Πρωτοποριακός συνδυασμός τεχνολογίας σύσφιξης και ανάπλασης με στόχο την γένεση κολλαγόνου από τους ινοβλάστες στο χόριο. Η ενέργεια των ραδιοσυχνοτήτων αυξάνει το μεταβολισμό των ινοβλαστών οι οποίοι παράγουν συνεχώς νέες ίνες κολλαγόνου.

Η τεχνολογία RF είναι απόλυτα ασφαλής, εφαρμόζεται σε οποιονδήποτε τύπο και χρώμα δέρματος, καθώς δεν προκαλεί φωτοευαισθησία όπως συμβαίνει με τα συμβατικά laser. 
Η θεραπεία εφαρμόζεται απλά και με ασφάλεια καθώς η ενέργεια μεταφέρεται στο δέρμα και στους υποδόριους ιστούς, δίνοντας την αίσθηση μιας σύντομης και βαθιάς εσωτερικής θερμότητας. Η αίσθηση αυτή αποδεικνύει πως το κολλαγόνο φτάνει στις αποτελεσματικές θερμοκρασίες σύσφιξης.
Η ανανέωση του δέρματος έρχεται σταδιακά ακριβώς επειδή πρέπει να εξελιχθεί η διεργασία ανάπλασης. Ειδικότερα τα αποτελέσματα της σύσφιξης και μείωσης ρυτίδων χρειάζονται 1 με 2 μήνες για να γίνουν αισθητά. Η διάρκειά τους όμως είναι από 2 έως και περισσότερα χρόνια. Και όλο αυτό το εκπληκτικό αποτέλεσμα με μία εντελώς αναίμακτη μέθοδο.
 
Περιοχές του προσώπου που μπορούμε να εφαρμόσουμε τις ραδιοσυχνότητες, είναι:
  • Μάτια, για τις λεπτές ρυτίδες στο “πόδι της χήνας”, καθώς και για το πρήξιμο κάτω από τα μάτια.
  • Μάγουλα, για μια πιο φρέσκια όψη.
  • Προγούλι, στο οποίο βοηθάει να μειωθεί το λίπος και να βελτιωθεί η επιδερμική χαλάρωση, με άριστα αποτελέσματα.

Οι ραδιοσυχνότητες(RF), μπορούν να συνδυαστούν για πιο ολοκληρωμένα αποτελέσματα, με ενέσιμη μεσοθεραπεία και endermolift(ενδερμολογία προσώπου)

 

 
  • σεμινάρια για επαγγελματίες ομορφιάς

    Σεμινάρια και προϊόντα τοποθέτησης βλεφαρίδων για επαγγελματίες αισθητικούς