και έμπειρη ομάδα των αισθητικών μας. Το μηχάνημα LPG  είναι τελευταίας τεχνολογίας και λειτουργεί με την έγκριση του Οργανισμού Τροφίμων και Φαρμάκων της Αμερικής (F.D.A.) Η θεραπεία συνδυάζει απαλή αναρρόφηση και μασάζ στην επιλεγμένη περιοχή του σώματος και στους υποκείμενους μαλακούς ιστούς με ένα τρόπο που δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με άλλες θεραπείες.

Η κεφαλή αναρροφά απαλά μια πτυχή δέρματος ανακινώντας τους υποκείμενους ιστούς για να διασπαστεί η κυτταρίτιδα και να τονωθεί η κυκλοφορία μέσα από όλα τα στρώματα του δέρματος. Η αυξημένη ροή αίματος φέρει φρέσκο οξυγόνο και θρεπτικά συστατικά σε όλα τα στρώματα του δέρματος, ακόμα και κάτω από τους ιστούς. Αυτή η βελτιωμένη κυκλοφορία στη συνέχεια απομακρύνει το περιττό νερό, τα λίπη και τις τοξίνες που ελευθερώνονται από το μασάζ.

Η ενδιαφερόμενη φοράει ένα ολόσωμο κορμάκι, ειδικά σχεδιασμένο από την ίδια την εταιρεία της LPG, και πάνω από το κορμάκι εφαρμόζεται η θεραπεία, η οποία σταδιακά επικεντρώνονται στις προβληματικές περιοχές. Η μηχανική δράση μειώνει αποτελεσματικά την εμφάνιση της κυτταρίτιδας ενώ παράλληλα επαναφέρει τη ελαστικότητα και τη σφριγηλότητα του δέρματος.

Είναι επίπονη η εφαρμογή με το LPG ;

Η εφαρμογή γίνεται με μασάζ στην περιοχή άρα κάθε άλλο παρά επίπονη θα την χαρακτήριζε κάποιος. Η εφαρμογή από όσους την έχουν κάνει περιγράφεται σαν μια πολύ χαλαρωτική εμπειρία. Δεν απαιτείται αναισθησία ούτε ενέσεις και είναι εντελώς ανώδυνη!

Σε ποιους απευθύνεται ;

Η  θεραπεία LPG Endermologie απευθύνεται σε κάθε γυναίκα που ενδιαφέρεται να βελτιώσει την εμφάνιση του σώματος της. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχεις για τις γυναίκες μετά την εγκυμοσύνη, ώστε να επανέλθει το σώμα τους πιο εύκολα και να «φτιάξει» η ψυχολογία τους.

Οι γυναίκες με έντονο πρόβλημα τοπικού πάχους στις περιοχές:

  • των γλουτών
  • των μηρών
  • της κοιλιάς
  • της πλάτης
  • του έσω γονάτου

Αξίζει να αναφερθεί ότι η εφαρμογή μπορεί να γίνει και σε άνδρες, οι οποίοι αποτυγχάνουν να αδυνατίσουν με δίαιτα και άσκηση. Τα σημεία που προτιμούν οι άνδρες είναι τα πλαϊνά (σωσίβιο), η κοιλιά και το διπλοσάγονο.

Πόσες συνεδρίες χρειάζονται για το επιθυμητό αποτέλεσμα ;

Ο αριθμός των συνεδριών εξαρτάται από την ένταση του προβλήματος και το στόχο του πελάτη. Σε γενικές γραμμές προτείνονται 1-2 εφαρμογές την εβδομάδα σε διάστημα 2 μηνών. Η βελτίωση είναι σταδιακή και γίνεται εμφανής μετά την 7η συνεδρία.

Συμπερασματικά, η θεραπεία με LPG προσφέρει:

  • ανακατανομή του λίπους
  • σμίκρυνση λιποκυττάρων
  • λεμφική και αγγειακή αποσυμφόρηση
  • μείωση πόντων (θεραπείες λιποζωνών)
  • λείανση κυτταρίτιδας
  • σύσφιγξη σώματος

Στο Elisabeth’s Point μπορούμε να σας προσφέρουμε εξειδικευμένες θεραπείες αδυνατίσματος και σύσφιγξης LPG Endermologie.

Ελάτε να συζητήσουμε και να βρούμε μαζί το πρόγραμμα που σας ταιριάζει!

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς