Δωρεάν μεταφορικά για παραγγελίες άνω των 99€

Συντήρηση Φρυδιών

Είναι γνωστό ότι τα καλοσχηματισμένα φρύδια κολακεύουν όχι μόνο τα μάτια και την έκφρασή μας, αλλά και ολόκληρο το πρόσωπό μας. Για να διατηρήσουμε όμως ένα όμορφο σχήμα είναι απαραίτητη η συντήρηση των φρυδιών μας. Εκτός από την επίσκεψή μας στην αισθητικό, η οποία θα πρέπει να είναι τακτική, εδώ είναι μερικά ακόμη πράγματα που μπορείτε να εφαρμόσετε για την ακόμη αποτελεσματικότερη συντήρησή τους.

Αγαπήστε το καστορέλαιο

Όσο καλοσχηματισμένα και αν είναι τα φρύδια σας, πάντα παρουσιάζονται μικρά κενά ή άτονα σημεία. Το καστορέλαιο είναι ένα απόλυτα φυσικό προϊόν και μπορεί να γίνει ο σύμμαχός σας στην κάλυψη των κενών και στην πύκνωση των φρυδιών.

Η εφαρμογή του καστορέλαιου στα φρύδια μπορεί να γίνει είτε εμποτίζοντας ένα βαμβάκι ή μια μπατονέτα είτε χρησιμοποιώντας το βουρτσάκι της τελειωμένης σας μάσκαρας. Τοποθετήστε το στα φρύδια σας κάνοντας απαλές κυκλικές κινήσεις (σαν μασάζ).

Για πυκνά και γεμάτα φρύδια, η διαδικασία πρέπει να επαναλαμβάνεται καθημερινά, λίγο πριν κοιμηθείτε. Μόλις ξυπνήσετε αφαιρέστε το καστορέλαιο ξεπλένοντας το πρόσωπό σας με άφθονο χλιαρό προς ζεστό νερό.

Παρόμοια δράση στον αγώνα σας για πυκνά φρύδια προσφέρουν και άλλα φυσικά προϊόντα, όπως το λάδι καρύδας, το γάλα και το ελαιόλαδο.

Εφαρμόστε μάσκαρα και στα φρύδια σας

Ποιος είπε ότι η μάσκαρα είναι ιδανική μόνο για τις βλεφαρίδες σας; Μπορεί να έχει πολλαπλές χρήσεις στη συντήρηση φρυδιών.

Πλέον κυκλοφορούν στο εμπόριο μάσκαρες ειδικά σχεδιασμένες για τα φρύδια. Είναι διαθέσιμες σε πολλές αποχρώσεις και σίγουρα θα βρείτε αυτή που ταιριάζει στη δική σας απόχρωση. Οι μάσκαρες φρυδιών θα γεμίσουν τα κενά στα φρύδια σας και θα τιθασεύουν τις φριζαρισμένες και ατίθασες τρίχες. Έτσι, εγγυόνται ένα ομοιόμορφο αποτέλεσμα. Για περισσότερες συμβουλές, μη διστάσετε να ρωτήσετε τις experts της Elisabeths point.

Επιπλέον, το βουρτσάκι της παλιάς σας μάσκαρας μπορεί κάλλιστα να μετατραπεί στην ιδανική χτένα για τα φρύδια σας. Για να πετύχετε ένα απόλυτα φυσικό αποτέλεσμα, ακολουθήστε τη φορά των φρυδιών. Αν θέλετε να δώσετε ακόμα περισσότερο όγκο, χτενίστε τα φρύδια σας με ανοδική φορά.

Δοκιμάστε τη βαφή φρυδιών

Για ομοιόμορφο αποτέλεσμα στην προσπάθειά σας να δείχνετε πάντα λαμπερές, δοκιμάστε τη βαφή φρυδιών. Η απόχρωση των φρυδιών μας πρέπει να συμβαδίζει με την απόχρωση των μαλλιών και των βλεφαρίδων μας. Στην Elisabeths point εξειδικευόμαστε στην βαφή βλεφαρίδων-φρυδιών και εγγυόμαστε ένα απολύτως φυσικό αποτέλεσμα.

Για ακόμα περισσότερες συμβουλές για τη συντήρηση φρυδιών κλείστε ραντεβού μαζί μας καλώντας στο 210-8023376.

You may also like

Δείτε επίσης

Χρήσιμες συμβουλές, tips και όλες οι νέες τάσεις στο χώρο της ομορφιάς